Şimdi Ara

win_xp açılış şifresi nasıl çözülür (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
52.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • http://forum.donanimhaber.com/m_21193450/tm.htm
    burada nihat35nihat ve benim anlattigim programlarin ikiside hem vistanin hem xp nin kullanici sifresinin dizlerinin baglarini cozuverir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mulli_55

    İşte size kesin çözüm!

    1- Önce aşağıdaki dosyalardan birini indiriyoruz. Sadece 4 mb.

    http://rapidshare.com/files/15581811/XPUserCracker.rar
    Rar şifresi:www.wardom.org

    download 2 : http://rapidshare.com/files/7802330/WindowsKey.iso

    Dosya bir iso dosyasıdır. Bu dosyayı nero ile bir CD'ye çekiyoruz.
    Şimdi elimizde boot edilebilen bir CD var.

    2- Bilgisayarı bu CD ile boot ediyoruz. XP kuruluyormuş gibi bir görüntü gelecek. Korkmayın devam edin!

    3- Bir süre sonra karşımıza İşletim sisteminin kurulu olduğu klasörü seçmemizi isteyen bir soru çıkacak. Tek işletim sistemi kurulu ise "1" yazıp devam edin.

    4- Sonrasında hangi kullanıcının şifresini değiştirmek istediğimizi soran bir yazı çıkacak. Administrator ya da başka bir kullanıcıyı seçip devam ediyoruz.

    5- Bize bu kullanıcının şifresini "12345" yapmak isteyip istemediğimizi soracak. Evet diyerek devam ediyoruz.

    6- Başka bir kullanıcı şifresi değiştireceksek kullanıcı seçip devam ederiz. Yoksa Ctrl+Alt+Del basarak restart yaparız.

    7- Bilgisayarı açtığımızda şifresini değiştirdiğimiz kullanıcıyı seçeriz. Bize şifre soracaktır. "12345" yazarak sisteme login oluruz.

    Bu kadar basit. Kolay gelsin.




    müthişsiniz siz yaa.. çok teşekkür ederim




  • ya arkadaşlar kardeşim bilgisayarda bişeyler yapmış xp admin şifresi değişmiş ve bilgisyar 10 gündür kapalı açamıyorumda şifreyi bilmiyoruz.bu we diğer forumlarda çok arattım herkes aynı şeyi söylüyor,o parolayı sıfırlayan programı indirdm bende disket sürücü yok birsürü cd ve dvdye iso formatında yada açarak yazdırdım.biostan 1st boot deviceı da cdrom yaptım ama bilgisyar açılırken söylendii gibi hiçbi deişiklik olmuo cdyi görmüor.cdyi bootable mı yapmak gerek bende nero 8 war nasıl bootable yapıldığını ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmisiniz.ayrıca güvenli kipte açmayı denedm,şifre sayfası geldikten sonra iki kere ctrl+alt+delete yaptm yada bios pilini de çıkardım hertürlü yine şifre istiyor.bilgisyar açılsa parolayı kaldırcam ama hiç açılmıyor.bu konuda gerçekten ii bilen biri yardımcı olabilirmi???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ugurbay11

    ya arkadaşlar kardeşim bilgisayarda bişeyler yapmış xp admin şifresi değişmiş ve bilgisyar 10 gündür kapalı açamıyorumda şifreyi bilmiyoruz.bu we diğer forumlarda çok arattım herkes aynı şeyi söylüyor,o parolayı sıfırlayan programı indirdm bende disket sürücü yok birsürü cd ve dvdye iso formatında yada açarak yazdırdım.biostan 1st boot deviceı da cdrom yaptım ama bilgisyar açılırken söylendii gibi hiçbi deişiklik olmuo cdyi görmüor.cdyi bootable mı yapmak gerek bende nero 8 war nasıl bootable yapıldığını ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmisiniz.ayrıca güvenli kipte açmayı denedm,şifre sayfası geldikten sonra iki kere ctrl+alt+delete yaptm yada bios pilini de çıkardım hertürlü yine şifre istiyor.bilgisyar açılsa parolayı kaldırcam ama hiç açılmıyor.bu konuda gerçekten ii bilen biri yardımcı olabilirmi???

    bildiklerinizi kendinize saklayın,aman sakın kimseye soylemeyin...




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.