Şimdi Ara

VOLVO ARACA ÖZEL DVD GPS CİHAZLARI S40-S60-XC90-V50-V70-C30 DVD GPS NAVİGASYON - GÜNCEL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
35.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • demekki sizden üst bir müdür. ismini vermeyeyim. salı akşamı bir iş yemeğinde olacağız . bir de garanti bizi ilgilendiren birşey değil. anlaşmakta olduğumuz konu,cihazlarımızın servisleri dahilinde satışı,ya da müşteri yönlendirme konusunda. diğer konuların zor olduğunu zaten yazdım. dediğim gibi hedef kitlemiz garanti dışı araçlar. garantili araçlarda müşteri isteği dahilinde işlem yapıyoruz. aslında cihazların garantiye de bir etkisi yok, ama firma volvo,mercedes,bmw olunca bunlar muhafazakar davranıyorlar oldukça. haklılarda. ama cihaz aracın sistemlerine herhangi bir etkisi yok. sadece var olan özelliklerine yeni özellikler ekliyor. volvoda çalışıyorsanız bilirsiniz, bazı araçlarınızın dashboarlarının altında bu cihazların sonradan montajı için takılacak yerler çizilmiş şekilde durur zaten. o bölüm çıkıp yerine takılıyor. ama dediğim gibi bizim müşteri kitlemiz,garanti dışı cihazlar. garantili araçlar için, eğer araçta kendinden ekran var ise, interface sistemiyle GPS,usb,sd benzeri özellikler ilave edilebiliyor. tüm ürünlerde kablodan kabloya,soketten sokete montaj var.




  • Battıkça batıyorsunuz Sn. Cupidx, Türkiye ve çevremizdeki 28 Ülkede Satışsonrasına bakan bende üstte bir Müdür yok. Salı günü böyle bir yemeğimin olduğunu da sanmıyorum. Benden üstte bir Genel Müdürmüz var o da yabancı, bu konular ile ilgili toplantı yapacağını da sanmıyorum :).

    Benim iznim olmadan bu cihazların Volvo Yetkili Servislerinde, Volvo onaylı olarak satılması imkansız. Ya sizi Volvo'da çalışıyorum diyerek kandırıyor, ya da bu işin içinde başka bir iş var.

    Bu arada garantili araçlar ile işim yok demişsiniz ama biraz daha yukarı çıkıp daha önceki yorumlarınızı okursanız "......inş çok yakında onlarla anlaşmak üzereyiz. o olursa yeni araçlara garanti dahilinde cihaz yapacağız" cümlesinin tarafınızdan telaffuz edildiğini göreceksiniz.
  • bir yere battığımız yok,allaha şükür işlerimiz güzel... ne sizinle, ne de başkasıyla polemiğe ihtiyacımız yok.
    konu olan bu cihazlar.,isteyen gelir görür, adres verildi yukarda. pekçok uygulamamız oldu. isteyenlere müşteri referansları,müşteri telefonları veririz,arasınlar konuşsunlar,görsünler.. kimseye zorla birşey sattığımız yok,ayrıca kimseyi de yanıltmıyoruz, taktığımız cihazlardan memnuniyetsiz olanı hemen geri alıyoruz,ayrıca cihazların 2 yıl garantisi mevcut.. inşallah.bir temenni cümlesidir,volvoda görüşmelerimiz var. görüştüğümüz kimseyi ben size maalesef veremem. kimseyi burda ifşa edemem. " 28 ülkede " satış sonrası müdürlüğünüz için tebrikler,size volvodaki görevinizde başarılar. inşallah daha da yukarılara çıkar Volvo Ceo su bile olursnuz yakında...
    keşke volvo kendi böyle cihazlar üretse, ve bunları da birkaç bin eurolardan değilde, kabul edilebilir rakamlardan müşterilerine sunsa da, insanlar başka arayışlara girişmese. volvo da çalıştığınıza göre müşterilerin multimedya istekleri ve bu konuda araçlardaki yetersizlik sizlerin görev alanına giriyor.bakın burda insanlar birşeyler arıyorsa, Volvo onlara bu imkanları sunmadığı için arıyor. kendi kendinizi ele veriyorsunuz aslında müşteri memnuniyetsizliği konusunda trajik olarak. keşke bu forumda bizim sunduğumuz hizmeti bir şekilde yermeye çalışmak yerine, müşterilere bu imkanı "madem volvoda çalışıyorsunuz" siz sunsanız. biz memnun oluruz volvo kullanıcıları adına. piyasada her araçta artık bu multimedya sistemleri var. ne hikmetse volvoda yok.volvo türkiyede yok. olmayınca da insanlar bir şekilde ihtiyaçlarını temin ediyor.bizde bu konuda After-market head units - orijinal muadili araç dvd gps sistemleri sunuyoruz... dediğim gibi bizim ilk müşteri grubumuz garanti dışı araçlardır. garantili araçlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. madem 28 ülkenin müdürüsünüz, belkide bir yerde sizde ulaşırdı. inşallah bir noktaya gelir. ama bizim illada olsun diye bir hedefimiz yok. garantili araçlar 2 yıllık araçlar. bugün yola çıkan araç 2 yıl sonra garanti dışı,ondan sonra kullanıcı ne isterse yapar.kimseyede danışmak zorunda değil.kendi iradesiyle,gelir görür,beğenirse uygular,beğenmezse çayımızı içer,tanışır gider.
    05322760671 - 05352306064- 2122240488.
    çağlayan m. park sokak no:1. yerimize sizide bekleriz, gelin burda konuşalım, çayımızı için,meramımızı anlatalım. ya da telefonuzu verin size ulaşalım, anlatalım, size gelelim. forumda yazarak bir yere kadar. insanlar yüz yüze daha kolay anlaşırlar.
    iyi çalışmalar




  • Sn. Cupidx,

    sanırım yanlış anladınız. Tabi ki istediğiniz ürnü talip olan herkese stabilirsiniz. Sadece buradan, Volvo ile anlaşmak üzreyeiz yeni araçlara da yakında Garantili takacağız gibi cümleleri okuyunca gayri ihtiyari yorum yazma gereği duydum. Esasen "0" km olarak satılan ve sizin bu ürününüzün uyabileceği tek araç XC90 kaldı, yani yeni araç müşteri kitlenizin oluşması biraz zor.

    İster Garanti süresince ister Ganarnti süresi sonunda , dileyen dilediği ürünü alıp aracına takabilir, kimsenin buna karışma hakkı yoktur. Ancak garanti süresi içinde bulunan bir araçta, üretici tarafından onaylanmayan herhangi bir modifikasyon yapılmış ise, garanti sona erer. Buradan sadece bu uyarıyı yapma gereği hissettim.

    Volvo TR olarak bu tür ürünleri ürün gamımızıa dahil edip satabilmemiz için Volvo'nun AR&GE departmanından onaylanması gerekir. Ürnünüzü üreten firma onaylatma işleminde başarılı olursa, Volvo bu ürünü Aksesuar sitesine koyar, satışı gerçekleşir, biz de seve seve ürnü TR pazarına sunarız. Volvo TR, %100 Volvo'nun kendi şirketi olduğundan, diğer marka distribütörleri gibi rahat davranıp, orjinal olmayan ürünleri resmi ürğn gamımıza ekleyemeyiz.

    Onun haricinde size bol kazançlar, hayırlı satışlar dilerim. İnşallah dilediğiniz satış rakamlarına ve hedef kitlenize ulaşırsınız.

    Sevgiler




  • Benim 2008 Volvo C30 aracım var ancak göğüste yer yok. Kesip biçtirmeye hazırım Resimleri de burada arkadaşlarla paylaşırsınız... Peki bunu becerebilecek usta var mı ?

    Uygulanmış fotoğraflar ekleyecektiniz ?
  • cupidx acaba 2005 xc90 için elininizde hazır varmı bir d fihyatları ve özelliklerini açıklayabilirmisiniz. teşekkürler
  • VOLVO S40 için UYGULAMA YAPTIGIMIZ BIR ARAC.

    Resimler Biraz Geç oldu, ancak, sonunda hazırlayabildik.Bunlar bizim Kendi Uygulamamızdır.Resimlerin Her Hakkı saklıdır))

    VOLVO ARACA ÖZEL DVD GPS CİHAZLARI S40-S60-XC90-V50-V70-C30 DVD GPS NAVİGASYON - GÜNCELVOLVO ARACA ÖZEL DVD GPS CİHAZLARI S40-S60-XC90-V50-V70-C30 DVD GPS NAVİGASYON - GÜNCELVOLVO ARACA ÖZEL DVD GPS CİHAZLARI S40-S60-XC90-V50-V70-C30 DVD GPS NAVİGASYON - GÜNCELVOLVO ARACA ÖZEL DVD GPS CİHAZLARI S40-S60-XC90-V50-V70-C30 DVD GPS NAVİGASYON - GÜNCELVOLVO ARACA ÖZEL DVD GPS CİHAZLARI S40-S60-XC90-V50-V70-C30 DVD GPS NAVİGASYON - GÜNCEL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cupidx -- 17 Şubat 2014; 16:16:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaparfatih

    cupidx acaba 2005 xc90 için elininizde hazır varmı bir d fihyatları ve özelliklerini açıklayabilirmisiniz. teşekkürler


    XC90 cihazımız Mevcut. 05322760671 - 05352306064- 2122240488. nolu telefonlardan ararsanız size detaylı bilgi verelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jhem

    Benim 2008 Volvo C30 aracım var ancak göğüste yer yok. Kesip biçtirmeye hazırım Resimleri de burada arkadaşlarla paylaşırsınız... Peki bunu becerebilecek usta var mı ?

    Uygulanmış fotoğraflar ekleyecektiniz ?

    En son Yüklediğim cihaz sizin aracınıza uygun. Volvo S40 da da göğüste buna uygun yer gözükmüyor. ancak ön panel söküldüğünde, panelin altında bu cihazların takılması için fabrika tarafından hazırlanmış bir yer var. orayı çıkarıyoruz. ve cihazı oradan takıyoruz.
    araçların bazılarında orijinalden bu cihaz var, yani fabrika çıkışında bu bölüm belirlenmiş. multimedya olanlarda cihaz var. olmayanlarda yeri hazır.

    ustamız gayet güzel şekilde uygulama yapıyor. uygulama resimlerini de koydum.

    05322760671 - 05352306064- 2122240488. nolu telefonlardan ararsanız size detaylı bilgi verelim




  • ürün videosu için tıklayınız. mesajın içine nasıl konulur video onu beceremedim =)

    http://youtu.be/8GDH1wFGxAg











  • Verdiğiniz tüm telefonları aradım ya açan olmadı ya kapalı çok ilginç bence önce telefonlara bakan birini işe alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 05322760671 - 05352306064- 2122240488

    işi sadece telefon bakmak olan bir personel malesef bulunmamakta. Telefonlarımız açık, o gün o an için cevap verilmediyse, meşguldür, yerinde değildir. 05322760671 buradan arayın. ya da vaktiniz olursa, çağlayan dan birgün geçerseniz. yerimize beklerimiz. Çağlayan Adliyesinin karşısındayız.

    Vatan Caddesi Park Sokak. No:1/4 Kağıthane
  • direksiyon üzerindeki tuşlar aktif olarak kullanılıyormu birde geri vites park kamerası bağlayabiliyor musunuz bu üniteye?
  • Evet Direksiyondan kontrol ve geri Görüş Kamerası Mevcut.
  • Dikiz aynasının arkasına kamera monte edebiliyor musunuz? Hani şu yolu izleyenlerden..
    Bir de usb girişi oluşturabiliyor musunuz aux'un yanına bi tane. 2008 c30.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DVR Kamera takılabiliyor. ama bu sisteme entegre olarak değil. Kameranın kendi ekranı ve deposu var.
    Araç XC90 ise, bu araca uygun cihazda DVR Kamera cihazın dahili ekranında kaydediliyor.
    USB var. takılan dvd üzerinde USB girişi oluyor. ayrıca SD kart girişi de mevcut.
  • s40 için fiyatınız nedir?
  • Bunlar sadece yeni modellere mi uygulanıyor? 2001 model S40'a takılabilir mi? @cupidx
  • AdigeThaMate A kullanıcısına yanıt
    2001-2004 modeller için başka bir cihaz var.onların gövdesi farklı,onun için farklı cihaz.alttai resimler gibi teybi olan araçlara, yine alttaki cihaz uygulanıyor. bu ürün çok yavaş satılan ürünler olduğu için sipariş üzerine getiriyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cupidx -- 14 Mayıs 2014; 23:41:57 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cupidx

    2001-2004 modeller için başka bir cihaz var.onların gövdesi farklı,onun için farklı cihaz.alttai resimler gibi teybi olan araçlara, yine alttaki cihaz uygulanıyor. bu ürün çok yavaş satılan ürünler olduğu için sipariş üzerine getiriyoruz.


    2001 S80 içinde benzer bir ürün var mı? var ise... Direksiyon kumandası çalışıyor mu? Fiyatı nedir?




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.