Şimdi Ara

Xbox'a Türkçe oyunlar gelecek mi? | Microsoft'a sorduk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunlar Türkiye'de ne iş yaparlar? Çinden zaten Türkçe kutu yapıp yollarlar. Bu adamlar ne iş yapıyor madem? Neden Türkiye'de varlar?

  • Konsola sırf bir oyun için katlanıyorum o da Red Dead için

    Hem tr dil yok hem sürekli 30 fps te oynamak ölüm gibi geliyor pc platformu candır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlarda sağlam exclusive oyun yok Halo geow felan hariç. İlk olarak rakip konsolla yarışması için exclusive üzerine yogunlasmalilar. Ama gördügüm kadarıyla bunlar sağlam olacak exclusive oyunları iptal ediyorlar Scalebound gibi. Oyun Yerelleştirmelerde yok çok kötü bence doğal olarak ps4 seçiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XBOX markasını konsol olarak daha çok beğeniyorum, Microsoft şunu yapmaya çalışıyor "Önce siz bizi tatmin edin sonra biz size avantajlı ve özel bişeyler sunalım" ama unuttukları bişey var satıcı sizsiniz ama alıcı bu ülkede yaşıyan insanlar, almadan önce birşeyler vermelisiniz bu insanlara çünkü bu ülkede siz olmuşsunuz olmamışsınız çokda umursamıyor bu insanlar çünkü PLAYSTATION diye bir gerçek var ortada, öncelikle FİYAT fiyasko gerçekten, işleri çok zor...

  • Rekabet ortamını katlediyor bu firma. Sony tr oyun çıkartmasa sadece exc. oyun ile piyasayı götürür ama o kafada değiller, umarım değişmezlerde. Red dead tr dublaj ya da altyazı gelirse sony tarafının tr dil olayında nasıl bir noktaya geldiğini hep beraber görücez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyede fiyatlar böyle oldugu sürece millet pc yapıp oyunları korsan oynamaya devam edicektir

    çünkü konsol 2700

    gold olmuş 180 tl

    ee ea acces aldı diyelim 65 tl

    3000 tl ee diyelim adamda 4k tv tok

    3000 tl de 4k tv zaten 6000 tl ye güzel bi pc yapılabilicegini düsünüyorum


    1 oyun alsa store da 270 tl

    hele dnr vs de direk 344 tl gereksiz

    http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/XB1-FIFA-18/Oyunlar/Spor/urunno=0001708498001

    https://www.microsoft.com/tr-TR/store/p/fifa-18/bwpkgqv97n7n?rtc=1




  • klasık işletmeci kafası - parayı reklama göm %10 satış arttıgında primini al mutlu ol-
    sana kaynak verıldıyse git tr de ındı oyun yapıcak adamlarla anlas sana 4k ındı oyun yapsınlar sana ozel olsun git operator tarafına taksıtle konsolu sat (bkz turkcell ps4)
    git ps kafelere kurumsal konsol sat ve gamepass lerı gold paketlerı orda pazarla kı ordan arsıvı goren adam bunu almak ps4 den daha mantıklı desın - ama bunları yapmak yerıne kısaca son kullanıcıya dırek ulasmak yerıne pr cısı reklamcısına parayı gom mılletın afıse bakıp konsol almasını bekle - yazık- urun muduru oldugu konsolun teknık detaylarını bılmememsı cok cok yazık - aha buda lınkedın profılı - adamın oyunla alakası yokken xboxın basına getırmek de ayrı kabılıyet :D

    https://www.linkedin.com/in/mehmet-tur-a02a1a/




  • Şimdi neden Türkçe gelmediği belli.
    Torpil sağolsun her yerde, böyle devamı gelirse Türkçeleştirme olarak bir gelişme beklemeyin.

  • Adamın konuşmaları rezalet playstation a da uzun süredir Türkçe oyun çıkartmıyorlar unc serisi haricinde ama sadece ps4 te olan oyunlar için ps4 aldım. Xbox taki oyun pcyede
    geliyor hemde pcde Türkçe yama yapabilme ihtimalin oluyor nasıl satacaklar omfiyata konsolu merak ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar türkiyede ps xbox'a göre 10 kat falan fazla satmasına rağmen exc oyunlarının yarısını türkçe yapabiliyor.Xbox'a bu kadar yüklenmeyin.

  • Bu fiyata euro kuruna göre normal arkadaşlar. Malasef

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    PS4 Pro'nun fiyatına bak bir de (yurt dışı yurt içi) sonra kur mur yalanıın hikaye olduğunu anlarsın.

    Son satış fiyatından almıyorlar ki ürünleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 18 Ekim 2017; 10:55:30 >
  • yani muhtemelen yok ama satışlar iyi olursa düşünürüz gibi olmuş :)
  • Türkçe oyun yapmayacağız dememek için dolaylı olarak kıvırıyorlar. Bence inadına sony alın en azından Türkçe oyun konusunda daha avantajlı bir firma

  • Konsol çok güçlü, evet bu konuda ortak fikre sahibiz...Fakat ortada doğru düzgün oyun yokken ne işe yarayacak bu güç ?

    Ülkemiz oyuncuları için durum dahada karışık, hem pahalı hem oyun yok lakin firma satış bekliyor :) Olursa yerelleştirme çalışmaları olur diyor.

    Yerelleştirme dediğin mevzu altı üstü altyazı ekleyeceksin, bunun maliyeti seni zorluyorsa ülkemizi de senin konsol fiyatın zorluyor :) Sen fedakarlık yapmıyorsun kalkmış oyunculardan çılgınlar gibi yatırım bekliyorsun...
  • Xbox'ın popüler olmaması için hiçbir neden yok. En başından exc. oyunlarına Türkçe dil desteği verselerdi, Sony ile rekabet edebilecek düzeye gelirlerdi bence. Xbox departmanı, Özgur Kirazcı gibi vizyonu geniş adamlara emanet edilmeli.
  • Gerek konsolun gerek Live'daki oyunların fiyatlarının revize edilmesi gerekiyor. TR Live'da güncelliğini yitirmiş birçok oyun fahiş fiyatlardan satılabiliyor hiç elden geçirmiyorlar fiyatları.

    Türkçe oyun işine Ms'in gireceğini zannetmiyorum istese yapar ama uğraşmıyor. Maddi imkan olarak rakibinden zaten çok öndesin, TR pazarı için çıkardığın her oyun için masrafını karşıla altyazı koy pazarı duman edip bırakırsın.

    Cihazı isteyen alır isteyen almaz. Ne kadar kızsamda yada dalga geçsemde zevk meselesi. PC ile işim yok ve üstün donanım istiyorum diyen kişiler tercih edebilir yada yeni PC toplayacak birini kendine çekebilir. Mesela benim arkadaşım Halo hastası başka oyunla işi yok. Bu adama GoW yada Uncharted dediğin zaman kaliteli oyunlardır ama benim için çöp diyor. Burada birçok kişinin ex ve ex diyip saydıkları Sony'nin oyunları onun için anlam içermiyor. Bu iş zevk meselesi ama bende Türkiye'de ilgi göreceğini zannetmiyorum, yurtdışı ise ayrı bir durum adamlar için konsol almak sıkıntı değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 18 Ekim 2017; 15:29:26 >




  • İlk adımı ilk sen atacaksın, hali hazırda zaten ps oyunları türkçe yapuyor. Neden senin konsolunu alayım ki? Bu microsft'dan ilk mail adresimi 6 ay girmediğim için sildiğini öğrenince nefret etmeye başladım. Ne vizyon var ne bir şey bunlarda.
    Ayrıca forza hariç, bi tane oyun yok benim ilgimi çeken xboxda. onuda pcden oynarım hem, neden multi oynamak için para vereyim ki.
    ps tarafında da pek ilgimi çeken bir oyun yok, biri dışında red dead.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 18 Ekim 2017; 12:41:24 >
  • Mehmet Bey, benim kaç tane xbox 360'ı 3k yüzünden çöpe attığımı, Türkiye'de çok uzun yıllar resmi satış yapmadığı için, sağdan soldan, spotçulardan konsol alarak oyun oynamaya çalıştığımı, garanti ve tamir konusunda yıllarca sıkıntılar yaşadığımı biliyor mu acaba!

    Benim gibi nice insanlar, xbox'ın resmi desteğini göremediği için bu ve benzer sıkıntıları yıllarca yaşadı. Yine de bu konsolu ve oyunlarını sevdikleri için, konsolu satın almaktan vazgeçmedi.

    Neyin derdine düşmüş ki, konsol ve oyun ne kadar çok satılırsa, Türkçe oyun "belki" o zaman gelebilir diyebiliyor!
    Söylediklerine acaba kendisi inanıyor mu?

    2006 yılından bu yana, xbox'ın bütün modellerini kullanmış olan birisi olarak beni ikna edemediniz Mehmet Bey. Size ve ekibinize kolaylıklar diliyorum. Yalnız işiniz çok zor, daha xbox on x'in gücünü kanıtlayacak exc. oyununuz yok!

    Ps4 Pro aldım, çok şükür kafam rahat. Daha iyi oyunlar, Türkçe oyun desteği, iyi fiyatlandırma ile gelirseler o zaman xbox one x'de alırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 18 Ekim 2017; 13:19:14 >




  • Bu MS TR'ye MS UK bakıyor değil mi? Bir yazı ayarlayıp gönderelim adamlara bu xbox tr'nin, daha hayatında xbox görmemiş müdür bozuntusu necibe ile şu video da konuşan dingili kovsunlar. Hala utanmadan dalga geçiyorlar. Biz müşteriyiz, siz adım atacaksınız. Allahtan forum kuralları var, yoksa ağzımı bozardım da neyse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 18 Ekim 2017; 19:8:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.