Şimdi Ara

Vınn edge hızında bağlanıyor yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, hafta başında 12 ay taahhütlü 4gb kotalı vınn aldım genellikle evde kullanıyorum TTnet'in sabit telefon mecburiyetinden kurtulurum mantığıyla aldım fakat evde EDGE ile internete bağlanıyorum insanı acayip kasıyor sayfalar zor açılıyor vs. arada bir 3G buluyor max.2 diş sonra tekrar edge'ye düşüyor. Bu şekilde ben bunu 12 ay boyunca mümkün değil kullanamam bu sözleşmeyi nasıl iptal edebilirim mağduriyetimi nasıl giderebilirim.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • Bulunduğum bölge İstanbul / Arnavutköy biraz kırsal kesim kalıyor sebebi bu olabilir mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: u_eskici

    Arkadaşlar merhaba, hafta başında 12 ay taahhütlü 4gb kotalı vınn aldım genellikle evde kullanıyorum TTnet'in sabit telefon mecburiyetinden kurtulurum mantığıyla aldım fakat evde EDGE ile internete bağlanıyorum insanı acayip kasıyor sayfalar zor açılıyor vs. arada bir 3G buluyor max.2 diş sonra tekrar edge'ye düşüyor. Bu şekilde ben bunu 12 ay boyunca mümkün değil kullanamam bu sözleşmeyi nasıl iptal edebilirim mağduriyetimi nasıl giderebilirim.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


    KARDEŞ TAAHHÜT YAPDIYSAN ZOR BİRAZ .CAYMA BEDELİ ÖDERSİN 145-150 LİRA ANCAK ÖYLE KAPATIRSIN .BENİMDE VODAFONE DA BAŞIMA GELDİ 18 AYLIK VODEM ALDIM 3 G 2 DİŞ ÇEKİYORDU AMA ÇOK YAVAŞDI DEDİM BÖYLE OLMAZ DEFALARCA ŞİKAYET ÇAĞRI MERKEZİNE TELEFON BİDE OTURDUM BİNADA TELEFON KUTUSU YOKDU YANİ BAŞKA SEÇENEĞİM YOKDU TEREDDÜTTE KALDIM TURKCELL Mİ AVEA MI VODAFONE MU DERKEN VODAFONE ALDIM ÇOK KÖTÜYDÜ İLK ZAMANLAR .ŞİMDİ İYİLEŞTİRDİLER FULL ÇEKİYOR 3G. ARADA 4 DİŞE DÜŞÜYOR ÖNCEDEN 2 ANCA ÇEKERDİ ŞİMDİ HIZIM GAYET İYİ AKŞAMLARI DÜŞÜYOR BİRAZ AMA İŞİMİ GENEDE GÖRÜYOR 2 3 MB AKŞAMLARI SABAHLARI 5 6 MB CANAVAR GİBİ O YÜZDEN ŞİKAYETVAR A YAZ SONRA MH LERİNE İLET BAZ İSTASYONU FİLAN DİKERLERSE DURUM DÜZELİR YOK GENE OLMADI DERSEN SÖZLEŞMENİN ASLI İLE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE GİDERSEN CAYMA FİLAN ÖDEMEZSİN AMA SÖZLEŞMEYİDE VERİRLERMİ BİLMEM BİZİM Bİ ARKADAŞ ÖYLE ÖDEMEDİ CAYMA BEDELİ 20 LİRALIK HARÇ YATIRDI SANAYİİ BAKANLIĞINA (SİRKECİ) ONDAN SONRA KAPATTIRDI MODEMDE BUNDA KALDI VODAFONE İLE KULLANIYOR ŞİMDİ:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 4 Şubat 2012; 23:52:05 >




  • bide herde kapsama alanımız var diyolar ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.