Şimdi Ara

Wi-Fi 5 Çubuk Çekmesine Rağmen Hız 1 Mbps Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Modemim: P-660HN-F1Z
    Wi-Fi Alıcım: Asus PCE-N53

     Wi-Fi 5 Çubuk Çekmesine Rağmen Hız 1 Mbps Sorunu


    Sinyal kalitesi full yani 5 çubuk çekiyor. Fakat speed yani hız 1.0 Mbps olarak gözüküyor. Bu 1.0 Mbps yazan hız, TTNET' in verdiği hızdan bağımsız olarak Bilgisayar Wifi Alıcısı - Modem Wifi Vericisi arasındaki hız diye biliyorum. Bu hız bazen 54 Mbps oluyor, hiç sorun yaşamıyorum. Fakat bazı günler inat ediyor, 1 Mbps olarak takılıp kalıyor. Kapatıyorum, açıyorum vs. asla yükselmiyor. Bu sorunu yıllardır yaşıyorum, bugün de rekor denilebilecek seviyede yaşıyorum. Şuan kullandığım Wi-Fi alıcısı belki 4. 5. aldığımdır. Hepsinde sorun yaşadım. Modeme Wi-Fi ile bağlı bir güvenlik kamerası var, hız 54 Mbps olduğu zamanlar bile bu kamerayı local IP adresinden açıp bir süre izledikten sonra hız sürünmeye başlıyor.

    Acaba bu modem mi sorunlu? Arkadaşımda da aynısı var, sürekli şikayetçi. 20 gün sorun yaşamadığım modemde neden 1 gün boyunca bu sorunu yaşıyor olabilirim?

    İnternet üzerinden ticaret yapıyorum, haliyle bu durumlar işlerimi olumsuz etkiliyor. Sağlam bir modem değişimi çözüm olur diyorsanız değiştireceğim.

    Gibi:http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/asus-dsl-n55u-dsl-n55u-300mbps-dual-bant-3g-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=65729

    Teşekkürler







  • farselem kullanıcısına yanıt
    Bakın kendiniz diyorsunuz 5. 6. wifi adaptör alışım sorun hala devam ediyor diye.. ASUS'un o modeline o kadar para vermenize gerek yok!
    Yapmanız gerekeni söylüyorum;
    Madem IP Kamera kullanıyorsunuz size işinizi görecek uygun fiyata beklentinizin kat ve kat üstünde bir cihaz göstereceğim şu an kendim kullanıyorum cihaz uçuyor yetişemeyeceği hız yok diyebilirim üstelik gösterdiğiniz modem gibi 3 antenli.
    Cihaz bu: 300Mbps Wireless N Gigabit ADSL2+ Modem Router ben 199 TL'ye aldım. Cihaz 3x5 dBi antene sahip 3(Ethernet)+1GIGABIT ETHERNET port, +2 USB WPS Modem + Router ne ararsan var kesinlikle tüm işinizi tek yerden görebilecek bir cihaz şiddetle tavsiye ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 9 Kasım 2013; 17:21:54 >




  • Gold' dan 229 TL' e Asus DSL-N55U sipariş verdim. Umarım bu sorunları bir daha yaşamam.
  • güle güle kullanın bir problem yaşamazsınız içiniz rahat olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.