Şimdi Ara

Wince Multimedya Cihazlar İçin Tam Ekran Video Dönüştüme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Astra J aracımda Necvox marka Wince 6.0 işletim sistemli bir multimedya var. Bu cihaz açıklamasında bir sürü format desteklediği yazsada convert edilmeden bu uzantılar çalışmıyor. Kendi sitesinde dönüştürme yöntemi var ancak 640*480 pixel çözünürlükte dönüştürülüyor ve ekranın ortasında küçük bir görüntü şeklinde oynatılıyor. Çözünürlüğü yükselttiğinizde ise teyp oynatmıyor. Birkaç farklı video dönüştürücünün programında bir sürü farklı kombinasyon denedim ve en sonunda uygun kalite ve çözünürlüğü buldum. Benim gibi sırf bu yüzden android multimedyaya geçmeyi düşünenler ve bu konudan müzdarip olanların işine yarasın diye bu konuyu açtım. Ben necvox 800*480 çözünürlüklü Wince 6.0 işletim sistemli Dva 9933 modelinde denedim. Ancak Wince işletim sistemli cihazların hemen hemen hepsi 800*480 çözünürlüklü geliyor ve bu ayar hepsinde çalışacaktır.

    Kullanacağımız program Format Factory.

    Programı açtığımızda sol tarafta bulunan Avi Flv Mov yazan seçeneği seçip açılan kutucuktan avi seçeceğiz.
    Wince Multimedya Cihazlar İçin Tam Ekran Video Dönüştüme.

    Wince Multimedya Cihazlar İçin Tam Ekran Video Dönüştüme.

    Daha sonra açılan pencerden çıktı ayarına tıklıyoruz.

    Wince Multimedya Cihazlar İçin Tam Ekran Video Dönüştüme.

    Daha sonra açılan menüden işaretlediğim ayarları yapıyoruz.

    Wince Multimedya Cihazlar İçin Tam Ekran Video Dönüştüme.

    Bu şekilde tamam deyip geri geliyoruz. Sağ taraftan tüm dosyalara tıklayıp açılan menüden dönüştüreceğimiz videoları seçiyoruz. En son üst tarafta Başla düğmesine tıklıyoruz ve videolarımızı dönüştürüyoruz.

    Bu şekilde yapacağımız video dönüştürme işlemiyle 800*480 çözünürlüklü wince cihazımızda tam ekran ve ekran büyüklüğüne göre kaliteli bir video izlemiş oluyoruz.
    Not: Youtube dan idm ile indirilen videolar .mkv uzantılı oluyor ve Format Factory mkv uzantılı dosyamızı bizim belirlediğimiz .avi formatına dönüştürürken hata veriyor. Bu durumu çözemedim ancak Youtube dan video indirirken idm kullanmak yerine Media Human Youtube Downloader ile mp4 formatında 720P büyüklüğünde indirme yaparsanız bu dosyaları dönüştürmekte sorun yaşamazsınız.

    Başka marka cihazlarda deneyenler sonuçlarını buraya yazalarsa farklı marka kullanıcıları için bir fikir oluşturmuş oluruz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.