Şimdi Ara

XBOX 360'da Harici Disk Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mikrobox 160 gb'lik harici diskimi xbox 360 konsolumda kullanmak istiyorum. Denedim malesef çalışmadı. usb kabloyu takınca diskin ışığı yanıyor ama benim xbox diski görmedi. flash disk takınca sorunsuz çalışıyor. Acaba markadan mı yoksa Belirli bir hafızanın üstünü desteklemiyor mu?

    ben harici diski normalde dizüstü bilgisayarımda kullanıyorum. diskin güç kaynağı yok. gücünü usb den alıyor. mikrobox kullananlar bilir. ikili usb çıkışı var. çalışabilmesi için ikisini de takmak gerekiyor.

    xboxunda harici disk kullanan arkadaşlar. hangi markayı ve hangi hafıza büyüklüğündeki diski kullanıyorlar.

    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. xboxcu arkadaşlar. COD4'te hertürlü kapışılır. ekleyin demantist07.

    kalın sağlıcakla.



  • Çalışmaz.Nedenini bilmiyorum ama çalışmaz.
  • sanırım anakart yapısıyla alakalı bi durum tam emin değilim ama üstteki hdd yerine uygun bir kablo ile denedinmi.. Tabi bunu tamamen fikir olarak veriyorum işten anlayan birisinden kesin bilgi alarak yap yoksa konsolu bile bozabilir..
  • diskin kendi güç kaynağı olması lazım diye biliyordum ben
  • Şimdi sorun şurdan kaynaklanmakta:

    Xbox 360 dosya formatı olarak yalnızca FAT32'yi tanıyor. Ancak, bugün bilgisayarlarımızda (XP ve Vista'da) kullandığımız bütün diskler NTSF formatını kullanıyor ve gelen harici harddiskler direkt NTSF ile geliyor. Ancak USB bellekler FAT32 sistemini kullandığından X360'ın bunları rahatlıkla okuyabiliyor. Burada yapman gereken harddiskini FAT32 ile formatlamaktır ki burudaki diğer sorun X360'ın yalnızca 32 GB'a kadar destek vermesi. Burada harddiskini 32 Gb parçalara ayırman lazım. Ben de zamanında araştırmıştım, bu sonuçları buldum. Ama denemedim formatlamayı, uğraşmaya değmez zaten.
  • bende denemiştim geçende hdd nin ışığı yanmasına rağmen çalışmıyordu...fifa 09 un demosunu indirmek için ugraşmıştım ama olmadı:) arcade olduğundan hdd yok maalesef...
  • cevaplarınız için teşekkürler. ben film izlemek için kullanacaktım. 8gb lık bir flaş alıp öyle izlerim artık.
  • Gerek yok PC de, ağdan bağla X360' Media Player 11 ile, ondan sonra PC nin HDD' sindeki tüm filmleri dilediğin gibi seyret içerdeki odada LCD tv de....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: adakif

    cevaplarınız için teşekkürler. ben film izlemek için kullanacaktım. 8gb lık bir flaş alıp öyle izlerim artık.


    Narin Xbox'ını bu gibi işlerde kullanmaktansa piyasada 70-80 YTL'ye satılan Divx playerlardan al bi tane USBli, VGA çıkışları da var bunların. HDMIlısı var mı bilmiyorum. Yükle harddiske filmi tak playera babalar gibi izle. Yorma Xboxını böyle işlerle, mazallah darılır 3k falan verir, onun işi oyun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.