Şimdi Ara

XBox, Blu-Ray'e geçmiyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  XBox, Blu-Ray'e geçmiyor!


    Geçtiğimiz hafta sizlere verdiğimiz bir haberde, X-Box'ın da Blu-Ray'e geçeceği hakkında ortalıkta dolaşan söylentilerin gene hortladığından bahsetmiştik. Bu söylentiler henüz açıklığa kavuşmamışken, Major Nelson isimli bir blog yazarı, XBox 360'ın ürün müdürü olan Aaron Greenberg'in bir sesli röportajını kendi sitesinde yayımladı. Greenberg TGS'de yapılan bu röportajında "Blu Ray'i X-Box deneyimine katmayı planlamadıklarını." açıkladı.

    Greenberg, "Bu haftanın başlarında, Samsung ve Toshiba'yı X-Box 360 konsoluna Blu-ray formatını desteklemesi için 100-150 dolar arasında satışa sunulabilecek sürücü eklentisi çıkarmaları için görevlendireceğimiz söylentilerinin olduğunu ve bunun da doğru olmadığını."söyledi. "Biz bunun geleceğin teknolojisi olduğuna inanıyoruz ve böylesi pahalı bir media'ya da şu an için yatırım yapılmasının doğru olmadığını düşünüyoruz." dedi.

    Greenberg sözlerine şöyle devam etti; "Eğer yapılan satışlara ve mevcut stoklara bakarsanız, Bluray'in çok da tercih edilmediğini görürsünüz ki bu da bu formatın DVD'nin bir sonraki jenerasyonu olmadığının apaçık ispatıdır." dedi.

    KAYNAK: null

    Alıntı: MK







  • neymis dvd'nin bi sonraki jenerasyonu peki? teyp kaseti mi? hayir yani boyle dusunebilir ama ortalikta baska bi medya yok su an icin dvd'nin yerine gececek. olsaydi onu ornek werirdi heralde. boyle ucu acik birakmazdi bu soylemini.
  • Çıkıcak çıkmıcak , çıkıcak çıkmıcak. Microsoft batsada herkes rahatına kavuşsa.
  • yaw saçmalık. dvd'den sonraki film medyası blueray olarak şekillendi zaten piyasa, neden xbox360'da bd film seyretmeyelimki. istiyoruz kardeşim.bak bill ; abdest alıp namaz kılacaksın şu blueray eklentisini çıkartıp piyasayı rahatlatacaksın, ortalığı karıştırmayacaksın,diğer firmalarla kardeş kardeş geçineceksin,sonra eyüp sultana gidip tövbe edeceksin TAMAM MI ULEAAAN....
  • DVD forever beyler varsın oyunlar 3 DVD olsun.
  • sen de haklisin aslinda. dvd hala goturuyo bizi bi sekilde. ama bence bluray'in ucuzlamasi we yayginlasmasi lazim. cd'den dvd'ye gecis gibi diil bu donem nedense.
  • vallahi bu firma dvd lerle neler yaptı ne grafikler gorduk helal olsun..bir sonraki jenerasyon download olacak..medya olayı bitecek bence en iyisi bu sekilde...
  • Zaten gecmesin istemiyoruz
  • BLUE-RAY...PLAYSTATİON 3 Yakışıyo .Ama Bence Kendi Kuyusunu KAzdı Görünüyo Anlıyan Anladı zaten TARAFSIZ
  • Geçmez ve geçmeyecekte... NOKTA !!!
  • Konsolu upgrade etmek isteyenler var galiba :D microsoft ne büyük firmasin ya okadar pc ile özdeşleşmişsinki kullanici pc gibi upgrade istiyor yakında ekran kartini değişelim bununda dersiniz
  • Tüm dvd, cd lerin bir kuşak sonraki temsilcisi ''Direkt Download'' dur. İlerde bilgiyi cihazlara (konsol, Harddiskli dvd playerlar ve Bluray playerlar hatta direkt Harddiskli TVler) ethernet yada wireless transfer ile direkt indireceğiz. DVD romlar,Bluray romlar hepsi bitiyor. Bluray geçiş formatı olarak kalacak malesef
  • Gelecek esas DVD veya BlueRay de değil SD kart gibi hareketli parçası olmayan hafıza kartlarında. Şu anda 32GB SDHC ler var mesela.
    Hatta dünyada bazı oyunlar sd kartta satışa çıkmaya başlamış!
    Fiyatları düşecek, kapasite artacak Memory kartlar dünyaya hakim olacak!
  • Sd kart, memory stick vb. data taşıma/saklama birimleri, oyun ve film datalarını değişik cihazlara transferde korsanların kullandığı bir yöntem olarak devam eder elbet, ama firmaların hedeflerinin başında üyelik sistemi ve sonrasında bu üyelere datanın hardwaresiz, ambalajsız, nakliyesiz, kısaca fiziksel ortama ihtiyaç duyulmadan satılması, kiralanması vs.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zebani666

    neymis dvd'nin bi sonraki jenerasyonu peki? teyp kaseti mi? hayir yani boyle dusunebilir ama ortalikta baska bi medya yok su an icin dvd'nin yerine gececek. olsaydi onu ornek werirdi heralde. boyle ucu acik birakmazdi bu soylemini.



    HD Dvd ile battılar o yüzden onlara göre yok ve hiç bir zaman Sony nin öncü olduğu bir medyayı kabul etmeyecekler
    Bunlar bu piyasanın dinozoru
    Onlar çıkarır onlar satar onlar fethedir
    Onların robotları biziz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.