Şimdi Ara

x box slim ses sorunu için yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 ay önce satın aldığım cihaz sorunsuz çalışmaktaydı.ne olduysa 1 hafta önce xbox da cd den film izledik.Sonrasında cihaz açılıyor oyun başlıyor fakat ses gelmiyor.her türlü ayarı kontrol ettim fakat nafile ses yok.tv markası lg47lw5500.bu arada optimum ayar için çözünürlük ve diğer yapmam gereken ayarlar konusunda da tavsiyelerinizi bekliyorum.HDMI kablodan şüphelendim yenisi ile değiştirdim ama sonuç aynı.yardımlarınızı bekliyorum.



  • Bende de 2 defa yaptı aksam kapattım sabah actıgımda duzelmıstı yanı ekstra bısey yapmadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: achiltendom

    1 ay önce satın aldığım cihaz sorunsuz çalışmaktaydı.ne olduysa 1 hafta önce xbox da cd den film izledik.Sonrasında cihaz açılıyor oyun başlıyor fakat ses gelmiyor.her türlü ayarı kontrol ettim fakat nafile ses yok.tv markası lg47lw5500.bu arada optimum ayar için çözünürlük ve diğer yapmam gereken ayarlar konusunda da tavsiyelerinizi bekliyorum.HDMI kablodan şüphelendim yenisi ile değiştirdim ama sonuç aynı.yardımlarınızı bekliyorum.

    sistem settigs ten fabrika ayarlarına dön.
  • Bir de cihazı scart kablo ile bağlamayı deneyin ses geliyor ise HDMI da sorun var demektir. Eğer sorun HDMI çıkışında ise garantisi var ise verin gitsin. Garantisi yok ise Komponent kablo ile deneyin.
  • İlk önce cihazı kaptığım gibi kadiköye gittim.Kahraman^daki Murat cihazı kendi tv lerine taktığı anda ses de gelmeye başladı bir süre bekleyelim abi dedi.Hiçbir sorun yoktu.Ne olur ne olmaz diye bana yeni bir HDMI kablo vermeyi ihmal etmedi.Eve dönüp denediğimde sonuç aynıydı.Fabrika ayarlarınada çevirdim nafile.Kahramanda çalışıp evde çalışmadığına göre kesinlikle tv de bir ayar değişikliği oldu diye düşünüyorum.Her haltı açıp kapadım ama değişen birşey yok.Bu akşamda scart kablo olayını deneyeyim bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: achiltendom

    İlk önce cihazı kaptığım gibi kadiköye gittim.Kahraman^daki Murat cihazı kendi tv lerine taktığı anda ses de gelmeye başladı bir süre bekleyelim abi dedi.Hiçbir sorun yoktu.Ne olur ne olmaz diye bana yeni bir HDMI kablo vermeyi ihmal etmedi.Eve dönüp denediğimde sonuç aynıydı.Fabrika ayarlarınada çevirdim nafile.Kahramanda çalışıp evde çalışmadığına göre kesinlikle tv de bir ayar değişikliği oldu diye düşünüyorum.Her haltı açıp kapadım ama değişen birşey yok.Bu akşamda scart kablo olayını deneyeyim bakalım.

    TV deki ses ayarlarını fabrika ayarlarına döndürürsen belki olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.