Şimdi Ara

video 90 derce sağ sola döndür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mpg formatında video çekilmiş.Diğer formatlarda olur. Kamara yan tutulduğu için görüntüler yan duruyor. Resim olsa saat yönünde döndür, 90 derce sağ sola döndür şeklinde kolayca işlemyaparız. peki resim yerine videoyu nasıl çeviririz? hangi programı kullanmak gerekir?



  • quote:

    Orjinalden alıntı: kesif35

    mpg formatında video çekilmiş.Diğer formatlarda olur. Kamara yan tutulduğu için görüntüler yan duruyor. Resim olsa saat yönünde döndür, 90 derce sağ sola döndür şeklinde kolayca işlemyaparız. peki resim yerine videoyu nasıl çeviririz? hangi programı kullanmak gerekir?



    arkadaşım ekran kartınızın ayarlarını bulun daha sonra yapmanız gereken
    görüntü seçenekleri sanırım orada -90 veya +90 diye seçenekler vardır
    bunu değiştirerek görüntüyü düzgün bir şekilde sağlarsınız
    ok. tek yapmanız gereken e.k ayarlarını bulmak olacaktır
    kolay gelsin
  • Video editor programlarıyla yapabilirsin Pinnacle Ulead gibi. Ben Ulead 10 kullanıyorum. Filminize herşeyi yapabilirsiniz bu programla.

    Selamlar
  • stdio yazılımlarıyla yaparsanız tam istediniz gibi olur ben size ulead 9 üzerinden kısaca anlatayım bütün filmi * altındaki load vidodan listemize alıyoruz filmimizi alttaki görüntü şeridine alıp tam görüntünün ters oldu noktayı makas butonuna basarak kesip ayırıyoruz şimdi 2 yol izleyerek yapıla bilinir en basitini anlatıyorum atıyorum bütün film film şeridinde ve ters olan görüntü 17 dk ile 18 dk arası başlangıç ve bitişi belirledik ve kestik şimdi yukarıda saga ve sola 90 derece dügmelerini görmeniz gerek 18 ve 18 dk arasında kestimiz görüntüyü tıklıyoruz artık işlem sadece o malum araya uygulanacak sag sol 90 dügmelerini tıklayarak istedimiz yönde çevirme yapıyoruz artık düzeltme yaptık şimdi burası önemli görüntüde işlem yaptık ve convert kaçınılmaz bu sebepten görüntümüzü dvd yapıcak oldunu var sayalım convert leme yapıcamız için ilk yakalama dvd olmamalı dv yada avi olmalı ve dvd ye convertlenmeli dvd yi tekrar dvd convertine alırsak kalite kaybı olur çünki kesme ve döndürme işlemi yapıyoruz dödürme işlemini bitirdikten sonra share yi tıklıyor crate video file secenegine tıklıyoruz karşımıza gelen seçenekten pal dvd (4.3) secenegini seçiyor filmin adını yazıyor ve kaydet bütonunu tıklıyoruz işlem tamam oldugunda yani 100 de 100 oldugunda film listesine otamatik sizin adını atadınız filmi atar buraya dikkat daha önce film şeridine aldımız görüntü film şeridinden kaldırılmalı sag tık yapıp delete deyin bu arada adını atadınız film biter bitmez oynamaya başlar durdurun film şetini tamamen temizledikten sonra gene sehare tıklayın create disc i tıklayın add video dan filminizi secin yüksek kalitede dvd 8000 üst sınır 6000 alt sınırdır alttaki dişli resmini tıklayarak kalitesine bakabilir gerekse ayar yapıla bilir bu vcd de 1150 son sınırdır ileri tanımlama resmi secin ve ekrandaki mytitle yi tıklayarak tanımlama yazısı yazın ileri bir sonraki aşama önemli degil ileri artık dvd yi aktarma noktasına geldik sürücü ve kopya adedi ve yazılımı halletikten sonra 8* de yazdırındvd ise burn yi tıklayın hepsi bukadar artık dvd niz yazılıyor başarılar...........




  • ulead pro 8 buldum onda sağa sola 90 derece döndür düğmelerini göremedim
  • olması lazım dedimi yap filmi izledin yede altta project nin altında clip var onda çıkması lazım uzunzaman oldu 8 i bırakalı ama genede olması lazım kestin görüntüye tıklayıncada gelmesi lazım......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.