Şimdi Ara

Volskwagen'cilerin susmuş kediye dönmesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ortaya çıkan emisyon skandalının ardından firmayı babasının malı gibi savunup doğuş otoya laf bile ettirmeyen, iyi niyet garanticili vw fanları nedense birkaç gündür susuyor. bu duruma çok şaşırıyorum. hatta geçenlerde bir vw fanı doğuş otoya umarım bir şey olmaz demişti. ne gülmüştüm yahu. adamlar hala savunuyorlar ya. hatta ilginç olan kısım adamın passatı var kendini kral sanıyor 3-4 ay bekleyip geliyor buraya konu açıyor passat aldım fakirler ölsün diyor eleştirilince de kedi-ciğer diyordu. onu diyenler acaba bu skandala nasıl bir açıklama getirir? düşünsenize inandığınız marka size kazık atıyor. yalan söylüyor. siz de saf yerine konuluyorsunuz? nasıl bir duygudur bu? bence savunmayı bırakın ve gerçeklerle yüzleşin.
    edit: türkiye gibi bir ülkede tabii emisyon değerleri önemsenmez. bunu herkes bilir. nedendir ki yönetenler ve yönetilenler arasındaki bir takım bağlar kopmadıkça ne bu ülkenin çevreye duyarlılığı artar ne de bu ülkenin refah seviyesi artar.
    ayrıca süt dökmüş kedi deyimiyle susmuş kedi deyimi farklıdır. susmuş kedi ..... yemiş bülbüle dönmüş anlamındadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winneras -- 23 Eylül 2015; 20:00:27 >







  • doğuşu savunan kişilerin doğuş çalışanı olduğu ayyuka çıktı forumda artık bunun için üst üste konu açmamıza gerek yok kardeşim.
  • Susmuş kedi ne la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw alanları çok sorgulamamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik 100 kmde 10 litre yakan japoncu.:) amerikada olan versiyon burda olmadığına göre,doğuş vw nin sahibi olmadığına göre...?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _SkiP_

    doğuşu savunan kişilerin doğuş çalışanı olduğu ayyuka çıktı forumda artık bunun için üst üste konu açmamıza gerek yok kardeşim.

    ? nerede ayyuka çıktı? çalışanlar her allahın günü foruma giriyorsa bu adamlar nerede çalışıyor? bırakın bu martavalları. adamlar bildiğin kendilerini bi nevi tatmin ediyorlar. ee tabi dinsizin hakkından böyle imansızlar gelir. yalancıyı savunanlar da gözümde yalancıdır.
  • kardeşim plazada boş buldukları anda oradan yaziyorlar.bunun için özel para aldiklari bile söylenebilir.neticede firmayi savunan bir tür twitter troll takımı gibi düşünebilirsin bunları.
  • trde birşey değişeceini zannetmiyorum
  • en son süt dökmüş kedi vardı, susmuş kediyi ilk defa duyuyorum.
  • Süt dökmüş kedidir o susmuş olsa yerinde duramazsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılan 3 konunun 2 si vw yeter artık.

    Not: vw ci değilim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olayın bizim ülkeyle alakası bile yokken sanki varya ABD yaşıyoz gibi laf atmıyonuz mu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _SkiP_

    kardeşim plazada boş buldukları anda oradan yaziyorlar.bunun için özel para aldiklari bile söylenebilir.neticede firmayi savunan bir tür twitter troll takımı gibi düşünebilirsin bunları.

    bana saçma geldi. hem neden bu forum? kendi forumları mantıklı gelebilir ama bu forumda bence böyle bir şey olmaz. düşünsene patronları şu saatte şu kadar adama vw'yi savunun size ekstra dan bir 100 lük mü diyecekler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

    olayın bizim ülkeyle alakası bile yokken sanki varya ABD yaşıyoz gibi laf atmıyonuz mu.

    olayın boyutu sadece amerika olsa avrupa ve asya'da hisse değerleri düşmezdi hem bence böyle bir olay varsa ve sen küreselleşmeye çalışan bir firmayssan, hedefin dünya devi olmaksa hileye başvurmaman gerekir. haksız mıyım? ha sen dersin ki bizm ülkenin insanları duyarsız, vur ensesine al ekmeğini modunda taklıyorlar elleme be oğlum, uyandırmayın kerizleri diyorsan elini öper konunun kapatılmasını isterim. ama bunu kabul etmen gerek.
  • Konuşan kedi mi var ?
  • Tamam anladık fakirsiniz vw alamıyorsunuz









    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dörtçeker

    Konuşan kedi mi var ?

    yok birader hadi senin lisen açılacak bak yarın da bayram lise için harçlık felan topla. el öp. bol bol et ye de zekan gelişsin. hadi koçum benim.
  • yav sana ne,adamın parası var almış alman tankını varsa bir problem onu bağlar.Forumun her köşesi vw konuları ile dolu bi sor kendine neden mazda,opel,toyota değil de vw

    sabahtan beri vw öyle vw böyle,adam 100 bin vermiş passat almış dedikodusunu da siz yapıyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fabrizo

    yav sana ne,adamın parası var almış alman tankını varsa bir problem onu bağlar.Forumun her köşesi vw konuları ile dolu bi sor kendine neden mazda,opel,toyota değil de vw

    sabahtan beri vw öyle vw böyle,adam 100 bin vermiş passat almış dedikodusunu da siz yapıyorsunuz

    beni ilgilendirmez. dedikodusunu yaptığım şey abartılması. anladın mı kardeşim? alırsın kullanırsın. eyvellah derim. sen gelip bana honda ne tırt, opel ne tırt, mondeo ne tırt dersen ve kendi aracını ahım şahım bir araç gibi bana lanse edip aracına kompliman yaparsan bana söz hakkı doğar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurr10

    Klasik 100 kmde 10 litre yakan japoncu.:) amerikada olan versiyon burda olmadığına göre,doğuş vw nin sahibi olmadığına göre...?

    Japonların 10 litre yaktığı yerde almanlar 11 12 litre yakıyor genelde.

    Bir de dikkat ettim vw nin fabrika verileri avrupada çok düşükken abd de yüksek. Mesela golf jetta 1.4 140hp, 1.8 170hp olanlar abdde corolla 1.8 140hp den yüksek verilere sahip ama avrupada çok daha düşük. Sahtekarlık yapmaz herhalde Vw ama yine de dikkatimi çekti :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.