Şimdi Ara

VODAFONE CİHAZ KAMPASINDA KATILIMDA YAŞANAN SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar ben geçtiğimiz hafta hattımı Turkcell den Vodafone taşımak için başvuruda bulundum . Samsung galaxy s3 kampanyasına red mini tarifesi ile alıp alamayacağım hakkındada bilgi almak için bayii ile grüştüm bayi müşteri temsilcilerini aradı referans numara gstererek kredi kartsız yararlanabileceğimi sylendi ve taşıma işlwemini onayladım . taşıma işlemi gerçekleşti ve galaxy s3 kampasına kredi kartsız dahil etmediler . olayı araştırmak için form oluşturdular ama sonuç 4 gündür bekleniyor . bakalım ne olacak vodafone müşteri hizmerini eski bir turkcell kullanıcı olarak hiç beğenmedim . açıkçası bir kaç kez müşteri hizmetleri ile grüşme yaptım hepsi farklı farklı bilgiler verdi tutarsız bir hizmet anlayışı .....



  • kredi kartımı kullanacaksam neden operatörden alayım ki? Gider magazadan alırım.tarife kazığıda yemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz bir de fatura sorunu için arayın,Turkcell in MH ne bin dua edersiniz :))

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya şartlarındaki 1. 8 aylık kullanım 2. kısıtlama dondurma vb. işlemlerin olmaması gerekiyor. Eğer bu hattında ilk iki şart yerindeyse ve son olan 8 aylık toplam fatura tutarı 350 TL yoksa. Adına ait Vodafone'da bulunan bir hattında da 8 aylık tutar 350 TL ise katılabilirsin. Aksi durumda kredi kartı ile yararlanırsın.

    Bu arada mu5tafa tarife kazığı derken neyi kast ettin anlamadım. Sonuçta tarife içinde bir çok kullanım yapacağın haklar var. Farklı bir yerden kredi kartı ile aldığında daha fazla tutar ödeyeceksin ve içinde birşey olmayacak. Sadece cihaz almış olacaksın ki bu da çok saçma bence...!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.