Şimdi Ara

Vladimir Season4 GUIDE ( Tides Of Blood , Diamond1 ) [12-5-2014] +1000 game (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
27
Favori
21.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her şey süper de , mid buildi aşırı kırılgan değil mi?
  • vlad ı öldürdüler pasifi olsun q su olsun ,daha lux un yeni çıktığı zamanlardı vladla 9 lwl e kadar pasif oynardık 9dan sonra fll atak ve taa 16lwl e kadar town atmadan midde durabilirdik ,sonra 1town 1vs5 ne gunlerdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bununiçinburdayım

    Her şey süper de , mid buildi aşırı kırılgan değil mi?

    Ap mid championu için daha ne alabilirsin ki ?

    Savunma için SV + Abyssal ile 110-120 civarı m resist elde ediyorsun , armor ihtiyacı zhonyadan karşılanıyor . SV 'ten 250 hp geliyor , 800 civarıda pasiften geliyor buda sana 1000 hp veriyor . Sonuç olarak sıradan mid herolarına kıyasla fazladan 1 warmog almış oluyorsun nerdeyse , ki vladın özelliğide bu zaten doğal tank olması .
  • Hecarim oynayan arkadaşlar için bir ayrıntı, Vladimir W kullansa bile siz onu E ile ittirebilirsiniz.
  • yorumum bulunsun bayağı iyi olmuş
  • Vlad ad ap tank diye bir konu gormustum bi kere bu yuzden vlad rehberlerine bakmiyodum iyi geldi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel .
  • Dostum gözünden kaçmış galiba küçük bir ekleme, zhonya için pasifi op demişsin aktifi diye değiştir.
    İnsanlar görüp omg heal noob spell diyebilir fakat değerlendirmede fayda var. Birşeyi pro oyuncular kullanınca direk viable olması olayına sinir oluyorum. Neyse healın takım arkadaşlarına da aynı oranda heal vermesi değişikliği sonrası oyuna geri geleceği belli değil. Vladimir için tradeleri kazanma açısından iyi olabilir, hiç denemedim ignite alıyorum kült olduğu üzere. Ayrıca spirit visage'ın spell vampa da etkidiğini belirtmende fayda var.
    Eşleşmeleri counter vs. ekleyebilirsin. Emeğine sağlık.
  • Teşekkürler eline sağlık.
  • Hemen denemeliyim ^^
  • Vladimir'e bakis acimi degistiren build. Seviyorum ya. Oynayasim geldi bak :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH forumunda rehber konuları genelde beğenilmez.Bende bir göz attım azıcık alta indim yorumları gördüm ve tekrar yukarı çıkıp iyice inceledim. Oyuna girdim smurf hesabımda 1 refund kullanıp gidip vlad aldım ve senin build ile deneme yaptım. Bu saatte tr smurf ta kimse olmadığı için botlarla oldu zaten maksat itemlerin pasiften olan getirisine bakmaktı. Açıkçası bayağı beğendim.
    Teşekkürler emeğine sağlık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: major24

    vlad'a top lane'de farm yaptırtmayacak o kadar çok champ var ki... Vlad'dın olduğu takımda jungler kötüyse , o oyun defeat.

    Turnuvada Nasus'a 180 cs fark atip toplam 5 0 4 gitmis olmam lazim Vlad.la. Karsimdaki adamin platin 2 olmasi lazim. Yada ne bilim boyle iddiali yorumlar yapmadan once oynamasini bilmek lazim belki de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar ,
    aynı build elise e de gider gibi geliyor bana sizin düşünceleriniz nedir
    aşağı yukarı elise oynama tarzıda yatkın gibi combo sunu yaptıktan sonra ayakta kalıp kaçanların hepsini mefta edebilecek kapasitede bir champ

    cdr+tanky+slow+ap hepsi bir arada bir build
  • Sarılar armor olmalı health gereksiz.Pasifi diceksin şimdi 174 hpden gelen 4,5 ip yerine 13 armor daha önemli.Hextech bekletip late gamede satmak çok mantıksızca onun yerine Core itemi spirit of the spectral wraith'e çevirmelisin.Sebebi ise %20 spell wamp ve %10 cooldown reduction vermesi.

    Rylai gereksiz onun yerine rabadon tercih edilmesi lazım.Takımda slow efektini veren kişiler olucaktır zaten.Flash tercih edilebilir ama speller ghost ve ignite daha yararlı olcaktır tabi buda early gamede top lanede camp yemenize sebep olabilir.Dikkat edilmesi gerek.

    şöyle dene

    cdr bot , spirit of the spectral wraith , zhonya , liandry's torment , rabadon , void (spirit visage tercih edilebilir.)

    %40 cdr için pot ve blue buff'a ihtiyaç duyabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knoxville

    Sarılar armor olmalı health gereksiz.Pasifi diceksin şimdi 174 hpden gelen 4,5 ip yerine 13 armor daha önemli.Hextech bekletip late gamede satmak çok mantıksızca onun yerine Core itemi spirit of the spectral wraith'e çevirmelisin.Sebebi ise %20 spell wamp ve %10 cooldown reduction vermesi.

    Rylai gereksiz onun yerine rabadon tercih edilmesi lazım.Takımda slow efektini veren kişiler olucaktır zaten.Flash tercih edilebilir ama speller ghost ve ignite daha yararlı olcaktır tabi buda early gamede top lanede camp yemenize sebep olabilir.Dikkat edilmesi gerek.

    şöyle dene

    cdr bot , spirit of the spectral wraith , zhonya , liandry's torment , rabadon , void (spirit visage tercih edilebilir.)

    %40 cdr için pot ve blue buff'a ihtiyaç duyabilirsiniz.

    sarıları hp per level yapmamızın sebebi late game de +400-500 pasiften , 170 rune'lerden getirmek . o 170 hp az gibi durabiliyor ama pasifle birleşince late game de çok işe yarıyor .

    Zaten bu rehber epey eski benim şuam 6-7 tane rune page im var ama kolay lane lerde yinede en viable rune page bu . Mesela singed , lux , malphite gibi şampiyonlar için hala bu rune page en op olanı . Ve yine yeni build olarak hextech i wota ya çeviriyorum ayakkabı ve spirit visage ile %36 cd oluyor zaten . Yeni gelen jungle itemi nerflendikten sonra almıyorum ben . 40 ap ve hp regen kalktı artık o kadar viable değil . takımda ap carry yoksa jungle itemi almak daha mantıklı tabi. Sonucta wota nın spell wamp ı aura oldugu için Pooldayken çalışmıyor .

    Rylai almamızın sebebi Liandary ile birlikte çalışması. Aynı zamanda vlad mobility özürlüsü bir hero oldugu için q ile %35 slow vermek çok faydalı . ü

    Vladimire rabadon almak eğer öküz gibi feedlenmediğin sürece gereksiz. Cd buildi değilde eğer ap buildi yaparsan , standart ap carry yani o zaman rabadon alırsın. Rabadon yerine void staff aldığın zaman damage in ne kadar arttığına şaşırabilirsin.

    Yine dediğim gibi bu rehber eski artık karşımdaki herolara göre spell seçi,yorm . Ghost + heal , Ghost + flash , Ghost + ignite, Ghost + teleport

    buildin hakkında konusaca olursam :

    M resist olmadan ayakta durman çok zor. rabadon yerine abbysall veya spirit visage alman daha faydalı olucaktır. Vladimir damage için değiş artık tf larda olabildiğince fazla damage verebilmek ve olabildiğince fazla dayanabilmek önemli . Ben bu yüzden rabadon tercih etmiyorum.

    Ranked ta suana kadar 2000 win 1400 lose' m falan vardir herhalde vladimir le ve artık az da olsa tecrübeli olduğumu düşünüyorum kusura bakmayın uslubum için bu arada.

    şurdan da görebileceğin gibi :http://www.probuilds.net/champions/Vladimir Early feed i dışında rabadon alan sayısı çok az .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 10 Ağustos 2014; 2:48:48 >




  • Eline sağlık.
  • Eline sağlık Vladimir beğendiğim bi karakter, ama oynamak gerçekten zor. Vladimir bana göre zeka gerektiren bi karakter. Oynayan kişi feedleyebilirde, kök söktürebilirde.
  • Arkadaşlar build' değiştirdim , Lane eşleşmelerini ekledim , posiyonel rune-masteries pagelerini ekledim herşey hatasız oldu şuan. Yorumunuz için teşekkürler Bilginiz olsun yeni rehber içinde görüşlerinizi almak isterim.. Teşekkürler............

    undefined



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 28 Haziran 2013; 7:25:14 >
  • Teşekkürler işime yaracak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.