Şimdi Ara

Volkswagen Passat 1.9 TDİ Sorunum Var Lütfen Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar; Abilerim, Kardeşlerim. Benim Bir Sorunum Var Bilgili Abilerimden Kardeşlerimden Yardım İstiyorum. 2003 Model Volkswagen Passat 1.9 TDİ Highline 2 Çift Kırmızı Bir Aracım Var. Araç Donanım ve Konfor Olarak Çok Üst Seviyede Bir Araç Fakat Beni Bir Noktada Tatmin Etmiyor. O da Şu; Kalkışlarda Araba Ölü Gibi. Gazı İstediğim Kadar Sona Basıyım Devir saati 2500'e Gelip Turboyu Devreye Sokana Kadar Araba Gitmiyor Gibi. Kalkışlarda Çoğu Araba Fark Atıyor Sonradan Toparlıyorum Fakat 1. ve 2. viteste Araba Boğuluyor Gibi, Yığılıyor. Çok Kötü. Servise Götürdüm İnterpol Mü Öyle Bir Parça Varmış Arızalı Dediler 270 TL Verip Orjinalini Aldım Fakat Yine de Aynı. Araç Böyle Mi Yoksa Benim Arabamda Mı Sıkıntı Var ? Bu Arada Motoru ve Turbosu Çok iyi Durumda Aracın 2. Sahibiyim ve Araç 135.000 KM de. Bilgilerinizi Tecrübelerinizi Paylasırsanız Sevinirim. Teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayram türker

    Merhabalar; Abilerim, Kardeşlerim. Benim Bir Sorunum Var Bilgili Abilerimden Kardeşlerimden Yardım İstiyorum. 2003 Model Volkswagen Passat 1.9 TDİ Highline 2 Çift Kırmızı Bir Aracım Var. Araç Donanım ve Konfor Olarak Çok Üst Seviyede Bir Araç Fakat Beni Bir Noktada Tatmin Etmiyor. O da Şu; Kalkışlarda Araba Ölü Gibi. Gazı İstediğim Kadar Sona Basıyım Devir saati 2500'e Gelip Turboyu Devreye Sokana Kadar Araba Gitmiyor Gibi. Kalkışlarda Çoğu Araba Fark Atıyor Sonradan Toparlıyorum Fakat 1. ve 2. viteste Araba Boğuluyor Gibi, Yığılıyor. Çok Kötü. Servise Götürdüm İnterpol Mü Öyle Bir Parça Varmış Arızalı Dediler 270 TL Verip Orjinalini Aldım Fakat Yine de Aynı. Araç Böyle Mi Yoksa Benim Arabamda Mı Sıkıntı Var ? Bu Arada Motoru ve Turbosu Çok iyi Durumda Aracın 2. Sahibiyim ve Araç 135.000 KM de. Bilgilerinizi Tecrübelerinizi Paylasırsanız Sevinirim. Teşekkürler.

    Dizel araç turbosuz gitmez zaten. Test sürüşü olarak başka markaların dizel araçlarını kullanın 1200 devirde dip gaz yapın hiç birşey olmadığını göreceksiniz.




  • 1 Yıl Önce 2004 Model Megane Scenic 1.9 DTİ Vardı. 105 Hp Gücünde Ama İnanın Kalkışlarda Araba Yola Sığmıyor Gibiydi Sağa Sola Sıcrıyordu. Passat çok Çok Daha Güçlü Hp Olarak ve çift Turbo Var Ama O şekilde Kalkmıyor
  • 10 yıl önceki konuya değinmek isterim arkadaşım ne yapmış acaba hantallık gitmiş 1.9tdi passatın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.