Şimdi Ara

WD Live Yazılım Güncelleme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bende wd live ailesine katılmış bulunmaktayım.Cihaz gerçekten beklendilerimin çok üzerinde verilen paranın karşılığını sonuna kadar veriyor.Yalnız güncelleme konusunda sıkıntı yaşıyorum, en son yazlım elimde mevcut şuan için cihazı internete bağlama gibi bir imaknım yok yazılım güncellemesini internet baglantısına gerek duymadan nasıl yapabilirm?Şimdiden Teşekkürler



  • Firmanın resmi sitesinden yazılımı bilgisayarına indirebilirsin. Bilgisayara inmiş yazılım varsa onu usb bellek içersine attıktan sonra cihaza takıp güncelleme yapabilirsin. Fakat kesinlikle harici HDD ye dosyaları atıp güncellemeye kalkışma. Hem cihazı hem de Harici HDD bozabiliyor. O sebeple usb bellekle güncelleme yapılması gerektiği söylenmekte.

    Güncelleme dosyası usb bellek ana ekranın da olacak. Mesela Bellek adı Bilgisayarım da E olarak gözüküyorsa dosyalar E:\ içersin de yer alacaklar direk. Herhangi bir klasör içersinde olmayacaklar. Rar dan çıkan dosyalar herhangi bir klasör içersindeysen klasörden çıkartılıp E:\ atılacak.
  • Yardımlarınız için teşekkürler dediğiniz şekilde yaptım oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.