Şimdi Ara

www.aliexpress.com üzerinden Nema 23 step motor almak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba ufak bir 3 eksen cnc yapmayı düşünüyorum. başta motorları alıp sonra buna uygun sürücü almayı ve iş mili gibi mekanik kısımları almayı düşünüyorum. www.aliexpress.com üzerinden nema 23 motor buldum 1.8 derece adet fiyatı 20 dolar paypal ile 3 adet almak istiyorum. sizce sorun sıkıntı çıkma olasılığı nedir. isteğim üzerine farkı ekleyerek takip no verirlermi. satıcılar nasıldır.

    http://www.aliexpress.com/item/1-pc-270-oz-in-4-Lead-Nema-23HS7430-Stepper-Motor-76mm-motor-length-3-0A/647843159.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 5 Ekim 2012; 22:29:01 >







  • 2 adet şikayet var fakat halen aynı mı bilmiyorum
    http://www.sikayetvar.com/arama/
  • oran vermek gerekirse
    11 alışverişimde 1 sorun çıktı
  • öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. peki yaklaşık 100$lık bir ürün alsam gümrükte kalma ihtimali olur mu birde tracking number verirlermi yoksa haybeye beklemelimiyim. 2 ay önce ebaydan 2 farklı satıcıdan birkaç ürün aldım 1 tanesi geldi diğeri hala gelmedi bu yüzden takip numarası olsun istiyorum.

    Ekleme birde hoby cnc için bu motorlar biraz abartılı mı oldu sonuçta alan a3 yada a4 boyutunda olacak. genelde pcb kazıma yapacağım. ayrıca yumuşak malzeme ahşap ve plexy glass çalışma da yapacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 5 Ekim 2012; 23:08:36 >
  • 75 avro gümrük sınırı var 100 $ sınırı aşıyor takılırsa da vergisini öder alırsın tabiki takip numaranız varsa yoksa geçmiş olsun size ulaşmayacaklardır ama ben risk almazdım takip numarasını ürünü almadan önce satıcı ile görüşün genelde 3$ ekstradan istiyorlar motorları sahibinden.com dan alabilirsiniz forumda bir arkadaş yapmıştı cnc de kullandığı motorları kaplinleri sürücü devrelerini bir bir yazmıştı aldığı motorların linkinide vermişti ama ilan kapanmış motorların tanesi 10 tl di ama 2. el ,bende alacaktım kargo parası ve arızalı çıkar diye cesaret edemedim satıcının sahibinden.com da niki teknohurda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zokur

    75 avro gümrük sınırı var 100 $ sınırı aşıyor takılırsa da vergisini öder alırsın tabiki takip numaranız varsa yoksa geçmiş olsun size ulaşmayacaklardır ama ben risk almazdım takip numarasını ürünü almadan önce satıcı ile görüşün genelde 3$ ekstradan istiyorlar motorları sahibinden.com dan alabilirsiniz forumda bir arkadaş yapmıştı cnc de kullandığı motorları kaplinleri sürücü devrelerini bir bir yazmıştı aldığı motorların linkinide vermişti ama ilan kapanmış motorların tanesi 10 tl di ama 2. el ,bende alacaktım kargo parası ve arızalı çıkar diye cesaret edemedim satıcının sahibinden.com da niki teknohurda

    evet önceden baktım ama ben öncelikle ufak birşey yapacağım sonra aynı motor ve sürücüleri kullanarak daha büyük birşey yapmak istiyorum. benim 60$ a alacağım motorlar 1,9nm torku var ama sahibinden üzerinden 3ünü 30tl+kargo'ya alacağım motorun torku 0,6mn sanırım. aslında ilk olarak sahibinden alsam da olur ama bakalım hayırlısı.

    gerçiwww.aliexpress.com daki satıcı cevap vermedi takip no olmadan almak istemiyorum.




  • Ben 4 tane nema 34 aldım. 2 şer adet 2 koli şeklinde. 3600 tl ödedim. İki koli 28 kg. Ups kargo ile geldi. Gümrüğe takıldı. Geçmiyor. Yetki belgesi yolladım. Şimdi vekaletname istiyorlar. Şansımı zorlayabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wang Koh-San

    Ben 4 tane nema 34 aldım. 2 şer adet 2 koli şeklinde. 3600 tl ödedim. İki koli 28 kg. Ups kargo ile geldi. Gümrüğe takıldı. Geçmiyor. Yetki belgesi yolladım. Şimdi vekaletname istiyorlar. Şansımı zorlayabilirim.
    İstanbul'da bir Gümürk Müşavirliği firmasından bir arkadaş yardımcı olmak maksadıyla bana 3000 tl gönder ben hallederim diyerek olağan dışı bir rüşvet istedi. Bende yaşadığım şehire yakın havalimanı gümrüğüne naklini istedim işlemlerimi kendim yaptım, sonra malı teslim aldım. Ardiye ücreti 490 tl ve %20 gümrük vergisin 720 tl ödedim ve kargomu aldım. Ama sorun çıkarmak istiyor insanlar, yok ne var ne yapacan 1 tane yetmiyomu vsvs verdim parasını aldım kardeşim neyse vergin hesapla al bak işine. Yaşa dışı iş yapmıyoruz sonuçta. Paramızla rezil oluyoruz. Neyse arkadaşlar satın alabilirsiniz. Ben sürücüleriyle birlikte aldım Türkiye fiyatlarına göre yine hesaplı geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wang Koh-San -- 14 Ekim 2019; 4:36:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.