Şimdi Ara

WİN 10 GÜNCELLEME KALDIRMAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir hata yaptım ve otamatik güncelleştirmeleri etkinleştirdim ardından güncelleme aldım. Her windows serisisinde oldugu gibi güncellemelerden sonra yavaslama oldu ve çeşitli programlar denediğim halde bu güncellemeleri kaldıramadım. Farklı bir metod yada eksta bilgiyle yardımcı olabilecek varmı ?



  • Windows 10'da 2. parti yazılım olmadan güncelleştirmeleri devre dışı bırakamıyoruz maalesef.

    Klavyeden Windows tuşuna basıp " yüklü güncelleştirmeleri görüntüle " yaz enter yap karşına gelecektir. Oradan sağ tıklayıp kaldırabilirsin.
  • Albayyusuf kullanıcısına yanıt
    Söylediğin yöntemi denemiştim yine de saol . İstanbuldan misafirler geldi bilgisayarı çöklerttiler. Tekrar 10 kurdum bu defa güncelleme yapmaksızın kullanmaya devam edicem.
  • O zaman uzun ömürlü çöküşsüz kullanım dilerim hocam
  • Yüklü Güncelleştirmeler'i açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi, Denetim Masası'nı, Programlar'ı ve ardından Programlar ve Özellikler altından Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle'yi tıklatın.

    Kaldırmak istediğiniz güncelleştirmeyi ve sonra Kaldır'ı tıklatın. Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

    İsterseniz, Denetim Masası'ndaki Windows Update'e gidip güncelleştirmeleri yeniden denetleyerek güncelleştirmeyi daha sonra yeniden yükleyebilirsiniz. Windows'un güncelleştirme yüklemesini ve bir güncelleştirme hakkında sizi uyarmasını durdurmak için, bkz. Güncelleştirmeleri kaldırmayla ilgili sorunları giderme.
  • mekse M kullanıcısına yanıt
    şaka gibi cevaplar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

    Bir hata yaptım ve otamatik güncelleştirmeleri etkinleştirdim ardından güncelleme aldım. Her windows serisisinde oldugu gibi güncellemelerden sonra yavaslama oldu ve çeşitli programlar denediğim halde bu güncellemeleri kaldıramadım. Farklı bir metod yada eksta bilgiyle yardımcı olabilecek varmı ?

    Merhaba Hocam yapman gereken çok basit, başlat butonuna veya çalıştır satırına services.msc yazıp enter a bas servislere gir orada Windows Update servisi var çift tıklayarak aç Başlangıç kısmını Elle yap sonrasında da aynı ekranda Durdur butonuna tıkla hepsi bu kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanbilisim -- 9 Haziran 2016; 15:30:55 >
  • altanbilisim kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi cevaplar gelmeye devam ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.