Şimdi Ara

Windows 7 c0000021a Hatası - Pc açılışında Mavi Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Windows 7 c0000021a Hatası - Pc açılışında Mavi Ekran

    Bir çok kişide bu sorun olmuş. Neredeyse tüm çözümleri okudum. Pc yi güvenli modda açamıyorum. Windows 7 Loader boot ekranı (orjinal yapma programı) çıkıyor. Windows 7 dvd si ile güvenli modu da denedim ama olmadı, ayriyeten başlangıç kurtarma ve sistem geri yükleme( önceki tarihe yükleme) yaptım yine de windows başlangıçta mavi ekran çıkıyor. Önceki tarih olarak sadece bir tane geri yükleme noktası var ki yeterli olmadı.
    Kendi tecrübeme göre en son splashtop diye bir program var (teamviewer gibi) onu pc den kaldırırken windows garip bir uyarı vermişti, üstünde durmadım. Dün gece pc yi kapattım ve bugün açılmadı
    Bilgisayarımda o kadar çok şey yüklü ki format atarsam herhalde iki hafta uğraşmak zorunda kalıcam eski haline getirmeye.Windowsu 2009 da kurmuştum bugüne kadar hiç teklemedi, pc de hafif donanımsal sorunlar oldu ama yazılımsal sorunum olmadı olsa da çözdüm ama bu problem beni tam da vizeler döneminde yıktı. Artık sizden gelecek tüm çözüm önerilerine açığım. Formatı da önereceksiniz biliyorum ama şu an format atmaktansa pc yi çöpe atmayı tercih edebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zZzaLien -- 11 Nisan 2014; 17:45:15 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.