Şimdi Ara

Wall Street Journal : Apple, iPhone 5 için ekran taleplerini yarıya düşürdü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Daha özgürlükçü bir sistem yapmayı deneyebilirler

  • Bu android fanatikliğini anlamak mümkün değil. Ipad im var telefonum android 4.0.4 ve baska update almayacak olan panasonıc dl1. Telefona katlanıyorum sadece. Android sürekli yenilik getiriyor deniliiyor ama tüm yenilikleri resmen beta gibi çalışıyor. Stabil değil, çoğu zaman da yavaş. Beta halinden çıkıpta düzgün bir versiyon geldiğinde ise o güncellemeyi alamama durumu var ya da alıyor olsanda bazı özelliklerinden feragat etmen gerekiyor. Ios da eksik yok mu? Var tabii ama android gibi sorun sinsilesi değil. Daha inovatif olmak için google şansını çok zorluyor. 2 gb ramli cihazlar daha yeni stabilite sağlamaya başlıyor ki şarj süreleri de içler acısı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: homeedition88

    Bu android fanatikliğini anlamak mümkün değil. Ipad im var telefonum android 4.0.4 ve baska update almayacak olan panasonıc dl1. Telefona katlanıyorum sadece. Android sürekli yenilik getiriyor deniliiyor ama tüm yenilikleri resmen beta gibi çalışıyor. Stabil değil, çoğu zaman da yavaş. Beta halinden çıkıpta düzgün bir versiyon geldiğinde ise o güncellemeyi alamama durumu var ya da alıyor olsanda bazı özelliklerinden feragat etmen gerekiyor. Ios da eksik yok mu? Var tabii ama android gibi sorun sinsilesi değil. Daha inovatif olmak için google şansını çok zorluyor. 2 gb ramli cihazlar daha yeni stabilite sağlamaya başlıyor ki şarj süreleri de içler acısı.

    Son cümlene kadar farklı bir bakış açısı diye okuyordum ancak şarj sürelerinden bahsetmen komik olmuş. Iphone 5'in şarj süreleri konusunda diğer akıllı telefonlardan pek de farklı olduğu söylenemez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SamsClient

    quote:

    Orijinalden alıntı: tbt Wall Street journalin neresinde yazıyor bi kaynak vermişler mi bu alıntı yaptığınız siteler, wsjnin sitelerinde baktım böyle bi haber yoktu,twitter,facebook veya blog sitesinde mi oralarda da bulamadım ,meraktan soruyorum:)
    http://finance.yahoo.com/blogs/daily-ticker/apple-cuts-iphone-5-production-stock-falls-age-144103011.html;_ylt=AhXLTwAyqjoZl2giFYeKEceiuYdG;_ylu=X3oDMTN1YXBnMDQ1BG1pdANGaW5hbmNlIEZQIE1lZ2F0cm9uIDIEcGtnA2NlMzZlZDMzLWY4MjQtM2NmMi1iNjZmLTAzN2M5ZTJkMWRjZQRwb3MDMQRzZWMDbWVnYXRyb24EdmVyAzQ5NDQ1MjgzLTVlNWQtMTFlMi1iNmZjLWMyYWYwM2FlMjA1MA--;_ylg=X3oDMTFpNzk0NjhtBGludGwDdXMEbGFuZwNlbi11cwRwc3RhaWQDBHBzdGNhdANob21lBHB0A3NlY3Rpb25z;_ylv=3


    yok diğer arkadaş wsj'deki esas kaynağı vermiş zaten,editörden bekledik arkadaş bulmuş, araştıran insanları seviyorum teşekkür ederim:)





  • apple ın tek artısı stabilite..android telefonlar stabiliteyi yakalamaya çalışıyorlar..s3 teki stabilite diğer android telefonlara göre çok çok üst düzey ama hala iphone u yakalayabilmiş değil..apple iphone 5 le bekleneni vermedi maalesef
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Obsidian

    quote:

    Orijinalden alıntı: homeedition88 Bu android fanatikliğini anlamak mümkün değil. Ipad im var telefonum android 4.0.4 ve baska update almayacak olan panasonıc dl1. Telefona katlanıyorum sadece. Android sürekli yenilik getiriyor deniliiyor ama tüm yenilikleri resmen beta gibi çalışıyor. Stabil değil, çoğu zaman da yavaş. Beta halinden çıkıpta düzgün bir versiyon geldiğinde ise o güncellemeyi alamama durumu var ya da alıyor olsanda bazı özelliklerinden feragat etmen gerekiyor. Ios da eksik yok mu? Var tabii ama android gibi sorun sinsilesi değil. Daha inovatif olmak için google şansını çok zorluyor. 2 gb ramli cihazlar daha yeni stabilite sağlamaya başlıyor ki şarj süreleri de içler acısı.
    Son cümlene kadar farklı bir bakış açısı diye okuyordum ancak şarj sürelerinden bahsetmen komik olmuş. Iphone 5in şarj süreleri konusunda diğer akıllı telefonlardan pek de farklı olduğu söylenemez.


    iphone ile kiyaslamadim sarj surelerini eski nesil (android 2.3) cihazlar daha az miliamperlik cihazlarla daha uzun sure sarj etmeden kullanilabiliniyordu, simdiki cihazlarda miliamper degerleri artti ama tuketim de beraberinde yukseldi. tabii bu buyuyen ekranlarin da etkisi ile oluyor ama gene ayni kapiya cikiyor is; madem yeterli guc kaynagi yok o zaman neden ekrani buyutuyorsun...





  • İphone 5 yurd dışı satın aldım çünkü bizimkiler çok KAZIKÇI 1200TL lik telefonu 2200TL ye satıyorlar İNSAFF böyle bir durum başka hangi cihazda var ve NİYE? Satılıyor diye kazık atıyor bizim ..... kiler, peki 4S ile İphone 5 arasında çok yenilik var bir kere A6 işlemci ile cihaz resmen UÇUYOR, Galaxy S3 yanında denedim 70'lik NENE gibi S3, ama burda fiyat çök önemli o yüzden İphone 5 satışlarını frenliyor, 2.si İphone artık kasada biraz şekil değişikliği yapma zamanı geldi kötü durduğundan değil, değişiklik olması açısından, 3.sü IOS 7'de ciddi atraksiyonlu kolaylık yenilikler yapıp sınırlamalardan biraz uzaklaşması lazım, yoksa İphon 5 diyorum ya JET gibi eski 4S kullanıcısıyım ve hala 5'teki stabilite ve HIZA hayranım, cıhaz şekli bakımından da TASARIM olarak bişeyler düşünülmüş te yapılmış, TEK ELLE cizda istediğinizi yapabiliyorsunuz, mesele diğer elinizde çanta olduğunu düşünün, üstelik 4" ele avuca sığıyor ve rahat geliyor insana!





  • xperia z nin iphone ve samsung satışlarına ne kadar etki eder acaba çok merak ediyorum. konuşduğum bir çok insan o telefonu bekliyor. tabi benim gördüklerim bir ölçü değil ama telefon ses getirecek gibi özelliklede su geçirmrz özelliği duşda bile kullan

  • işlemciyi kamerayı değiştirip yeni telefon diye sürmeyi nokia da yapıyordu. J.Ive totosunu kaldırıp yeni bir kasa tasarlamalı artık. aynı kasada birkaç rötuşla boyunu uzatmakla tasarımcı olunmuyor.
    yeni ios sürümleri sağlam değişiklikerle gelmeli. Tanıtımda 200 tane yenilik var dediler. Ele dokunur sadece 3-4 tanesi vardı. onların yarısı da zaten bozuk. (rahatsız etmeme, maps)
  • Iphone ekranı büyümezse 'en güzel nostaljik telefon' haline gelir.

  • millet geçen sene iphone4'e abandı zaten

    5'e geçmek için sebep de yok

    iphone 4 gazına fazla gelmiş apple bana iphone 4'ümü değiştirmem için 1 tane "GEÇERLİ" sebep söylesin ikna olayım


  • abi komediye gel :D olum başlığı okuyp yorum yapmış adamlar DDFJSLDFJASKŞFJASKFJASKFJASKFJASDŞFjasdfjasdklfjlfasd

    ölücem laaaaaaaaaaaaaaan :D



    ekran boyutu yarı yarıya düşecek sanıyorlar



    abi iyi güldüm ya allah razı olsun sizden :D






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 15 Ocak 2013; 11:17:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu

    İphone 5 ; s3 le note 2 ile bas edemedi , begenilmedi ve satmadi bu kadar basit..Pek bahane aramaya gerek yok.. Buradaki sikinti iphone un ekraninin 4 olmasi falan filan asla degil..Kapali kutu İos artik sıktı,baydı..2007 den bu yana bi isletim sistemi hic mi gelismez ..Her sene 200 tane yenilik adi altinda update cikarip ,3 tane adam gibi ise yarayan bisey koymaz, cihazin aciklarini eksiklerini kapatmaya calisirsan gelir boyle 5 sene sonra patlarsin ,cihazlarin elinde kalir talep olmaz, vay Samsung beni gecti diye sumuklu bocek gibi sumugunu akita akita aglarsin.. Samsung seni sadece 4.7 yada 5.5 ekran yaparak gecmedi..Kullanici dostu android i aldi evirdi cevirdi calisti cabaladi daha da ileriye tasiyarak gecti..Senin aklinin almadigi bircok ozellikle bezedi cihazlarini..Samsung muhendisleri bunlara kafa yorarken ,kullanicisini nasil memnun edecegini dusunurken senin muhendislerin ios a facebook twitter entegre etmekle mesgulduler.. Daha kotu yerde olmayi hakediyosun APPLE ama sadik kullanicina dua et..Bunlar en guzel gunlerin tadini cikar...


    Gerçekten beğenilmedi. Son 3 ayda 52 milyon iPhone satıldığı tahmin ediliyor ve bunların 35 milyonu iPhone 5. Yani neredeyse 8 aylık Galaxy SIII satışı kadar: ;)

    Bi de beğenilseymiş ne olurmuş Allah bilir. :D





  • iPhone 5 çıktığı gün buradan bayağı kişi takip etmiştik merak falan olmuştu. İlk görsellerle herkes hayal kırıklığına uğradı ben de dahil. S3 Note 2 falan zaten gelmişti ülkemize alıp incelemiştik. Ama i5 yeni yeni geliyor daha. Ve gidip kendim görüp incelediğimde biraz haksızlık ettiğimi düşündüm. Android daha teferruatlı daha çok ayrıntıya giriyor ama bunun dezavantajları çok. iOs'da bu zaten yok. Bunun dışında cihaz 4s'e kıyasla büyümesine rağmen şu altın oran denilen olay gibi sanki adamlar öyle bir oranla büyütmüşler ki cihaz 4s'den küçük gibi geliyor. Bana öyle geldi. Zaten çok hafif olmasını saymıyorum bile. Açıkçası yıllardır iPhone'lar ile diğer telefonlar kıyaslanarak yanlış yapılıyor. Satış adedi olarak kıyaslanırsa bir şey diyemem ama donanım olarak bakmak çok saçma. Şahsen bir süre sonra telefon ihtiyaçları olarak baktığınızda iPhone uzunca zaman daha kaliteli hizmet veriyor. Diğer telefonlar sapıtmaya başlıyor. Bu yüzden Samsung'dan i5'e geçmeyi düşünüyorum her ne kadar Note 2 Nexus 4 çok iyi cihazlar olsa da...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 17 Ocak 2013; 0:54:01 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: defected

    millet geçen sene iphone4'e abandı zaten

    5'e geçmek için sebep de yok

    iphone 4 gazına fazla gelmiş apple bana iphone 4'ümü değiştirmem için 1 tane "GEÇERLİ" sebep söylesin ikna olayım

    Neye göre kime göre ''GEÇERLİ'' sebep istiyorsun ? iPhone 4 ve 4s kullanan ve daha sonra iPhone 5'a geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki; Apple bu sefer yapmış ve çok güzel bir telefon çıkarmış, açıkcası iPhone 4 ve 4s pek hoşuma gitmemişti ve iPhone 5'dan sonra hiç hoşuma gitmiyor diğer modeller. iPhone 4 olan arkadaşlarım iPhone 5'i ellerine alınca gerçekten şaşırıyorlar ve çok hoşlarına gidiyor.

    Teknik farklılıklar aşağıda, bunlar bile değiştirmek için yeterlidir ama kime göre !

    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3275&idPhone2=4910

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoreXXX

    xperia z nin iphone ve samsung satışlarına ne kadar etki eder acaba çok merak ediyorum. konuşduğum bir çok insan o telefonu bekliyor. tabi benim gördüklerim bir ölçü değil ama telefon ses getirecek gibi özelliklede su geçirmrz özelliği duşda bile kullan

    sony bu sefer pazarlamaya ağırlık verdi reklamları başlamış galiba. arkadaşlar suyun içinde kullanıldığını heyecanla anlatır oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu

    İphone 5 ; s3 le note 2 ile bas edemedi , begenilmedi ve satmadi bu kadar basit..Pek bahane aramaya gerek yok.. Buradaki sikinti iphone un ekraninin 4 olmasi falan filan asla degil..Kapali kutu İos artik sıktı,baydı..2007 den bu yana bi isletim sistemi hic mi gelismez ..Her sene 200 tane yenilik adi altinda update cikarip ,3 tane adam gibi ise yarayan bisey koymaz, cihazin aciklarini eksiklerini kapatmaya calisirsan gelir boyle 5 sene sonra patlarsin ,cihazlarin elinde kalir talep olmaz, vay Samsung beni gecti diye sumuklu bocek gibi sumugunu akita akita aglarsin.. Samsung seni sadece 4.7 yada 5.5 ekran yaparak gecmedi..Kullanici dostu android i aldi evirdi cevirdi calisti cabaladi daha da ileriye tasiyarak gecti..Senin aklinin almadigi bircok ozellikle bezedi cihazlarini..Samsung muhendisleri bunlara kafa yorarken ,kullanicisini nasil memnun edecegini dusunurken senin muhendislerin ios a facebook twitter entegre etmekle mesgulduler.. Daha kotu yerde olmayi hakediyosun APPLE ama sadik kullanicina dua et..Bunlar en guzel gunlerin tadini cikar...


    Gerçekten beğenilmedi. Son 3 ayda 52 milyon iPhone satıldığı tahmin ediliyor ve bunların 35 milyonu iPhone 5. Yani neredeyse 8 aylık Galaxy SIII satışı kadar: ;)

    Bi de beğenilseymiş ne olurmuş Allah bilir. :D




    #1 World's Most Powerful Brands: Apple samsung:12.sırada..

    Brand Value: Apple: 87.1 B $ samsung: 19.3 B $

    Market Value: Apple: 546 B $ samsung: 162 B $

    Profit: Apple: 33 B $ samsung: 11.5 B $

    Asset: Apple: 138 B $ samsung: 133.7 B $


    apple olmasaydı hala nokia telefonunda yılan oynar polifonik melodiler indiriyor olurdun.


    kedi uzanamadığı ciğer misali atıp tutun adamlar dünyanın en büyük firması bütün dünya onlarla baş etmek için elinden geleni yapıyor adam gelmiş sümüklü diyo

    gerçekten komiksiniz..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: inexo


    quote:

    Orijinalden alıntı: CoreXXX

    xperia z nin iphone ve samsung satışlarına ne kadar etki eder acaba çok merak ediyorum. konuşduğum bir çok insan o telefonu bekliyor. tabi benim gördüklerim bir ölçü değil ama telefon ses getirecek gibi özelliklede su geçirmrz özelliği duşda bile kullan

    sony bu sefer pazarlamaya ağırlık verdi reklamları başlamış galiba. arkadaşlar suyun içinde kullanıldığını heyecanla anlatır oldu

    suyun içinde belki biraz fazla kaçar çünkü 1 metre kadar geçirmiyorda benim en çok muzdarip olduğum şey telefonuma sıvı dökülmesidir bi kaç telefon kaybettim bu yüzden ve bu telefon gerçekden beni heyancanlandırdı çünkü piayasada alternatifi yok şu an. askeri çözümler gibi takozda değil. eskiden bi Nokia vardı onun haricindeded çıkmadı başka. bu telefon heyacanlandırmasında hangisi heyacanlandırsın demi ama




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.