Şimdi Ara

Windows 7 Tema Yükleme (Yeni Başlayanlar İçin Video Anlatım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
12
Favori
105.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heavyrain___

    hertürlü patch yaptım ama bi türlü sonuç alamadım



    evet en başta bendew almıştımtım classic görüntüsünü sora aklıma geldiki peç unutmuşum..
  • ya bütün pathcleri denedim ama bi türlü clasic görünümden kurtulamıyorum
  • Heavyrain___ Ekran kartının şeffaflığı desteklemesi gerekiyor eğer eski bir kasa kullanıyorsan ondandır. yok eğer ekran kartı ile ilgili değilse konu anlatımında ilk 3 resimin aynısını yapmana rağmen değişim yoksa ozaman malesef başka bir fikrim yok.
  • Çok güzel bir konu ve başlık temel başlayanlar için bulunmaz bir bilgi kaynağı tebrikler...

    Öncelikle hemen belirteyim sistemimi ben bukadar dindik dindik etmemiştim çok zorlandım ve en son iş pc formata kadar gitti eksikleri yazma gereği duydumki daha temayı yüklüyemedim

    1-'''İlk adım olarak indirdiğiniz temaların çoğunun içinde bir patch dosyası bulunur. Yoksa buradan türkçesini indirebilirsiniz'''' Hocam burda bunu demişsiniz şimdi anlayamadığım konu amatöründe amatörü olarak şimdi farklı temalar indiriyoruz fakat hepsinin içinden sanırım bu çıkıyor türkçe indirmemizin sebebi nedir?? zaten işlemi 1 kere yapıcakmışız farklı programlar demişsiniz keşke o programları da paylaşsaydınız benim sorunum aslında burda çıkmadı şimdi birazdan yine başlıcam sanırım shell32.dll dosyanın güvenlik tarafında kopyala yapıştır tarafında bi eksiklik var sizde 2 tane shell görünüyor birinde orjinal diğeri normal ismini değiştirdikten sonra kopyala dedim''güvenlikleri aynen anlatılan şekilde yaptım'' baktım ne kopyalanan var ne başka birşey sanırım siz nerde neyi işaretliceğimizi es geçmişiniz ayrıca yaptığımız işlemlerin neye yaradığını da anlamadım bu sefer masa üstüne geldim sistem 32 dosyasının içine giremiyorum tekrar başlat dedik hoop hata kurtarmada yok mecburen format..açıklamanız bence amatöre çok profesyonel daha basit anlaşılabilir olabilirdi diye düşünüyorum




  • hocam olayı çözdüm kopyalanmıyor sorun nerdedir ben güvenlik işlemlerini yaparken trustedinstaller die bir kullanıcı daha belirdi..kopyalanmıyor ismi değişmiyor yani ben shell32.dll dosyasını shell.dll.orjinal yaptım ve bu adı değiştiremiyorum tekrardan ... güvenlikteki kutucukların hepsinide işaretledim.. tam yetki mi ne verdim işte ondan hepsine izin ver dedim ama en alttaki kutucuk solgundu onu işaretleyemiyorum..
  • İzin ver bölümünü işaretllediniz dimi hepsinde bir de kaç tane kullanıcı varsa bütün kullanıcılara da hepsine izin ver i işaretleyin. Sonra tekrar kontrol edin ve bakın tüm kutular onaylımı.

    Şimdi yanlış anlamadıysam siz orjinal shell32 dosyasını shell32.dll.orjinal olarak değiştirdiniz ve başka bir shell32.dll dosyasını system32 klasörünün içine attınız. Şimdi ise Orjinal shell32.dll ye dönmek istiyorsunuz. İlk olarak yeni kopyaladığınız shell32 dosyasının ismini değiştirmeniz gerekiyor. Mesela shell32.dll.gereksiz gibi bişey yapın. Daha sonra orjinal dosyanızın isminin sonundaki orjinal yazısını silmeniz gerekiyor. yani shell32.dll.orjinal adlı dosyanın ismi sadece shell32.dll olacak.

    Sizin karşılaştığınız hataları tam olarak anlayamadım bana yapamadığınız yerleri resim çekip gönderebilirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

    Sorularınıza gelirsek pacth dosyası bazı tema klasörlerinin içinde çıkar bazı temaların içinden çıkmaz. Olurda indirdiğiniz temanın içinde patch dosyası olmazsa size patch dosyasının alternatifini verdim. İndirip onunla da patch yapabilirsiniz. Türkçe olması bir şey farkettirmiyor sadece yazıları türkçe okadar.

    Sadece 1 kere yapılacak derken de şunu söylemek istedim mesela şimdi tema yüklemeye karar verdiniz ve bunun için patcyapmanız gerekiyor ve yapıyorsunuz. Daha sonra yüklediğiniz temadan sıkıldınız ve başka bir tema yüklemek istediniz bu sefer 2. ye patch e gerek yok sadece tema dosyalarını kopyala yapıştır yaparak temayı uygulayabilirsiniz. "Farklı programlar" ı nerde demişim onu bulamadım yanlız yine de anlamadığınız bir şey varsa üstte anlattıklarımda sorarsınız yine.

    2 sorunuza gelirsek karşılaştığınız hataları resim olarak yollarsanız daha net yardımcı olabilirim dediğim gibi.

    Ayrıca öneri ve eleştiri için teşekkürler konu anlatımını düzenlemeye çalışacam uygun bir ara.




  • hocam dediklerinin aynısı yaptım ve yine olmadı herseferinde formatta bitiyor iş malesef win 7 ultimate kullanıyorum başka yerlerde başka anlatmışlar burda shell32 ye mudahele ediyoruz amatör kullanıcıya göre çok kritik bi müdahale kimse sözü bahsi yapmamış shell32 sistem dosyasıyla ilgili dedikerinizi harfi harfi noktasına virgülüne kaşına gözüne bakarak yaptım ama negatif...böyle bir işe kalkışıcak arkadaşlar eğer pcninzde önemli şeyler yoksa yapın deneyin eğer varsa ne olcağı belli deil iyice araştırın şimdi son kez denicem bakalım neler olcak :) resimli yapamıyorum nedeni herseferinde format paint açılmıyor masa üstüne dönünce hiçbir işlem yapılamıyor..
  • Güzel çalışna olmuş. Geniş bir zamanda deniycem
  • flonky Umuyorum 32 bit kullanıyorsundur yada 64 bit ise 32 bitlik doyaları kopyalamıyorsundur. Açıkçası bir çok kişi sadece burayı okuyarak halletti sende neden ve nasıl sorun oluyor anlamadım malesef uzaktan masaüstü bağlantısı kurabiliriz belki daha iyi yardımcı olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re-storm -- 19 Ağustos 2010; 11:47:40 >
  • hocam olmuyor yine format resimleride ekliyorum aklıma bir tek şey geliyor ben izileri verirken kimin yetkisi dahilinde veriyorum user mi adminstörmü bunu yetki altına alcağım bi yerde göremedim buyur resim şimdi gördüğün resimde tüm kullanıcalara tam izin verdim sağda gördüğün gibi shell32.dll.orjinal ismine çevirdim ve tema içinde shell32.dll kopyalama yapınca yapmıyor daha doğrusu sanki yapmış gibi yapıyor ama olmuyor hadi başa alayım diyip shell32.dll.orjinal dosyasını eskiye çevireyim diyorum oda olmuyor öylece kalıyor bi yerden bişey alıp ekleyemiyorum kurtarmada işe yaramıyor bu saffadan sonra ayrıca x86 kullanıyorum yani 32 bit bir yanlışlık yok...

     Windows 7 Tema Yükleme (Yeni Başlayanlar İçin Video Anlatım)


     Windows 7 Tema Yükleme (Yeni Başlayanlar İçin Video Anlatım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flonky -- 19 Ağustos 2010; 16:05:11 >




  • Users(ugurccp/Users) üzerinde tüm yetkiler varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkan*

    Users(ugurccp/Users) üzerinde tüm yetkiler varmı ?


    aynen hepsine tam yetki verdim

     Windows 7 Tema Yükleme (Yeni Başlayanlar İçin Video Anlatım)


     Windows 7 Tema Yükleme (Yeni Başlayanlar İçin Video Anlatım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flonky -- 19 Ağustos 2010; 16:17:53 >




  • Hocam önce Gelişmişe geliceksin orda bende ingilizce sistem var. 2 .taba geL ( Auduting ) Orda asagıda bir tik var onu kaldırın oke ile cıkın sonra Owner ( Sahip ) kısmına gelin tekrar ordan yetkileri verdiyseniz bile cift tıklayıp girin cıkın oke leyin.

    En son pencereleri kapatıp dosyayı tekrar acın security tabında o kutucukların aktif oldugunu göreceksiniz. bende yarım saat ugrastım ama sonunda böyle çözdüm.

    Umarım faydam dokunur.
  • anlattıklarını tek tek yaptım ama olmadı tema çıkmadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeßroN

    anlattıklarını tek tek yaptım ama olmadı tema çıkmadı


    Arkadaşlar buradaki resimler ile tek tek ilerledikten sonra olmaması için hiç bir sebep yok. Bir yerlerde yanlış yapılıyor yada bir yerlerde eksik uygulanıyor birşeyler. 2-3 günde bir paylaştığım resimlerin aynılarını sürekli yapıyorum şahsen sürekli tema değiştiriyorum. Şöyle yapalım ozaman biraz zor olacak ama tema yüklemek isteyenler ve yapamayanlar yaptıkları işlemi baştan sona videoya çeksinler ve paylaşsınlar böylece neresi atlanıyor görebiliriz. Ayrıca en kısa zamanda ben de bir video çekip buraya yükleyecem. videodan daha iyi yararlanabilirisniz belki.




  • flonky ve LeßroN acaba orjinal vindowslarınız da saydamlık aktifmi yani pencereler falan saydam mı ? Kısaca aero kullanabiliyor musunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re-storm -- 20 Ağustos 2010; 16:10:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: re-storm

    flonky ve LeßroN acaba orjinal vindowslarınız da saydamlık aktifmi yani pencereler falan saydam mı ? Kısaca aero kullanabiliyor musunuz?

    bende saydamlık aktif.
  • Eline sağlık çok güzel anlatmışsın. Ben de uyguladım hepsini şimdi tekrar başlatacağım bilgisayarı ama bir sorum var. Acaba başka bir tema yüklemek istesem yine explorer.exe yi falan tekrar tekrar değiştirmem gerekir mi yoksa artık sadece theme klasörünü kopyalasam yeterli mi?
  • Bilgisayarı baştan başlat hele bi sen bakalım :)

    şimdi explorer ı değiştirmek demek= start orb yi değiştirmek demek,

    explorerframe i değiştirmek demek= ileri geri tuşlarını değiştirmek demek,

    shell32.dll yi değiştirmek demek= Arka planı ve klasörün altındaki bilgi ekranlarını falan değiştirmek demek.

    Yeni tema yüklemek istersen istediğini değiştirip istediğini olduğu gibi bırakabilirsin.


    LeßroN Peki sen nerde takıldın tam olarak ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re-storm -- 20 Ağustos 2010; 16:55:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: re-storm

    Bilgisayarı baştan başlat hele bi sen bakalım :)

    şimdi explorer ı değiştirmek demek= start orb yi değiştirmek demek,

    explorerframe i değiştirmek demek= ileri geri tuşlarını değiştirmek demek,

    shell32.dll yi değiştirmek demek= Arka planı ve klasörün altındaki bilgi ekranlarını falan değiştirmek demek.

    Yeni tema yüklemek istersen istediğini değiştirip istediğini olduğu gibi bırakabilirsin.


    LeßroN Peki sen nerde takıldın tam olarak ?


    Değişmedi. Sadece başlat simgesi değişti. Sizin verdiğiniz ss deki gibi olmadı.

     Windows 7 Tema Yükleme (Yeni Başlayanlar İçin Video Anlatım)




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.