Şimdi Ara

VOLVO V40 CC vs BMW X 1 sDrive 18i

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Sonunda fırsat bulup uzun yıllardır kullandığım HB Japonumu değiştirmeye karar verdim.Artık Premium'a geçme vakti geldi sanırım. Gönlümde yatan aslan V40 ve V40 CC. Ancak aracın üretiminin uzun yıllar önce durmasına rağmen hala çok yüksek fiyattan satılıyor olması o fiyat bandındaki diğer araçlara da bakmaya itti beni. yani 2018 temiz bir CC 1.250.00 TL civarında. ki temizini bulabilirsek. CC tercihim Volvoya ve SUV a olan ilgimdendi. XC serisi fiyatları yüksek olduğu için CC ye yöneldim. 1.250 bandındaki diğer araçlara bakarken 2016 model X 1 leri de yaklaşık o fiyatlara alabileceğimi farkettim. Haliyle şuan bir ikilimeni içindeyim. Aşağıya benim için önemli kriterleri yazarsam yardımcı olabilir misiniz.


    1. Kronik Arızası minimum düzeyde olmalı : Alacağım araç zaten 7-8 yaşında olacak farkındayım ama sanayiye gidip gelmek istemiyorum. Şuanki aracım sağolsun beni 11 yılda sadece 2 kez arızadan dolayı sanayiye götürdü.
    2. Yakıt Tüketimi Düşük olmalı: Aracı günlük işe gelip gitmede kullanıyorum. Günde 35 km yol yapıyorum. bunun 4-5 km si dur kalk trafik. kalanı çevre yolu sayılır. yaşadığım yerde yokuş tepe vb. yok. şuanki aracımda ortalamam (benzinde 5,7-5,9) lt)
    3. Kolay satabileceğim bir araç olsun: bir önceki aracımı 10 yıl tuttum ama bunu 1-2 yıl içinde satıp model yükseltmeyi planlıyorum.yani bir nevi geçiş aracı olarak alacağım. Al-satta zarar etmek istemiyorum.


    Sürüş karakterim: Sakin bir kullanıcıyım.Ani dur-kalklar yapmam. Yakıt ekonomisini az da olsa gözetirim. Trafikte kimseyle kapışmak gibi bir derdim hiç olmadı. Geniş bir aileye sahip değilim yani bagaj çok sorun değil. Alacağım aracın yaşına göre en donanımlısını seçmeye özen gösteririm.

    Belirttiği şartlarda sizce hangi aracı seçmeliyim. Artıları ve eksileri nelerdir. Yaydımcı olursanız sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.