Şimdi Ara

Windows 10 Nisan Güncellemesi'nin donma problemine yol açtığı ortaya çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Linux dağıtımlarında program kurmak o kadar zor değil o senin beceriksizliğin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imhotep_of_grudge

    Linux dağıtımlarında program kurmak o kadar zor değil o senin beceriksizliğin...
    Depoda yoksa hataları kodlarla çözmek işkenceye dönüşüyor bazen. Üst üste hatalar veriyor.

    Linux Mint Ubuntu ve Elementary OS kullandım. Deneyimim var beceriksiz değilim.

    Stabilite sorunları var. Özellikle yeni Ubuntu ve Elementary OS da.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 29 Haziran 2018; 20:27:0 >




  • ezberlemişsin stabiliteyi her yere yazıyorsunuz... en stabil dağıtımlardan birisine stabil değil dedin ya... ne kuracaksında depoda yok? ubuntu çok dengeli ve sorunsuz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imhotep_of_grudge

    ezberlemişsin stabiliteyi her yere yazıyorsunuz... en stabil dağıtımlardan birisine stabil değil dedin ya... ne kuracaksında depoda yok? ubuntu çok dengeli ve sorunsuz...
    Ubuntu son sürümde wifi kopuyor. Sürücüler yüklenmesine rağmen uyku modunda problem var.

    Yeterli mi ?
  • donanım üreticileri ürünlerine sahip çıkmıyor sürücü vermiyorsa bundan ubuntu nede Linux dağıtımları sorumlu olmaz... Realtek ve bir kaç sorunlu markada olunca... resmen saçmalıyorsun... Windows 10 bile sıkıntılı boşuna 4. millenium faciası denmemiş...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imhotep_of_grudge

    donanım üreticileri ürünlerine sahip çıkmıyor sürücü vermiyorsa bundan ubuntu nede Linux dağıtımları sorumlu olmaz... Realtek ve bir kaç sorunlu markada olunca... resmen saçmalıyorsun... Windows 10 bile sıkıntılı boşuna 4. millenium faciası denmemiş...
    Sorun hepsinde var. En az sorunlu sistem kesinlikle Android
  • android X86 desteğide var dene istersen...http://www.android-x86.org/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imhotep_of_grudge

    android X86 desteğide var dene istersen...http://www.android-x86.org/
    İntel + Nvidia Optimus

    Çift ekran kartı var. Birinin sürücüsünü kurmazsam işlemci fanı deliriyor

    Android de nasıl yapacağım sürücü olayını ?

    Linux da tecrübem var ama sorunları çözmek kolay olmuyor.
  • benim notebookta sürücü kurmam gerekmiyor...
  • Benım pc win 10 sımdıye kadar bısey olmadı ama bugun olmaya basladı pc acıkken 5dk boyunca hıc bır sey yapmazsam kılıtlenıyo,yanı donuyo mecburen reset atmak zorunda kalıyorum crtl alt delete bıle ıslemıyo bunun sebebı nedır cevaplarnızı beklıyorum.

  • Windows 10 yüklemek istiyorum fakat Windows kurulumu yüklenecek sürücüyü seçin bölümüne gelince hdd gözükmüyor.sebebi ne olabilir

    Windows 10 Nisan Güncellemesi'nin donma problemine yol açtığı ortaya çıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende windows 10 1903 sürüm windows kuruyorum windows açılır açılmaz hemen donuyor,klavye dahil,görev çubuğu v.s. hiç bir uygulama açılmıyor kitleniyor..bazen klavye aktif olur gibi oluyor windowsu yeniden başlat diyorum ama nafile işlem yapmıyor şaşırdım kaldım ne yapacağımıda bilmiyorum her sefer yenide kurulumda gene aynı sorunlar devam ediyor hemde windowsun yeni açılışında..
  • 1903 güncellemesinin nasıl mayıs güncellemesi olduğunu anlamadım. 1905 niye yapmadınız sürüm kodunu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürümlerin RTM yapıları hangi tarihlerde imzalanıyorsa sürüm numarası o tarihe bağlı olarak ayarlanıyor. 19H1 kod adlı sürüm Mart ayında RTM olarak imzalanmıştır Mayıs ayında GDR olarak sunulmuştur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de isoyla temiz kurulum yaptığımda ilk başlarda chrome da tam ekrana geçerken donuyordu. Benden kaynaklı sanmıştım. Ama şimdi sorun yok.
  • win7 den başkası yalan arkadaş.

  • 1903 sürümü kadar rezil sorunlu pislik bir sürüm yok arkadaşlar kanser ediyor adamı Windows 10 yalakası technopat kullanıcıları bile recep abilerinin kızıcağını bildikleri halde 1-2 sürüm düşürdüler o şekilde kullanıyorlar çok sorunu var kullanılmaz şuan da aklı olan da kurmasın 1903 sürümünü. İnternet yavaş ping sorunu var indirme hızı çok düşük masaüstü işlerin de performans ve hız yarı yarıya düşük oyun performansı da yarı yarıya düşük 100 FPS aldığın oyun 50 FPS oluyor kasma takılma sorunu da var. Çok ekmek yemeli daha 1903. Bir türlü rayına oturtamadı microsoft. Halbuki Windows 7 harici sistem çıkarmayacaktı hep ona destek verecekti Update'ler ile DirectX12 ekliyeceklerdi belki tema değişikliği vs olacaktı o şekilde kullanıcaktık saçma sapan 10 çıkardılar bilgisayarların anasını ağlattılar.

  • alper4883 A kullanıcısına yanıt
    bios dan baktınızmı hdd gözüküyormu..? eğerki gözükmüyorsa hdd sorunlu demektir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The-Undertaker

    1903 sürümü kadar rezil sorunlu pislik bir sürüm yok arkadaşlar kanser ediyor adamı Windows 10 yalakası technopat kullanıcıları bile recep abilerinin kızıcağını bildikleri halde 1-2 sürüm düşürdüler o şekilde kullanıyorlar çok sorunu var kullanılmaz şuan da aklı olan da kurmasın 1903 sürümünü. İnternet yavaş ping sorunu var indirme hızı çok düşük masaüstü işlerin de performans ve hız yarı yarıya düşük oyun performansı da yarı yarıya düşük 100 FPS aldığın oyun 50 FPS oluyor kasma takılma sorunu da var. Çok ekmek yemeli daha 1903. Bir türlü rayına oturtamadı microsoft. Halbuki Windows 7 harici sistem çıkarmayacaktı hep ona destek verecekti Update'ler ile DirectX12 ekliyeceklerdi belki tema değişikliği vs olacaktı o şekilde kullanıcaktık saçma sapan 10 çıkardılar bilgisayarların anasını ağlattılar.
    Valla? Bana bugün geldi, hatta bilgisayarda yer olmadığı için "yer yok, external hafıza tak ancak öyle güncellerim" falan dedi. Takıp güncelledim. Bana hızlanmış gibi geldi.

    Bir "başlat"ın yanında çıkan "arama çubuğu"na ifrit oldum sonra yerini bulup kaldırdım.

    Onun dışında "koyu tema" kullanıyordum ama güncellemeden sonra pencere renkleri kapkara olmuş gibi geldi. Eski rengini de bulamadım. Yakında gözüm alışır sanıyorum.

    Bazı klasörlerin içi "büyük görünüm"e ayarlıydı; güncellemeden sonra "ayrıntılar" görünümüne geçmiş otomatik olarak. Bu beni rahatsız etti.

    Windows üzerinden ayarladığım ses ayarları da kaybolmuş. Bazı oyunlar ve uygulamalar belli seviyelere ayarlıydı, hepsi %100'e fırlamış çıkmış. Bu da beni rahatsız etti.

    Speed-test'de iç ve dış hatlarda yeni bir sıkıntı yok; eskisi gibi her şey.

    Oyun-içi fps ve ping deneme fırsatım olmadı; bir sıkıntı ile karşılaşırsam burayı güncellerim.

    Ama dosyalara girip çıkma hızlarım hissedilir şekilde artmış. Bağlı olan en eski harddiskime girerken önce bir dizin okuması yapıyordu, şimdi pat diye giriyor. Sadece 500 MB boş alanı kalmış harddiskimde de gözle görülür bir hızlanma var. Hatta klasörleri geçe geçe dibe doğru gittim, hiç takılma veya dizin okuma yapmadan rahatça gezdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 19 Ağustos 2019; 6:18:41 >




  • arkadaşlar merhaba windows 10 güncelleştirmesinde yüklenen flaş yüklemelerini silin sorun kalksın daha önce flaş yüklüyrduk şimdi yüklemeyi kendi yapmış geliyor ve güncelliyor son güncellemeyi kaldırın silin yeniden başlatın orun kalkar ben microsoft ile girdiyim diyolokta benim leptopa uzaktan baglantıya izin verdim bu sebebten dolayı masa üstüne son sürüm güncel windows 10 indirdiler ve ben bunu yükledim her crome yada expilorer açtıgımdabir video yada filim acım birden cızırtı ve aniden kasılıp hiçbir şeyin calışmaması oldu

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.