Şimdi Ara

Warhammer 40,000: Darktide | Xbox GP Day One | 4 Ekim 2023

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Warhammer 40,000: Darktide | Xbox GP Day One | 4 Ekim 2023

    Yayımlayan: Fatshark

    Geliştiren: Fatshark


    Bu gergin ve vahşet dolu aksiyon nişancı oyununda Tertium şehrini kana susamış düşman sürülerinden geri al. Warhammer 40.000: Darktide, Vermintide serisinin arkasındaki ödüllü ekibin yeni işbirliği odaklı deneyimidir. Kovanın derinliklerinde, yozlaşma tohumları ezici bir karanlık dalgasına dönüşme tehdidinde bulunuyor. Gizemli ve sinsi bir yeni güç, tüm şehrin kontrolünü ele geçirmeye çalışıyor. Şehir Kaos'a yenik düşmeden önce düşmanı kökünden kazımak sana ve Engizisyon'daki müttefiklerine bağlı. Tertium düşerken Dışlanmışlar yükseliyor.


    Gelişmiş Çarpışma

    Vermintide 2'nin sınıfının en iyisi yakın dövüş çarpışmaları mirasının daha da geliştirildiği Warhammer 40.000: Darktide, etkileyici WH40K silahlı savaş mekanikleri getiriyor. Bir sürü düşmanla savaşırken menzilli çatışma ile yakın dövüş çarpışmaları arasındaki dengeyi kurmada ustalaş. Bir zincirli kılıcın her hareketinin, sallanmasının ve doğramasının etkisini hisset veya bir lazer tabancasıyla biraz et kızart.


    Senin Karakterin, Senin Oyun Tarzın

    Kendi benzersiz karakterini yarat ve fiziksel görünümünü, sesini ve kökenini özelleştir. Savaşta hangi benzersiz özellikleri ve beceri setlerini kullanacaklarını belirlemek için sınıfını seç. İmparatorluk ordusunun kıdemli bir gazisi mi, huysuz bir yabancı mı yoksa ateşli bir bağnaz mı olacaksın? Seçim senin.


    Tertium'u Harabe Olmaktan Kurtar

    Warhammer 40.000'in şiddet dolu, distopik dünyasına adım at. Sıcaktan kaynayan endüstriyel fabrikalardan, sürekli asit yağmurundan etkilenen çürüyen su bakım bölgelerine kadar: Tertium Kovanı, en iyi zamanlarda bile zor ve merhametsiz bir yer. Senin rolün, kovan şehrinin derinliklerinde gizlenen tehditleri yok etmek için görevlere başlayarak dindar Engizisyon'a hizmet etmek veya denerken ölmek.

    Öngörülemeyen Zorlukların Üstesinden Gel Kaos'un değişken isteklerine, Vaziyetlere, uyum sağla... Görevine spontane bir meydan okuma ekleyen mutatörler. Takımın, bu acımasız zorluklarla yüzleşmek için uyum sağlamayı, yeni taktikleri benimsemeyi ve teçhizatlarını değiştirmeyi öğrenmelidir.



    Warhammer 40,000: Darktide | Xbox GP Day One | 4 Ekim 2023Xboxyoutube
    Warhammer 40,000: Darktide releases on Xbox Series X|S on October 4, 2023. The Game will be available Day One with Xbox Game Pass.
    https://www.youtube.com/watch?si=lqLEpyn7c2680sag&v=GHjeHQgwUQw&feature=youtu.be









  • Dlc gelir mi, warhammerin fantastik oyunlarinin hayraniyim, filmlerini yapsalar bu oyunlarin yuzuklerin efendisi kadar hasilat yapar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 24 Ağustos 2023; 12:32:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.