Şimdi Ara

VW Golf 6 Trendline TDI DSG Yedek parça

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Dün VW dünyasına Golf 6 Trendline TDI DSG ile katılmış bulunmaktayım. Kullandığım ilk araba değil fakat şahsıma ait ilk araba diyebilirim. Daha önce pederin arabasını kullanıyordum ve bakımdı, yağ, kısacası araba ile ilgilenme kısmına hiç dahil olmadım. (Vergi dahil) :)

    Arabanın eski sahibi motoru sıfırlatmış şanzuman ile birlikte ve Bosch 1 sene garanti vermekte. (Motora keçe kaçması sonucu ustanın yapmış olduğu hata ile motoru berbat etmesi nedeni ile Bosch'da yapılmış)

    Arabanın dış görünüşün kaportasında ufak tefek çizikler vs. var bunlar pasta cila ile geçer diye düşünüyorum asıl sorularım aşağıdaki gibidir;

    1) Eski sahibi Ön panjuru GTI Panjuru (Kırmızı çizgili) ile değiştirmiş, takas yolu ile ya da orjinal halini nasıl nerden temin edebilirim?
    2) İç döşemeler ve özellikle Vites körüğü biraz yıpranmış bunu da değiştirmek istiyorum internetten araştırdığımda ya çok pahalı ya da uyumlu olmayan modelleri buldum. Serviste bulunur mu?
    3) VW'ne ait 2. el veya yan sanayi aksesuar ve yedek parça Istanbul'da önerebileceğiniz yerler mevcutmudur? Internetten değilde görerek almak istesem nasıl bir yol izeleyebilirim. Doğuş otoya gidip mesela mağaza gibi bunu bunu istiyorum diyebileceğim bir yer olabilir mi? (Sadece fantazi ama belki vardır ümidi ile :) )
    4) Arabanın Yol Bilgisayarı Ingilizce bunu Türkçe'ye nasıl çevirtirebilirim.
    5) RCD 310 var aynı zamanda da yan sanayi park sensörü bulunmakta bunu RCD 310 ekranı ile senkronize ettirmem mümkün mü?
    6) Araçta sis farı var fakat açamadım, cahillikten galiba ...

    Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerBaki -- 7 Haziran 2017; 11:31:56 >







  • yok mu elimden tutacak biri?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.