Şimdi Ara

Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
8.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmopasa

     Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz
    Yukarıda gördüğün deste sizce nasıl ? Ben bu deste ile tamamiyle şansa maçlar alıyorum. Early game'de karşı tarafa güzel kartlar gelmezse, maçı alma ihtimalim hayli yüksek. Gelirse de gerçekten herşey şansa kalıyor. Sizce neler ekleyip çıkarmam gerekli bu desteye ? Resmi göremeyenler için link

    desten güzel ama cok slow duruyor yeni rogue ve zoo metaları için bu da benim kullandıgım

     Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukanjlr -- 12 Haziran 2014; 10:42:31 >




  • Sizin deste de güzel duruyor hocam. Bende bir takım değişikliklere gittim fakat kart gelmediği zaman dımdızlak ortadayım :)
  • aradığım huzuru handlockta buldum
  • miracle warlock oynuyorum ben ara sıra. çok meta dışı ama yakalarsa affetmiyor.

    http://www.hearthpwn.com/decks/59843-burst-miracle-lock

    şöyle bi salak deste yapmıştım onun için de.
  • Arkadaşlar leeroy a nerf gelmesi sebebiyle şu an bir çok kartı eksik olan handlock destesi yapsam mı diyorum görüşlerinizi almak isterim.1000 e yakın dust var 2x molten giant ım eksik 2x siphon soul yapabiliyorum. 2x ancient watcher eksik kalıyor onuda tamamlarım.Leroy yerinede gelecek dustla lord jaraxxus yaparsam.Ki 5 manalık lerooy yerine arcane golem daha kullanışlı olucaktır.Bu şekilde bir deste iş yaparmı legend olarak elimde ragnaros black knight malygos velen var. tüm naxx kartları açık.Başka bir şeye mi yönlenmeliyim ?

    @ANDREI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 14 Eylül 2014; 16:34:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fordexos

    Arkadaşlar leeroy a nerf gelmesi sebebiyle şu an bir çok kartı eksik olan handlock destesi yapsam mı diyorum görüşlerinizi almak isterim.1000 e yakın dust var 2x molten giant ım eksik 2x siphon soul yapabiliyorum. 2x ancient watcher eksik kalıyor onuda tamamlarım.Leroy yerinede gelecek dustla lord jaraxxus yaparsam.Ki 5 manalık lerooy yerine arcane golem daha kullanışlı olucaktır.Bu şekilde bir deste iş yaparmı legend olarak elimde ragnaros black knight malygos velen var. tüm naxx kartları açık.Başka bir şeye mi yönlenmeliyim ?

    @ANDREI

    Warlock oynamayı seviyorsanız elbette yapabilirsiniz. Leeroy'un handlock mekaniğinde ciddi bir yeri yok, çoğu zaman gerek bile kalmıyor. Hiç hazır deck oluşturmamış, özgün decklerle oynamış biri olarak; deckler üzerinde değişikler yapılmasını problem olarak görmüyorum açıkçası.




  • Açıkçası bütün classları oynuyorum zaman zaman bu yüzden hiç birinde daha golden hero olamadım.Şu ana kadar bende hep kendi destelerimi kullandım.Handlock hep oynamak istediğim bi desteydi.Çoğu yorumlarda leeroyun nerflenmesi handlockuda etkilediği yönünde bu Bana kalırsa çok aşırı bi değişiklik olmıcak.Bu yüzden sorma gereği duydum.Her sezon 7-8 arası gidip geliyorum buda biraz canımı sıkıyor.Teşekkürler.
    ANDREI
  • 500 win için kullandığım Zoo destesi. Loatheb'i yeni ekledim öncesinde 1 Shattered Sun Cleric vardı. Hellfire çok işe yarıyor mirror matchup ve Undertaker Priest'lere karşı mutlaka tutuyorum elimde.

     Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Couteau -- 21 Eylül 2014; 22:40:08 >
  • Jaraxxus olmadan Handlock oynanımı nasıl oluyor ? Elime tüm giantlardan 2 tane geçirdim, Jaraxxus dışında warlock kartlarımın hepsi açık. Normalde warriorden sonra paladin veya druid oynamayı düşünüyordum, ikisininde legendary si var ama pek benim hoşuma gitmiyor oynanışları. Giantlar için en uygun oynanış handlock olduğu için büyük ihtimalle warlocka başlayacağım. Handlock için önerebileceğiniz deste veya twitch streamer var mı ?
  • Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Hocam ben oynuyorum alextrazsa ile yanlız alex veya jaraxxus yoksa olmuyor düşen hpyi toparlamak için bende denedim olmadı alex craftladım şu anda gayet iyi agro hunterlar hariç pek zorlanmıyorum.Handlock yanlız sıkıntılı bir deck mümkün oldugunca rank 8 in altına başka deck ile inmenizi tavsiye ediyorum control decklerine karşın bariz üstünlüğü olsada agro decklere karşı zayıf kalıyor molten giant elinize gelmezse.Ki rank 8 in altına doğru biraz daha azalıyor bu tip deckler.Streamer trump kolento oynuyor zaman zaman handlock yanlız onlardada jaraxxus var decklerinde.Altta kendi kullandıgım decki koydum ama dediğim gibi ya alex ya jaraxxus olucak yoksa çok zorlanılıyor.


     Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz




  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Alexstrasza var ama Jaraxxus daha uyumlu olur diye düşünüyorum ben. Oynamadığım için tam olarak bilemem tabi.

    Sylvanas çıkmadı bana, craft etmekte istemediğim için o kartım eksik. Onun yerine ragnaros veya cairne kullanılabilir mi, yoksa Sylvanas handlockda meta mı ? Ek olarak destede heronun canını götüren kartların yok fazla (Flame Imp, Pit Lord), sadece life tap yetiyor mu giantları yerleştirebilmek için ?
  • Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi şöyle bi durum var jaraxxus etkisini 2.turn 3. turn gösterebilir.Alex ile ortaya 8e8 bir minion atmış oluyorsun.slyvanas kullanışlı ama illa olsun diye birşey yok ragnaros kullandım çok kullanışlı olmuyor yani çok gerekte yok ragnarosa aslında life tap yetiyior zaten flame imp pit lord intahar demek handlock için agro deck ağırlıklı oynadıgı için herkez zaten molten gelmesse kafadan kaybediyorsun oyunu.
  • Ben de handlock oynuyorum açıkçası hunter hariç zayıf olduğu pek class yok bütün kontrol destelerine karşı avantajlı hele prieste karşı 2 twilight arasına sunfury oyunu bitiriyor direkt.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni baslayanlar icin pek uygun degil heralde warlock.
    Internette bulunan Basic deckle pek kazanilmiyor,kendi kafama gore bir taunt deck yaptim, onda da dmg olark geri kaliyorum cogu zaman. Yada kontrolu ele alamiyorum.
    Varmi onerisi olan ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rcknrll kullanıcısına yanıt
    Ucuz deste Zoo hocam warlock 2 tip deste var zaten genel olarak kullanılan zoo destesinde epic kart bile yok en fazla rare kartlardan oluşuyor.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Ucuz deck dediginiz bu mu ?
    http://www.hearthpwn.com/decks/44560-reynad-zoo-warlock

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet @rcknrll, Klasik zoo deck. Deck maliyeti bir legend craft costu kadar bile değil lakin naxx öncesi kadar olmasa da halen yeni bir oyuncu için iş görür.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fordexos

    Açıkçası bütün classları oynuyorum zaman zaman bu yüzden hiç birinde daha golden hero olamadım.Şu ana kadar bende hep kendi destelerimi kullandım.Handlock hep oynamak istediğim bi desteydi.Çoğu yorumlarda leeroyun nerflenmesi handlockuda etkilediği yönünde bu Bana kalırsa çok aşırı bi değişiklik olmıcak.Bu yüzden sorma gereği duydum.Her sezon 7-8 arası gidip geliyorum buda biraz canımı sıkıyor.Teşekkürler.
    ANDREI

    Hocam simdi leeroy nerfu sadece otk (tek turda bitirme) nin onune gecti. Onun disinda leeroy yerine azure falan ekleyebilirsin tempo icin. Ya da dedigin gibi arcane golem (bence sacma ama burst cok lazimsa) falan gelebilir. Ama bence dust handlocka tam yetmiycekse (jarraxus yerine alex falan tabi ki olur) cok bulasma derim cunku mekanikler hep birbirini destekliyor. Bir de siz 7-8 rank den sikayet ettigin icin tamamlanmamis bi handlockla legend bence cok zor. Shaman falan daha rahat olabilir (eger amacin legend olmaksa). Yardimci olabildiysem ne mutlu bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • The Sixpounder kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam yorumunuz içinde konu biraz hortladı handlock alexle oynuyorum control warrior tamamladım falan o sezonu 3 te bitirdim legend olamadım malesef
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fordexos

    Sağolun hocam yorumunuz içinde konu biraz hortladı handlock alexle oynuyorum control warrior tamamladım falan o sezonu 3 te bitirdim legend olamadım malesef

    Ben de control warrior (profile resmimden zaten fan oldugum anlasilir) tamamladim handlock bide shaman oynuyorum ama al akir yapip yapmama arasinda kaldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.