Şimdi Ara

VESTELCELL REZALETİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bundan 6 ay önce vestelcell e geçiş yaptım 2 ay sonrasında kızıma aldığım akıllı saat için tekrar vestelcell e gidip bir hat daha aldım. hattı 2 ay aktif kullandık. sonrasında kızımın akıllı saatinde sıkıntılar olmaya başladı bozuk diye bizde uğraştık bayağı. sonra hattın operatör tarafından aramaya kısıtlandığını farkettik. borçlarımızın olmadığını gördük 4 aydır otomatik ödemede tıkır tıkır ödenmiş. durumu farkedince müşteri hizmetlerini aradım. bana hattın eksik evraktan dolayı BTK tarafından kapatıldığını söyledi. bende hattın tüm evrakları tamamlanmadan açılmadığını. zaten alınan evraklarında sistemde olduğunu halihazırda başka bir hattıda kullandığımı belirttim. yineden beni Zorlu Center deki Vestel bayisine evrak tamamlamaya yönlendirdi. Zorlu center bayisi sistemlerin kapatıldığını artık vestelcell girişinin hiçbir bayi tarafından yapılamadığını yapabilecekleri birşey olmadığını beyan etti. tekrar müşteri hizmetlerini aradım , yapabilecekleri birşey olmadığını söyledi. şikayet oluşturmasını istedim yapamam dedi. bana verilmeyen hizmetten fatura çıkarıyorsunuz ama dedim tek taraflı hizmetiniz açık aranabiliyorsunuz dedi. çok sinirlerindim. çözüm üretmelerini istedim BTK ile görüşün dendi. BTK ile görüştüğümde hat kısıtlaması yapılmadığını sadece cihaz kısıtlamaları yapıldığını söyledi. cihazımı kontrol ettiler ve beyaz listede olduğumu sorun olmadığını operatör ile iletişime geçmemi söylediler. tekrar operatör ile iletişime geçtim. yapabilecekleri birşey olmadığını şikayette alamıyacaklarını söylediler. e o zaman hattımı kapatın bari dedim. o zaman ceza yansıtırız dediler. ne yapacağımı bilemedim. Çok sinirlerndim Allah bunların topunun blasını versin dedim . Aman diyorum ben yandım siz yanmayın akışına bıraktım bakalım ne olcak BTK cimer vs heryere yazdım.








  • thh a git şikayet et. hizmet vermiyorlar diye


    not: kimi kime şikayet ediyorsun. vestele gidiyorsun biz paramızı alıyoruz bizene diyorlar. btk ya gidiyorsun bu bir hat vestel. bana hizmet vermiyor para alıyor diyorsun banane git vestele diyor.


    baştaki yandaşı kolluyor. olan vatandaşa oluyor. verin oyları ver mehteri verrrrrrrrrrrrrrrrrrr daha çok can yanar böyle baştakiler ve bunlara destek çıkanlar olduğu sürece.


    thh da 6 ay daha fatura verip ugraşırsın olumlu sonuclanır mı bilemem ama neler olacağını tahmin ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 13 Nisan 2023; 9:26:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.