Şimdi Ara

Wagner in Türkiyedeki karşılığı SADAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wagner denen özel şirket ordusunun Türkiye'deki tam karşılığı SADAT oluyor. şimdi Rusya'daki bu kalkışmadan bizim iktidarın çıkartacağı çok ders var ama çıkartır mı bilemiyorum. çünkü Fetö den ağızları yandığı halde hala eski tas eski hamam devam ediyorlar. askeriyeye,polis teşkilatına tarikat mensuplarını doldurmaya devam ediyorlar.


    Wagner denen paralı ordunun Osmanlıdaki karşılığı tam olarak olmasada Yeniçerilerdir. Yeniçeriler özel şirket ordusu olmasada maaşlı bir orduydu ve devşirmelerden oluşuyordu. Yeniçeriler de maaşları az diye isyan çıkardı, padişah sefere çıkmıyor diye isyan çıkardı. padişahlar yeniçerilerden usanıp kaldırmaya kalkınca daha büyük isyanlar çıkartıp padişahları tahttan indirip idam ettirdiler.




  • Ders çıkarma mı dedin? Adamlar açıkça başkenti istanbul olan resmi dili arapça asrika adında şeri düzene sahip devlet istiyor.İçimizdeki araptan çok arapçıların gücü ellerine geçirince neler yapabileceklerini söylüyorlar.
    Bunları biz deseydik anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüsten hemen tutuklanırız.
  • Ders çıkarma mı dedin? Adamlar açıkça başkenti istanbul olan resmi dili arapça asrika adında şeri düzene sahip devlet istiyor.İçimizdeki araptan çok arapçıların gücü ellerine geçirince neler yapabileceklerini söylüyorlar.
    Bunları biz deseydik anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüsten hemen tutuklanırız.
  • Ruslardakiler milliyetçi bizdekiler ise ümmetçi yani Araptapar. Adamların hayali İsrail'e doğru koşup telef olmak. Türkiye Cumhuriyeti'nin çıkarları yerine...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 24 Haziran 2023; 23:45:3 >
  • gardaşım şu sol görüşten bir çık ve öyle yorumla. sadar ile wagner nasıl bir? bir tanesi rusya milliyetçisi.. diğeri ise arap tapar kabile devlet isteyen birlik. başındaki adam eski natocu komutanlardan ne halt olduğu belli değil.


    prigojin ise askerleri ile yiyip içen, hayatın her zorluğunu görmüş bir vatansever.

  • Wagner ile SADAT'ın alakası bile yok.


    SADAT üstünden KK kendince bir duşman yaratıp oy toplamaya çalıştı ama tutmadı o iş. Çünkü SADAT'ın silahlı gücü veya paralı askeri yok ! Wagner'in ise bilinen 50 bin bilinmeyen ve yer yer 200-250 bin lere çıkan silahlı gücü vardı !!! Arada dağlar gibi fark var.


    Hemde öyle böyle silahlar değil Wagner'de olanlar bildiğin düzenli ordu ile bile savaşabilecek anti tank silahlarından. Uçak savarlara. Askeri araçlardan ağır makineli silahlara kadar... Ayrıca onların paralı askerleri 2-3 savaş görmüş savaşmaktan bildiğin sevk alan adamlar genelde.


    Sadat SADAT ağzına sakıyor ediyor bazıları. Hani nerede bu adamlar bu askerler veya bu silahlar o zaman ? Adamlar Danışmanlık şirketi sadece. Ve çalışan sayımız 50 diyorlar. 50 kişi ile mi darbe yapacaklar ! Ellerinde sialh yok mühümmat yok asker yok !!!


    En son siyasi şov için KK SADAT'ın kapısına gidip söylediği laflardan TAZMİNAT ÖDEMİŞTİ. ( Ve işin garibi adamlar bize haber verse karşılardık içeri buyur ederdik çay kahvede içerdik diyorlar :D ) Vee KK o kadar iddia ortaya atıp adamları neden mahkemeye vermiyor veya elinde delil belge bilgi varsa sunmuyor oda muhamma...



    www.cumhuriyet.com.tr
    Kılıçdaroğlu’na SADAT cezası!
    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/kilicdarogluna-sadat-cezasi-2076213




  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    maşallah hocam sütten çıkmış ak kaşık gibisiniz

  • Sütten çıkmış ak kaşıklık ne alaka ? Varsa bir suç söyleyin bilelim. Veya Wagner ile bak şuraları ortak şu şu şekilde benzerler diye açıklayın bilelim.


    SADAT'ın kuruluşu 2012' lere gidiyormuş. Varsa bilgi belge delil mahkeme kararı söyleyin bilelim !!! SADAT şu şu suçu işlemiş şurada şunu yapmış şu kadar askeri var bakın buda videosu veya ellerinde şu silahlar var diye gösterin herkes bilsin.


    KK'nin elinde bilgi belge varsa açıklasın tutan engelleyen mi var ? SADAT söylendiği gibi silahlı bir örgüt olsa Türkiye düşmanı o kadar isim var şimdiye 10 kere bütün çamaşırlarını ortaya sererdiler. Yok ki demek bir şey çıkmıyor ortaya.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 25 Haziran 2023; 1:33:25 >
  • SAADAT kim ya.
    Şu sümüklü Tanrıverdi ve oğlunun neo Osmanlıcılık oynadığı anaokulu mu ?
  • Sanmıyorum:

    Rus paralı askerleri cephede sıcak çatışma gerçekleştiriyor.
    Bahsi geçen diğer şirketin Cosa Nostra‘ dan farksız işleri var…
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.