Şimdi Ara

wmp.dll hatası bilen varsa lütfen yardımcı olsun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır wmp.dll yada onun component ları düzgün yüklenmediğinden bu program başlatılamadı diye mesaj alıyorum . Bu program dediğim media player kullanan tüm programlar . İnternetten media player içeriğe sahip tüm sitelerde problem yaşıyorum . Güncelleştirmeyi denedim zaten güncel diyor. Windows media player vista ile beraber geldiği için kaldırıp tekrar yükleme de yapamıyorum.. wmp.dll dosyasını indirip system vede system32 ye yükledim sorun halen düzelmedi . ..

    Yardımcı olursanız çok sevinirim. ...



  • Arkadaşlar yok mu yardım edebilecek kimse. Sisteme format atmak istemiyorum şimdi. çok ters bir zamandayım. bilen birileri varsa yardımcı olursa sevinirim..........
  • Bu son denemem . Cevap bulamazsam artık bşka yollara başvuracaz. Sizi de bi daha rahatsız etmeyiz :)
  • Bilmiyorum ama konuyu üstte tutalım.Üstadlar bakar şimdi
  • Arkadaşlar problem çözüldü magdur olan varsa yada olabilecekler için yazıyorum.

    vista ,media player güncellemelerinin bir tanesinde arızaya sebep oluyor .bu dll (wmp.dll) bozuluyor. Sizde internetten bu dll i aratıp bilgisayarınıza yükleyince media player ın sınırlı özelliklerini kullanıyorsunuz. Çünkü interntte bulunan dll eski bir dll dosyası .

    Bunun için wmp.dll dosyasının en güncel olanını indirip kurmanız lazım yaklaşık 10 mb kadar eski dll dosyası ise 5 mb kadar . Bu güncel dll i hem system hemde program files içerisindeki media player klasörüne kopyalamayı unutmayın.

    Diğer bi yöntem ise ben denemedim ama halleden kişiler olmuş güncelleme geçmişinden bu media player ile ilgili güncelleştirmeyi bilgisayardan kaldırmak.
  • uzun süre geçmiş bu konu açılıp kapanalı fakat aynı sorunu windows 7 de de verdi.yardımcı olursanız sevinirim HATA nın resmini koyuyorum

     wmp.dll hatası bilen varsa lütfen yardımcı olsun!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.