Şimdi Ara

Vural Ak'ın Milyonluk Koleksiyonu Satışta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 918, ford gt gibi modeller muhtemelen yurtdışına satılmıştır veya satılacaktır, sahibinden deki araçlar yurtdışından müşteri çekmeyecek otomobiller ( aventador sv hariç ) batıyor mu batmıyor mu bilemem fakat aralarında ciddi araçlar var güzel koleksiyon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lag3

    bunların bazıları Mersedes var mesala 76 bın km.de ıntercıty nın kıraya verdıgı araclarmıdır?
    evet onlar filodan ayrılma araçlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

    Bu adamın yanlış bilmiyorsam 2 veya 3 katlı dolu dolu klasik, Supersport, egzotik araba koleksiyonu var

    20 tanesini satışa çıkarmış ve batıyor öyle mi
    en doğru yorum bu olmuş, nokta
  • samwithwiki kullanıcısına yanıt
    Toyota Camry'e takmamak mümkün değil çünkü örnek vermem gerektiğinde en uygun örnek o olduğu için onun üzerinden gidiyorum. Ben de zaten araçların hepsi vasat demiyorum ama bana göre çoğu koleksiyon değeri olmayan araçlar. 20-30 yıl sonra koleksiyon değeri kazanırlar ama biz şimdiden söz ediyoruz.

    Ben koleksiyonluk araç-koleksiyonluk olmayan araç ayrımı yapıyorum. Zengin olunca kendine bir araç parkı oluşturabilirsin, hatta filo kurabilirsin ama takdir edersin ki buna koleksiyon diyemezsin. Koleksiyoncu olmanın belli kriterleri var. Bir kere araç nadir bulunacak veya antika değeri taşıyacak ya da mümkünse seri üretim olmayacak, sonra kült bir araç olacak ve özel birine ait olacak. vs. vs.

    Bir kişi eğer kendisine araba koleksiyoncusu sıfatını yakıştırıyorsa, koleksiyonunu yukarıdaki kriterlere göre oluşturmalıdır. Aksi halde o bir koleksiyon değil, araba parkı veya filosu olur.

    Focus RS için haksızlık etmiş olabilirim, üretim yılına bakmamıştım. Evet, RS 2002-2003 koleksiyonluk bir araç. Bu konuda haklısın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torlak Kemal -- 27 Haziran 2020; 17:24:4 >




  • Zenginin arabası, züğürdün çenesini yorarmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torlak Kemal kullanıcısına yanıt
    Satılığa çıkan araçların adamın koleksiyonu olduğunu kim söyledi ki? Intercity'nin sahibinden sayfasına ilan vermişler sadece. Benim şahsi fikrim, aralarından bir kaç tanesi hariç farklı amaçlarla kullanılan araçlar bunlar (kiralama vs.)
    Mesela Camry örneği, dikkat çekmeden zırhlı araca binmek isteyen birisi kiralayabilir, onun için almış olabilirler. Sonra baktılar soran eden yok(araç da 0 km zaten), bari satalım demişlerdir.
    Her neyse, zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış...
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Olabilir tabii ama haberden bu sonucu ilk anda çıkarmak güç. İnsan doğal olarak diğer seçeneğe yani Vural Ak'ın şahsi araçları olduğu seçeneğine odaklanıyor.

    Bence de araçların en az yarısı koleksiyonluk durmuyor, Muhtemelen dediğin gibidir, Intercity'de kiralama amaçlı elde tutulup, beklenen işi yapamadığı için elden çıkarılmasına karar verilen araçlar çoğunluktadır bu listede.
  • Focus RS ve Lancer Evo yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

    Tamam da kim neden evo 9 a 1 milyon versin
    Kasko değerine baktım 118bin tl.
    Ordaki çoğu arabaya fahiş fiyat koyulmuş.
    Amaçları satmak değil şov yapmak bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Leasing sisteminde alabilir, edebilir hiç bir zaman olmaz. Boş yatırım yapılmaz ki Intercity kaç yıllık firma ve müşteri potansiyeli de az çok belli. Kiralanabilir diyerek araç çekilmez. Talep edilen araç sipariş verilir ve 1 hafta içerisinde teslim edilir. Yüksek ihtimalle ya Vural Ak zamanında kendine koruma aracı yapmak için o araçları getirdi ya da bir şirket istedi fakat sözleşmeyi iptal etti. İki seçenek bulunuyor. Satılığa çıkan araçlar koleksiyon içerisinde olan ve gösterilen araçlar. Sizce TR'de 2 tane olan Focus RS'i ya da bu kadar düşük km'de Lancer Evo'yu ya da S550 L'yi ya da Aventador SV'yi kim kiralar? Ya da SLS AMG'yi? Oradaki tüm araçlar içeride sergilenen araçlar.
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt
    O km'de ve o kondisyonda bir Evo 9 bulun. Helal olsun. Kasko değer listesine baktığınızda 997 Turbo GT2 araca 440 bin TL kasko değeri çıkartıyor. :) Ancak bir koleksiyon aracı olduğu için Avrupa'da bile 175 bin Euro civarında satılıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.