Şimdi Ara

EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
12
Favori
12.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PC de ilk çıktığı gibi değil daha akıcı ara takılmaları pek yaşamıyorum. Yalnız oyunda bir cila eksikliği var. Ne olduğunu bilmiyorum rtx mi desem başka bişey mi ama bu grafikler 2023 oyununa yakışmıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt
    En son ocak ayı ortasında update yayımlıcaz dediler. Bu sefer de sorunlar giderilmezse bi daha iflah olmaz artık. EA baya bir çalışanı kovdu bu ekipten kalanlar ne yaparsa artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben oyunu 2 hafta önce alıp, kurduğumda yeni update ile indirilmişti 1,4 sanırım sürüm. ve kariyer modu için problem var düzelteceğiz diye uyarı çıkıyordu. update gelecek muhtamelen ama inşallah grafik optimizasyonu da galir. Renkler düzeltseler yetecek ya.

  • Oyunu t300 ile ps5'te oynayabilen var mı? Direksiyon aşırı hassas, 1mm hareket ettiriyorum, tekerlek tam tur dönüyor. Neden böyle çözemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt

    kalibrasyon ayarı ve softlock var mı PC'deki gibi ? Control kısmında direksiyonu seçtikten sonra kalibrasyona tıkla hocam ve kalibre et. Sanırım direksiyon açısı da ayarlanabiliyor orada ben pc de t300'ün kendi programından 540 derece ayarlayıp öyle kalibre etmiştim. softlock da açık, otomatik 540'a çekiyor direksiyonu pc de ayar bozulsa da..

  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Ben sorunsuz kullanıyorum. Arkadaşın dediği gibi kalibrasyon yapmalısın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, oyunun pc sürümü için bir kaç bir şey söylemek istiyorum. Oyunu epicten kuponla yılbaşından önce aldım daha öncesinde EA de deneme olarak oynadım herkesin bahsettiği anlık takılmalar hala birkaç update çıkmasına karşın var.


    Oyunu 13400f rtx 3080 ile full hd oynuyorum. High ayarlarda dlss açık 110 - 120 fps civarı alıyorum sahneye göre 3 - 5 düşüp çıkıyor bnde genelde yolda düzgün gidildiğinde pek sorun yok , yoldan çıkma çalılara veya toprağa biraz girince anlık takılma oluyor. O anlarda saçmalıyor. Sürüş zevki kaçıyor biraz ister istemez. Anlık tepkinize karşılık veremiyor oyun (:


    Baştan beri oyunda optimizasyon kodlama hatası var malesef. High ayarlardan bazı sistemi zorlayacak ayarları medium a çektiğimde fps artışı ve takılma azalması gerekirken yukarlarda bir arkadaşın dediği gibi fps daha da saçmalıyor :) ortalama 120 ler den ortalama fps 94 ler e düşüyor. Buna bir çare bulunmalı artık bu kadar zaman geçmiş.


    Wrc serisini ve dirt rally serisini severek oynarım eskiden beri steam ve epicte bnde karışık wrc 5 ten bu oyuna kadar hepsi var hiç birinde böyle az da olsa oyunu baltalayan grafik sıkntıları takılmaları yoktu umarım artık tam anlamıyla düzelir. Oyun takılmalar hariç, oynanış ve sürüş zevki açısndan güzel ama.





  • Her platofromda grafik ve diğer kısımlardan sorunlu malesef... kaç haftadır kariyere giremedim.. bu sorunlar dışında harika oyun ama can sıkıyor işte

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

    Demek problem bende değilmiş 3080'de bile böyleyse   Ben bir de laptopda oynuyorum. High ayarlarda 2K 50-90FPS arası alıyorum. Bir de bir şey fark ettim, champinship'e baştan başladım 2 kere. İlk başlarda montecarlo çok sorunluydu donuyordu. Onun donması azaldı. En sorunsuz olan meksika ve kenya. en problemisi ve kötü fps veren portekiz etapları. Öyle kötü ki 40fps gördüm hatta daha da saçması etap yoktu ilk başladığımda. çimde gittim bir süre sonra pat dedim bir yere çarptım. 3 kere reset diyince toprak etap geldi  


    O kadar sövmeme rağmen inat ettim oynadım ve sarmaya başladı namussuz. stockholm sendromu gibi oldu resmen   Oynaması çok kolay, stablizasyon ve çekiş kontrolü default olarak açık geliyormuş 2 ya da 3 olması lazım. Onları kapattım dün. O haliyle bile rahat gidilebiliyor anormal şekilde kaydırmadıktan sonra. Sadece atlayışlarda çekiş kontrolü kapalıysa yan atlayıp yola konunca bir anda kaymaya başlıyor bazen.


    WRC generations 'dan çok daha kolay sürmesi, sanki simülasyon değil de arcede gibi, insanların hoşuna giden tarafı da bu zaten. Generations biraz daha simülasyon ve gerçekçi ama generations da da saçma sapan kaymalar mevcut. Araç yola hiç tutunmuyor. Gerçekte örneğin ralli araçlarının etabın hızlı yerlerinde atik şekilde sağ sol yaptığını görürsünüz hiç kıç savumaz ya da kafadan kaymaz. Hangi ayarı yaparsan yapayım oyunda kıç ve kafadan kaymayı çok yaşıyorum.


    EA WRC 'de asfalt zeminde tutuş problemi var. Generations'da tutunmama sorunu varken, EA'da da aşırı tutunuş var. Hafif kayarak dönmek istiyorum mesela sağa doğru, güzel dönüyor eyvallah direksiyonu ters çevirip kontra da veriyorsun tam toparlarken bir anda göt atıyor atış o atış, gaz veriyor olsam bile toparlamıyor. Antirollbar ayarını falan belki iyice deneye deneye test etmek lazım. Yani ben gerçekte de arabayı savurdum bir keresinde, savrulma binek araç gibi ralli aracının bu kadar savrulmaması lazım diye düşünüyorum.





  • FEYM F kullanıcısına yanıt

    Malesef öyle kariyer için oyunun daha giriş menüsünde uyarı vardı 2 gün önce sıkıntı var diye. Şimdi en son ne oldu bakamadım bir kaç saat sonra bakabilirim. Yalandan championship düzenliyorum oyuna verdiğim para amorti etsin diye :) kariyer düzelene kadar başlayamadım kariyere.

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Aynen , aslında oyunun çoğu sistemlerde aldığı fps ler iyi ama optimize ve kodlama hataları olduğu sürece biraz sıkntılar oluyor :). Laptopta 2k da 50 - 90 arası aslında oyun oynamak için yeterli ama o ufak sorunlar baltalıyor.


    O ülkelerin etapların pistlerin birbirinden aynı sistemde fps farkları oluşturması zaten düzgün hazırlanmayıp kodlama hatası olduğunu gösteriyor. Umarım patchlerle düzelir büyük ölçüde. Ben karlı bir etapta 110 fps ortalama ile oynarken , farklı bir ülke etabında baştan sona güneşli yolda 90 larda geziyor buradan da belli zaten durum.


    Generation oyununda ( 11. oyun) daha normaldi mesela, karlı yağmurlu koşullarda fps normal etap a göre 140 lar dan 115 lere düşüyordu o normaldi. Yağmur karın olmadığı durumlarda ortalama 135 - 140 fpslerde.


    Daha önceki oyunda evet biraz need for speed te drift yapıyor gibi kaymalar oluyor   hatta sanki biraz 9. oyun bnce güzel olmasına rağmen onda da var. Araç kayma konusu öyle. Kaya kaya etabı bitiriyorum :)


    Ufak tefek sürüş dinamiklerinin tam tutmaması birbiri ile, çoğu oyununda var malasef wrc nin.





  • 700 mblık bir güncelleme geldi.


    EA SPORTS™ WRC - Version 1.4.1 Patch Notes

    The latest update for EA SPORTS™ WRC is available to download from January 18, addressing key issues related to Career & AI Performance.

    The latest update for EA SPORTS™ WRC is available to download from January 18, 11:00 UTC.

    This update addresses the key issues discovered after the release of v1.4.0, preventing some players from resuming their Career Mode saves.

    Our next regular update, v1.5.0, is currently in development and we will share more information and patch notes towards the end of Season 2.

    - - - - - - - - - -

    Crash Fixes

    • Fixed an issue in which some players would experience a game crash when resuming Career.

    AI

    • Fixed an issue in which AI performance would dramatically decrease when resuming an in-progress Career or Championship Event.

    Locations

    • Chile - Bio Bio - Fixed an issue in which a penalty reset line was placed too close to a specific hairpin’s apex.
    • Chile - Pulpería - Fixed an issue in which a penalty reset line was placed too close to a specific hairpin’s apex.
    • Chile - María Las Cruces - Fixed an issue in which a penalty reset line was placed too close to a specific hairpin’s apex.
    • Chile - Las Pataguas - Fixed an issue in which a penalty reset line was placed too close to a specific hairpin’s apex.
    • Chile - Chivilingo - Fixed an issue in which a penalty reset line was placed too close to a specific hairpin’s apex.

    Performance

    • Addressed an issue on console that was causing additional screen tearing in frontend menus after the v1.4.0 update.
    • Addressed an issue on console that was causing additional screen tearing after excessive use of the pause menu.
    • Performance on console should now be similar to before v1.4.0. We will continue to investigate and address performance issues on console and PC in future updates.

    - - - - - - - - - -

    Thank you for providing feedback and bug reports on EA SPORTS™ WRC. 

    For further support please visit the following:





    • Konsolda, v1.4.0 güncellemesinden sonra ön uç menülerde ek ekran yırtılmalarına neden olan sorun giderildi.


    • Duraklatma menüsünün aşırı kullanımından sonra ek ekranın yırtılmasına neden olan konsoldaki sorun giderildi.


    • Konsoldaki performans artık v1.4.0 öncesi ile aynı olacaktır. Gelecekteki güncellemelerde konsol ve PC'deki performans sorunlarını araştırmaya ve çözmeye devam edeceğiz.
  • Hemen Download yapayım ozaman..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hemen denedim.Kariyer modu bende çalışıyordu aslında anormal bir şeyle karşılaşmamıştım ama zaten saçma sapan bir karışıklık var kariyerde hiç ısınamadım. Oturup sakin kafa çözmek lazım onu. KT WRC 'nin kariyeri çok daha iyiydi.



    Güncelleme ile performans bir tık da olsa düzelmiş göözüküyor. Yığılacak şekilde donmalar kesilmiş. İlk güncelemeden sonra biraz dondu sonra açıldı oyun. Ama yine de istediğim seviyede değil fps kalitesi. Aşırı dalgalanma var 120 ve 67 fps arasında gidiyor sürekli. Ama donma yok enazından.

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Aynen kariyer bana da çok karışık geldi zevk alamadım. Konuya yazmıştım bir arkadaş bilgi vermişti sağolsun. Direk championship sekmesinden başladım wr3-2-1 şeklinde gidiyorum. Klasik wrc kariyeri tarzında.

  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt

    championship olduğu için mi yoksa bu wrc de mi yok anlamadım. Seyirci etaplarının hiç biri yok. 2 kere bitirdim champs. 'i ama seyirci etabı göremedim hiç.


    asflat etaplar da aşırı zor ya. toprak da(yağmurlu acropolis hariç) bir o kadar kolay. Bugün kariyeri tekrar deneyeceğim bakayım. Bir öncekinde okumama rağmen gün falan atladım bir şeyler oldu saçma sapan şeyler. Yarışamadım edemedim  

  • oyun tarihinde en kötü kariyer moduna sahip oyun seçilebilir bence. Bu kadar karışık ve anlamsız bir kariyer modu görmedim.


    Başlangıçta niye WRC WRC2 gibi seçenek sunuyorsun bu bir,


    Ben WRC kariyeri yapmak istiyorsam direkt WRC başlatırsın WRC 2 istiyorsam WRC2 başlatırsın ya da junior işte her neyse.


    Ama WRC seçiyorum, ilk haftaki yarış wrc juniour, onu bitiriyorsun diğer görevler siliniyor bir şey oluyor atlıyorsun historic yarışa 50km hızla bitmek bilmeyen bir yarış haftası. Historic araç seçeceğimi de sonradan fark ettim 12 kere baştan başlattım kariyer modunu, uyarıda sadece sınıfta yarış diyor. Diyorum WRC seçtim işte. Hafta görevlerindeki araçların deiştiğini sonradan fark ettim  Sıkıldım çıktım en sonunda. Yarın tekrar devam ederim. Çok merak ediyorum nasıl ilerleyecek kariyer modu.



    Gerçekçilik katmak istemişler ama çorba etmişler. Tam bir kariyer modu yaptırmak istiyorsan başta ne diye WRC diye seçim sunuyorsun. Verirsin parayı araba aldırırsın yarışlar yaptırırsın ya da kendi arabanı yaptırırsın vs. Yeteneğine göre bir seçim sunarsın, sonra sponsor falan bulursun, belli seviyeye gelince de manufacturer seçeneği sunarsın, kendi takımını mı kuracaksın yoksa sponsorlu takım bünyesinde mi yarışacaksın diye. Sonra wrc junior'dan başlarsın tam kariyere. Kategori atlaya atlaya gidersin.


    Biraz video izleyip EA wrc nin kariyer mantığını anlamaya çalışacağım bakayım.



    He diğer bir salaklık da şu, championship olsun kariyer olsun. Sadece size özel oluyor. Sanki oyunu kiraladık da başka kriyer modu açamıyoruz para istecekmiş gibi bir sınırlandırma var. Ben belki bir kariyer modu daha açmak ve farklı yoldan ilerlemek istiyorum. Ya da 2 tane championship yapmak istiyorum bir gün WRC oynarken bir gün WRC 2 kategorisinde olacağım. NEW dediğin anda eskisini siliyor.





  • Yırtılmalar eskisi kadar olmasada devem ediyor. Tam manasıyla gitmemiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.