Şimdi Ara

Windows XP Sp3 Kurdum Fakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün 303 mb olan sp3 paketini kurdum.Msnconfigdeki değişikler olsun güzel fakat benim bilgisayarda şifre var sp2 oraya geldimi durduk yere gereksiz işlem yapmazdı ayrıca sağ alt kösedeki uygulamalar hemen yüklenmiyor biraz bekliyor.Bazen gereksiz işlemler yapıyor..(ben çok inceliyorum sanırım ondan:D) Şimdi güncelleştirmeyi kaldırdım program ekle kaldırdan şimdi benim eski sistem dosyaları geri geldi değilmi??
    -Birde sizde sonradan kurma sp3 paketimi daha iyi oluyor yoksa temiz kurulumda entegre edilenmi..?



  • quote:

    Orjinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

    Arkadaşlar dün 303 mb olan sp3 paketini kurdum.Msnconfigdeki değişikler olsun güzel fakat benim bilgisayarda şifre var sp2 oraya geldimi durduk yere gereksiz işlem yapmazdı ayrıca sağ alt kösedeki uygulamalar hemen yüklenmiyor biraz bekliyor.Bazen gereksiz işlemler yapıyor..(ben çok inceliyorum sanırım ondan:D) Şimdi güncelleştirmeyi kaldırdım program ekle kaldırdan şimdi benim eski sistem dosyaları geri geldi değilmi??
    -Birde sizde sonradan kurma sp3 paketimi daha iyi oluyor yoksa temiz kurulumda entegre edilenmi..?


    şimdi bilgisyarda şifre var demişsin oturum açma ekranından mı bahsediyosun? bu arada sistem geri yükleme kapatıldıgı zaman sp3 sonradan yüklenmiş bi makinaya geri sp2 sorun 0luyodu diye hatırlıyoum..

    sp3 den tam verim alman için sp3 den sonra çıkan yüklemeleride yüklemen gerekir..

    bu arada tabiki sp3 entegreli daha iyi olur bazen sp3 sonradan yüklediğinde bazı programlarr sorun yaratıyodu...




  • Şuan sildim sistem geri yüklemeler açık durumda..
    Sp3den sonraki güncellemeleri yaptım..
  • Nlite İle entegre ettim oldukça kolaymış:):)Ama sp2 ile devam edeceğim şuan format atmaya gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 24 Nisan 2009; 22:11:48 >
  • Entegre etmeye falan gerek yok . Temiz bir entegresiz XP SP3 Bull indir . Gereksiz yere işlem dediğin ise sistem geri yükleme noktalarından dolayı oluyor . Yedek alıyor o yüzden . C'de boş yere bak kaç GB Diye. SOnra birde Sistem Geri Yüklemeyi kapat birde öyle bak boş GB Çoğalıcak . Tam anlatamadım ama anladığını umuyorum :)
  • Dediklerini aynen uyguladım zaten bir süre sonra kapatıyorum tekrar açıyorum..SP3 ü sildim böyle bir hata veriyor disk birleştirme yapmaya çalıştığım zaman..dfrg.msc mmc hatası nasıl çözeriz onu?
    quote:

    Orjinalden alıntı: Powerx*

    Entegre etmeye falan gerek yok . Temiz bir entegresiz XP SP3 Bull indir . Gereksiz yere işlem dediğin ise sistem geri yükleme noktalarından dolayı oluyor . Yedek alıyor o yüzden . C'de boş yere bak kaç GB Diye. SOnra birde Sistem Geri Yüklemeyi kapat birde öyle bak boş GB Çoğalıcak . Tam anlatamadım ama anladığını umuyorum :)
  • XP Cd'i takınız . Başlat/Çalıştır/ sfc /scannow yazınız ve enter'a basınız . Ve Bekleyiniz , sistemi yeniden başlatmak isteye bilir . Eksik dosyalarınız falan varsa onları onaracaktır Gibisinden birşey diye hatırlıyorum :)

    Çoğu sorunda bu yöntem kullanılıyor. Bir deneyip sonucu yazarsanız memnun olurum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.