Şimdi Ara

Xbox 360 Live Bağlantı Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar garip bir problemle karşılaştım. Bugün SF IV'de ranked match yapmaya çalıştığımda;

    Could not find an opponent.
    Please widen your search parameters or create a match.

    şeklinde sürekli hata aldım, daha öğlen bir sorun yoktu, oyun ayarlarında da bir değişiklik yok, hiçbir şekilde girmeyi başaramadım. Gold üyeliğim de devam ediyor.

    Modemden olabilir diye araştırdım, en son modemi resetleyip sıfırdan kurdum yine olmadı. .:BBR:. arkadaşımız upnp ayarını aktif et demişti ancak benim modemim Airties RT 111 ve bu modelde upnp otomatik ayarlı yani ayar yeri yok ve bizim tarafımızdan haliyle ayarlanamıyor. Son olarak DMZ'i aktif edip modem ip'sini girdim o da bir işe yaramadı. Sorun ne olabilir, bilen arkadaşların yardımını bekliyorum.



  • Bağlantı kurulmuş ama rakip bulamamışsın. Bağlantıda sorun olsaydı hiç bağlanamazdın diye düşünüyorum. Sende sorun olmayabilir, oyunun sunucularında bir problem vardır belki. Benim de rakip bulamadığım zamanlar oluyordu.
  • Aslında sorun zaten bağlanamama değil yani arama yapmaya çalıştığımda saniyesinde bu uyarı çıkıyor, kısacası arama yapmıyor. Belki de söylediğin gibi gece sunucularda problem vardır. Birazdan girip tekrar deneyeyim, eğer sunuculardansa düzelmiş olması lazım.
  • Evet büyük ihtimalle düzelmiştir. Bir de sen host olup birilerinin bağlanmasını bekle. Bakalım gelen giden olacak mı. En azından bağlantıda bir sorun olmadığından emin olursun.
  • Evet düzelmiş ancak bu seferde bağlantı çok kötü, lagdan oynanmıyor, maç falanda alamadım, yenilenler maç bitmeden kaçıyorlar. Puanlarımda gitti. Bakalım hız da düzelecek mi? En azından bağlanamama sorununun benden kaynaklanmadığını anlamış oldum.

    Yardımın için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.