Şimdi Ara

World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
7
Favori
23.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beta da biraz Evoker'ı denedim hiç bir şekilde ne Deathknight'a ne de Demon Hunter'a benziyor "Hero" Class olarak çok garip bir oynanışı var bana baya baya güçsüz geldi belkide talent'i olmadığından mıdır nedir bilemiyorum.


    Takip etmiş var ise yorum yazarsa sevinirim.

  • Hakkaten güzel expansion olacak gözüküyor gibi özelleştirmeler grafikler şahane


    Bu Dracthyr'i hiç sevimli bulmamıştım fakat gerçekten çok iyi çok fazla özelleştirme olduğu için herkes kendi Dracthyr'ini yapabilir saçma sapan bile olsa renk seçimleri


    burnu gıdısı kulağı kuyruğu her yerinde olan boynuzları yada başka bir şey de koyabiliyorsun tabi end game ve mekanlar nasıl bunları göremiyorum ne bileyim günlük yapman gerekenler vesaire onları da yavaş yavaş öğreniriz araştıra araştıra(talentler vs gelince baya bir kendini belli etti bu arada Evoker amca oda feci söylim şimdiden).

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Abi grafiklerden bahsetmişken,ayrı konu açmak istemedim.


    4-5 gündür çok fena fps drop oluyor.Sende var mı böyle bir durum ?


    Oyunu bile silip tekrar yükledim fayda etmedi.

  • Oyunu harici diske veya dahili başka diske yedekleyin. UEFI Format atın. Akabinde battle netten oyunun lokasyonunu gösterip deneyin.

    Windows işletim sisteminini hiç sevmiyorum.
    Drop devam ediyorsa işlemciye bakmak lazım. Termal nedenlerden bile olabilir. Ama donanımdan önce yazılıma bakmak gerekli.

    Oyunun kendisinden kaynaklı bile olabilir. Hatta bazı spesifik bölgelerde bile olabilir.

    Bunların birçok nedeni var. Deneme yanılma ile bulunur bilinir ancak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    ''Hatta bazı spesifik bölgelerde bile olabilir.''


    İşte yaşadığım sorun.Yeni başladı.Yıllardır böyle bir şey yoktu.


    Öyle bir drop oluyor ki 70 fps ye varan düşüşler oluyor.

  • Yıllardır yoktu mu ? Hocam her Patch de belirli bölgelerde bazen olur bu. En son Legion da ana bölgelerde oluyordu ve çok uzun süre fix gelmemişti.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Ben hiç yaşamadım.Hiç denk gelmemiştim.


    Sorunu çözdüm. 


    Dx 12 den dx 11 e düşürdüm.Fps drop ortadan kalktı.

  • öyle şeyler var ki mesela


    ardenweald da mission table ın önünde sırtını table a verip orada sürekli dur ekran kartı kullanımı %100 oluyor ben orayı test olarak kullanıyordum çoğu zaman.


    ayrıca bu oyunda 2 şey çok önemli 1 işlemci 2 ram


    işlemcim r5 1600 dü arada hafif stutterlar oluyordu world boss da 15-20 fps lerde sürünüyordum 2400mhz ddr4 ram


    işlemciyi r3 3300x yaptım stutterlar gitti world boss 60-65 lere çıktı


    üstüne ram leri 3200 yaptım akıcılık inanılmaz arttı yağ gibi oldu üstüne world boss 70-75 görmeye başladım


    2 gün önce de r5 5500 işlemci aldım süper oldu. ekran kartı 1660 süper ve fazla bile geliyor o kadar diyorum. ekran kartı çok alt seviye olmadıkça hiçbir önemi yok.



  • İçerik sahibinin türk wow topluluğuna katkısı büyüktür. Abone olarak destekleyebilirsiniz isterseniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Egzolinas'ın kişilik olarak iyi birisi olduğunu düşünüyorum fakat yıllardır içerik üreticisi olarak kendini hiç geliştiremedi. Eskiden takip ederdim fakat anlatımı biraz sıkıntılı. Oyun hakkındaki bilgisini tartışacak değilim fakat karakterlerin kaşının gözünün hareketinden 1 saatlik video çıkarabiliyor. 5 dakikada anlatabileceği bir şeyi 2 saate yayıyor ve bayıyor ister istemez. Yıllardır aynı şeyi yapıyor ve yıllardır takipçi sayısı aynı (youtube için söylüyorum). Bir de İngilizce Türkçe karışımı bir dil ile anlatması, İngilizce bir metni okurken yazıları İngilizce, rakamları Türkçe okuması çok itici geliyor bana.

  • aschil kullanıcısına yanıt

    En son cataclysm de oynayan biri olarak, shadowlands geri başladım. Youtube içeriklerinden epey bilgi sahibi oldum, sonrası abone olmadığım halde twitch te sorduğum bütün sorulara cevap verdi. Bence takibe değer bir oyuncu. Normalde amazon primedaki twitch aboneliği boşa gidiyordu. Aabonesiyiz artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egzolinas'ı görünce öğrencilik günlerime geri dönüyorum. Finallerde 2 kelimeyle anlatılacak şeyi 1 sayfa uzatırdım.

  • Dragonflight betası elde edebilen oldu mu ?


    Sinir oluyorum Blizzard'a bu konuda. Ya herkese ver ya da hiç verme.Veriyorsan da belli bir gruba ver dışarıya bilgi çıkartamayacakları şekilde.


    Millet çatır çatır class deniyor , oyunun mekaniklerini çözüyor. Yeni şeyleri keşfedip ona göre planlamalar yapıyor. Beta olmayanlarda garip gibi izliyor. Çok haksızlık var ...


    Adam bug, class'ta OP birşeyler bulsa tabiki bununla alakalı dönüş yapmayacak. Bu açıkları veya kolaylıkları kullanıp bir üst seviyeye taşıyacak kendisini.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 18 Eylül 2022; 3:46:0 >
  • Shadowlands de güncel olarak oynayan arkadaşlar var ise birlikte oynayabiliriz. Twisting de horde karakterim var. Dm atmanız yeterli eklerim

  • Bu paket cok fazla is yapamayacak, diablo 4 yuzunden. 2023 mart gibi ciksa diablo 4, bu paketin guzelligine gore 4-5 ay max sonrasinda tum hype diablo 4'e cekecek.

    Zamani olanlara tavsiyem paket basi gameplayden cok gold farma odaklanmalari. Harcadiginizin kat katini cikartirsiniz, sonrasinda d4 cikinca o hype ile ister istemez kendinizi d4 oynarken bulacaksiniz zaten lol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt

    D4 çok büyük failleyecek. Beklentiyi düşük tutun ki hayal kırıklığınız büyük olmasın. POE2 varken D4 iş yapamaz d3 ve immortal facialarından sonra.

  • Artık para mobil gaming sektöründe. E şirketler insanlar keyifli vakit geçirsin diye yoklar, para kazanmak için varlar.

  • Microsoft'un one neslinden bu yana aldığı şirketlere bakarsak pek karışmıyor gibi. Hatta aşırı özgür bırakıyorda diyebiliriz. Elleri dolu dolu olmasına rağmen baskı kurup hadi şunu yapın, biran önce oyun çıkarın ,diyebilecek bir izlenim vermediler.
    Blizzard salt mobil tarafına kayacagini düşünmüyorum. Bunu daha çok dayatan Activision gibime geliyor.
    Alım sonrasında daha özgür olacaklarını düşünüyorum.
    Örneğin, Obsidian gibi RPG ağırlıklı oyun yapan bir firma Grounded gibi bir oyun ortaya çıkarabiliyor.(Obsidian oyunu desen kimse inanmaz)Ki bu oyunu çok küçük bir ekip öyle, eğlencesine yapmış.
    Buradan ne kadar esnek olduklarını anlayabiliriz.
    Blizzard'ın son iş ilanında, survival temalı bir proje üzerinde çalışacak kişi arıyoruz demişlerdi. İptal olur orası ayrı konu ama en azından yeni oyun üretmeye istekliler.
    Son 5 yılda mobil sektöre bırak Blizzard'ı, göz dikmeyen hiçbir firma kalmadı. Ki burada ABK derken burada ki K, King oluyor. Candy Crush Saga gibi oyunları var. Mobil tarafta tek başına lider. Bu oyunun 1Milyar indirmesi var Android tarafında. Metrobuste teyzeler bile oynuyor. Mobil tarafının asıl ayağı bu olacak demek için kahin olmaya gerek yok.
    Yalnız Activision gibi saçma salak yönetime sahip firmalardakiler işi batırıyor. Mobil oyun odaklı şirketlere CoD yapımında kullanıyor falan. Bu açıdan Microsoft'un en azından bir ayrıma gideceğini düşünüyorum.
    Diğer konuda zaten Blizzard mobil oyun çıkarmaya hevesli. En son mobil oyun duyurusunda bulunmuşlardı. Diablo immortal faciasından bahsetmiyorum(zengin avlama oyunu)

    Neyse çok uzattım. Kişisel düşüncem şu.Blizzard hep kült oyunlar çıkarttı. Yalnız popüler olamadı. Bakın en son Valorant örneği var. Tamam bu türde öncü değil ama Overwatch'ı Valorant yapabilirdi. Dota lol örneğini malum herkes biliyor. Blizzard'ın Riot games kafasında olması gerekli bana kalırsa. Adamlar her türe bir oyun koyma peşindeler ve her yaptıkları oyun da tutuyor.
    Formülleri basit. Herkesçe rahat anlaşılır oyun yap, izlemesi keyifli olsun (Overwatch'a bak ortada bildiğin KAOS hakim. Valoya bak CSGO gibi durağan izlemesi keyifli) oyun herkesçe ulaşılabilir olsun (her oyunları paralı blizzardin. üzerinden milat geçmiş Diablo 3 paralı. alternatifi poe hem ücretsiz hemde kozmetikten kazanıyor adamlar.)
    Bu açıdan MS çatısı altında olmaları firmayı adam edecek. xbox tarafı oyunlarını herkese ulaştırma derdinde.
    Size yanıt attım ama aslında genel konuştum, konuyu da çok saptırdım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Tamam ama Poe2 diye bir şey yok ortada henüz, development ne durumda bilmiyoruz bile. D4'ün gameplayi mevcut, beta testi yapılacak yakın zamanda, çıkış tarihi belli. Kimse Poe2'yi beklemeyecek D4 çıktığında, herkes satın alacak.


    Tek bir güzel yanı var bu işin o da gamepass. D4 de gamepass e gelecek ama çıkışına yetişeceğini sanmıyorum. Gösterdikleri gameplay şu anlık çok ama çok iyiydi, sanırım ilerleyen günlerde daha iyi bilgi sahibi oluruz ama bu kadar yakınken hypelanmamak elde değil. Ben diablo evrenini, poe evreninden çok daha seviyorum. Poe gameplay olarak d3 den çok daha iyi iş çıkardı doğru ama bakalım, belki tam tersine döner D4 ile.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.