Şimdi Ara

Veteriner beni süzme zannetti galiba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bugün bir kedi sahiplendim. Birkaç gündür kedinin ev ortamına rahat alışması için hazırlıklar yapıyordum. Bugün ise alma vakti geldi çattı.

    Fakat size yaşadığım vukuatı anlatacağım, aslında rahat rahat alıp kediyi belediyenin veterinerine (ücretsiz hizmet ediyorlarmış sanırım) götürme düşüncem var iken araya başka işler girmesinden sebep hayvancağızı en yakın veterinere götürüp rahat ettirmek istedim.Zaten sokak kedisi olduğundan (sonradan sakinlese de) çanta da çok tedirgin oldu, yabancıladı. Bilenler bilir Mecidiyeköy'de trump towers'ın sol sokağında bir veteriner var (hatta trump yapılmadan önce dahi vardı sanırım) , aklıma ilk orası geldi. Veterinerle hiç işim olmadı, ayak basmadım ama mecbur kaldım biraz da işimi halletmek istiyorum.

    Girdim dükkana beni kenara aldılar, muayene de başka bir kedi vardı. Sizi alacağım dedi kağıt yazdım, telefon adres şu bu...

    Muayene etti, yaramaz yerinde durmadı yanındaki hemşire hanımın elini kanattı. Neyse baytar hanım iç parazit, dış parazit, kuduz iğneleri yaptığını söyledi. Bana pasaport çıkarttı. Ben de bu sıra yanımda 80 lira var yeter diye düşünüyorum. Hepsini topladı, topladı. 165 demesin mi?

    Arkadaş bu ne dedim yahu, sonra veririm borcum olsun diyorum. Kadın evet diyor ama isteksiz hani insan şöyle hayvan aşığına yakışır bir tepki bekliyor: "Estağfirullah ne zaman müsait olursan, sen bu hayvanı korumaya niyetlenmişsin kendini sıkma" felan hak getire.

    Bir de tuttu bana bunu yakın zamanda kısırlaştırman da lazım gelir felan onun hesabını yapıyor.Bilmiyorum kadın hakkında yanlış mı yorum yapıyorum. Hani çok insan gelir istismar eden de olur, belki ondan kendine böyle prensip edinmiş diye içimden desem de, ben böyle beklemiyordum.

    Beni haftaya gel, bir daha aşı maşı birşey için çağırdı. İnşaallah ilk iş borcumu ödeyeceğim. Bana mesaj da gönderecekmiş. Beni müşterileri arasına kattığını düşünüyor galiba.

    Size bu mevzuyu danışmak istedim arkadaşlar, Mecidiyeköy'de bu veterineri tanıyan varsa yorum yapabilir, bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?

    Bir kuduz, iç dış parazit (başka birşey yazdımı bilmiyorum) hikayesine 165 lira fazla değil mi?

    Eğer okuduysanız vaktinizi aldım, fikirlerinizi ve yeni kedi sahiplenen biri olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi forumlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Değirmen Boğaz -- 25 Ocak 2018; 22:43:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bize de veterinerin birisi hastalıklı kedi göndermiş hem veteriner hem sağlıksız köpek gönderiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan bakımı maalesef düşündüğünüz kadar ucuz değil.Veterinerlerin geneli bu işi severek yapmasına karşın onlarında kiraları, çalışanları vs. ek giderleri olduğundan bu yaklaşımda olmaları da gayet doğal.Sizin gibi ilk kez gidip sonra veririm diyerek gidip gelmeyen kaç kişi vardır kim bilir.Yani tavır olarak size kasti bir durumu olmamış bence.Burada ödenen rakamın yanında acil bir müdahale durumunda dostunuzu o kişiye gözü kapalı emanet edebilir misiniz?Biraz bu durum öne çıkıyor.Bunu da ya güvendiğiniz birilerinin önerileriyle hareket ederek bulabilirsiniz yada şansınıza farklı yerlere götürerek bulabilirsiniz.Ben şahsen bir kaç veteriner değiştirdim.Kimisi yüksek rakam istiyordu kimisi ilgisizdi.Şu an Kadıköy Anadolu Lisesi karşısındaki veteriner kliniğinde Cem bey var.Hem ilgili hem bilgili hem de fiyat konusunda her zaman yardımcı oluyor.Çalışanlar da keza aynı şekildeler.Sokak hayvanlarıyla ilgili hasta yaralı olanları götürdüğünüzde maliyetine yakın rakamlar alıyorlar.Bu etkenlerde benim başka bir yer aramamamı sağlıyor.Siz avrupa yakasındasınız sanırım.Uzak kalacaktır muhtemelen ama o bölgedeki arkadaşlardan tavsiye alabilirsiniz bu konuda.Veteriner gerçekten önemli.




  • Kardeş ben veteriner hekimim

    O arkadaş az ücret bile çıkarmış sana

    Siz bu işlere yabancı olduğunuz için bilincaltiniz kaziklaniyor hissi uyandırmış sizde

    Ayrıca bütün klinikler öyledir,

    Sahibinin genel olarak bilgili olup olmadigini süzerler ve hayvan hakkında yapılması gerekenleri belirtirler bu normaldir



    Ayrıca bana söyler misin bugüne kadar hayatında hiç hayrına hastaları özel muayenehanesinde ücretsiz muayene eden doktor gordunmu? Afedersin adamı kapıdan sittir ederler paran yoksa, hatta az paran olsa bile git parayı tamamla öyle gel derler.
    5 yıl boyunca hekim unvanı alabilmek için ne derslerle bogustugumuzu bir Allah bilir

    Birde belediyeler ücretsiz muayene filan yapmıyor bunu nerden çıkardınız anlamadim

    Siz sansliymissinizki iyi niyetli bir kliniğe denk gelmissiniz ve bunu bile begenmemessiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 9 Şubat 2018; 8:3:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı bana da uygun geldi. Aydın'da yaşıyorum bir aşıya 50 TL istemişlerdi ilk gidince de sanırım 3 aşı olmuştu 150 TL civarı vermiştim. İstanbul'da da 165 TL normal geldi bana. Zaten ilk aşılardan sonra 2-3 ayda bir iç dış parazit oluyor sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 165 lira hiç de ucuz değil, normalin de üstü bence! Tanıdık veteriner indirim yapıyor, zaten trump towers sokağı dedimi yağı cilde güzelce yedir önce.

    Veteriner hekimler odasının fiyatları evet doğrudur fakat bunu uygulamayan patır patır çalışan fiyat performans yerler de var.

    Bütün kuaförler de Kuaförler Odası'nın fiyatını harfi harfine uygularsa ne olacak?
  • Ben kedimi İstanbul'dan muayene vs... için Çorlu'da Pati Home veteriner kliniğine götürüyorum. Evet bir çok insan için abartı gelebilir fakat güven çok önemli bu konuda. Kendi kedisi gibi ilgileniyor ve işini gerçekten severek yapan nadir insanlardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.