Şimdi Ara

Windows 10 dosya indirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. Windows 10 ve ubuntu 20.04 kurulu bilgisayarımda windows kullanırken indirmelerde sıkıntı yaşıyorum, hızım çok düşük. Bilgisayarımda halihazırda windows10 vardı, ubuntu kurmak için ikinci bir ssd alıp cd dvd rom yuvasına sata kızak ile yerleştirip ssdye ubuntu kurulumunu yaptım.Ubuntudayken sorun yok ancak windowsa gecince indirme hızım ciddi derecede düşüyor.Aktif olarak kullanırken yani internette gezinirken ya da youtubeda video izlerken de windowsda herhangi bir sorun yaşamıyorum.

    Bu yaşadığım sorunun donanım kaynaklı olma ihtimali var mı acaba ? Ben ssdyi takmak için pcyi açmak zorunda kaldım ama çok temiz bir şekilde kontrol ederek caddyi yerleştirdim. Aklıma modemden de olabilir düşüncesi geldi ancak ubuntuda bir sorun yok.Acaba dual boot yapınca windows özelinde mi bir sorun oluştu ? Kafamda bir sürü ihtimal var ancak emin olamıyorum.Yardımcı olabilecek birisi varsa çok mutlu olurum , teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sorununuza çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorun bende de var. Normal internet gezinti ve youtubeda falan sorun yokken tarayıcılar ile dosya indiremiyorum. birkaç mb inip duruyor. Uygulamaların launcher dosyaları ilerlemiyor. Tüm sürücüler güncel. Tüm güncellemeler yapılmış. Kablolu bağlanınca sorun yok. Format atıp tekrar temiz kurulum yaptım yine olmadı. Windows 10 ve 11 denedim aynı

  • Modeme kabloyla bağlanarak aştım bu sorunu hocam. Wifidayken hala devam ediyor sorun. Biraz geç oldu ama foruma pek girmiyorum kusura bakmayın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.