Şimdi Ara

Wolfenstein II: The New Colossus Resmi Olarak Duyuruldu, Çıkış Tarihi Açıklandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • New order ve old blood oyunlarını oynamış biri olarak diyorumki bir sonraki oyunu internetten izleyici olarak katılmayı tercih ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: porsux

    Şu köklü oyunların modern zamana tamamen alakasız bir biçimde çevirilmesine gerçekten çok sinir oluyorum. Wolfenstein demek karanlık ww2 demektir. Zaman zaman korku zaman zaman taktiksel oynanışın bile devreye girdiği bir oyundur. Renk tonları her zaman karanlık ve kasvet yüklüdür. Şimdi bu oyun yada bundan öncekinde böyle bir durum var mı ? Bam bam bam ilerlediğin saçmasapan soytarı oyununa çevirmişler. Nerede wolfenstein ciddiyeti ? Nerede 16 sene önce oynadığım Return to Castle Wolfenstein nerede bu ? renk paleti bile böyle ışıklı parlamalı, grafiklerde karton gibi zaten, özellikle karakter tasarımlarında yüzlerde çok göze çarpıyor... Oyun seçtği tarzda güzel bir oyun olabilir ama wolf oyunu olarak bakarsam hiçte öyle değil hatta alakası yok.</blockquote>

    Dalga mı geçiyorsun? Asıl Return to Castle Wolfenstein modern zamana uyarlanmış alakasız oyundu, güzeldi ama alakasızdı. Wolfenstein 3d gayet pastel renkleri olan arcade bir oyundu.


    2001 senesinde hangi modern zaman uyarlanmış oyundan bahsediyorsun kardeş ya. tam bir klasikti işte, içinde her telden şey barındıran her kesime hitap eden bir fps idi.. Zaten bunu başarabilen oyunlar efsane oluyorlar. Bknz: Far Cry 1 , Half Life 2, Medal of Honor Allied Assault, Iron Storm vesaire..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.