Şimdi Ara

Windows 7 Format Sonrası Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 1 sene önce 6 yıl boyunca kullandığım Hard Disk'im bozuldu. Yenisini alıp bilgisayarcıya taktırdım ve Windows 7 32 bit işletim sistemi kurdu. 1 sene boyunca kullandım. Geçenlerde de artık bu 32 bit'in çoğu oyunu kaldıramayışından sıkıldım ve flash bellek ile bilgisayara 64 bit işletim sistemi kurdum. Zaten 6gb ram var gayet de 64 bit ile uyumluydu. Arkadaşım bana bu konuda bayağı yardımcı oldu. Teamviewer'den gerekli yazılımları falan kurdu ve 1 hafta boyunca bilgisayarım adeta canavar gibiydi. Park Control diye bir program yükledi bilgisayarım en ağır, en yüksek grafikli oyunları bile zorlanmadan kaldırabiliyordu.

    Şimdi gelelim sorunuma: Sonrasında siyah ekran verdi. Geri düzeldi. Daha sonra tamamen siyah ekran verdi ve ekran kalıcı olarak öyle kaldı. Ses var görüntü yoktu yani. Ben de tekrardan format attım ve birkaç gün içinde yine siyah ekran verdi. Son çare windows 10 64 bit kurdum. Onu da birkaç gün kullanınca o da mavi ekran verip sürekli kendine restart atmaya başladı. Sonra tekrardan windows 7 64 bit kurdum ama pc'yi yarım saat kullanamadan siyah ekran veriyordu.

    Son çare olarak ben de tekrardan Windows 7 32 bit kurdum. Ama şimdi de bırakın yüksek grafikli oyunları, bilgisayarda yüklü olan sıradan oyunları bile açınca aniden tüm ekran kilitleniyor, yeniden başlatılıyor ve açıldığında siyah ekran veriyor. Oyunları da geçin normal video izlerken bile bir süre sonra ekran kilitlenip kapanıyor ve siyah ekran veriyor. Hadi onu da geçin geçen 32 bit kurdum rahat çalışıyordu, birkaç gün sonra açtım ve yine siyah ekran hatası vermişti. Cidden kaç kez format attıysam da düzelmedi. Sorun nedir bilmiyorum zaten maddi durumum da belli bilgisayarcıya götürecek durumda değilim şu anda... Yardımcı olabilecek birileri varsa şimdiden cidden çok teşekkürler... :'(







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.