Şimdi Ara

VESTEL 49UA9400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
3
Favori
16.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. İki gün önce internette vestel'in yeni ürünü olarak reklamını gördüğüm ve satışa yeni sunulan VESTEL 49UA9400 tv nin genel özelliklerini sizinle paylaşmak istedim. Tv konusunda çok bilgim yok, forumda bu işin duayenleri var ve konuyu onların açması daha doğru olabilirdi. Acele edip konuyu açma nedenim yeni tv alacak olanların (özellikle 48UA9300 modelini) üründen haberdar olması, tv yi inceleyen ve fikir sahibi olanların bizlerle paylaşmasıdır. Kendi incelemelerimde 48UA9300 modeli ile arasında Bluetooth özelliğinden başka pek fark göremedim. Şuan vestel e-mağaza da satışı yok. İnternet sitelerinde satış fiyatı 2500-3000 arası değişmektedir.
    Ayrıca vestel bu ürüne DTS desteğide koymuş.
     VESTEL 49UA9400



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdd -- 11 Şubat 2016; 8:50:52 >







  • bende mail attım geri dönüş yaptılar;
    DTS desteği mevcut
    panelin önce 50 hz olduğunu söylesede hatta 5dk beklettikten sonra 100 hz olduğunu söylediler.

    ayrıca kullanım klavuzunada aiağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

    43 UA9400 Kullanım Klavuzu
  • Bilgi için teşekkürler. Benim acelem yok 9. aya kadar bekleyebilirim tv almak için. Ürün yeni olduğu için fiyat biraz yüksek. Pusuya yattım 2000 civarına düştü mü alacağım.
  • Ürün vestel e-mağaza da satışa çıkmış:
    http://www.vestel.com.tr/vestel-4k-3d-smart-49ua9400-124-ekran-led-tv
  • bende şuan 49UA9400 modelini kendi sitelerinden 2600 e denk gelecek şekilde buldum. avantajixdende %9 veriyolar 230 da ordan gelecek ki gelirse eğer baya iyi bir fiyat oluyor ama alan kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum çünkü indirim bugün bitiyor
  • Sanırım kullanan yok. Bu hafta sonu fırsat bulursam avm de inceleyeceğim. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa bizde aydınlanırız inş.
  • arkadaşlar ürünü aldım nezaman elime ulaşır bilemiyorum fabrikadan personel satışı ile aldık ürün servise gidecek servis getirip kuracak
    ama fabrika içinden aldığım yorum mailimden aynen size yazıyorum

    MB100 şase , 49” E LED UNB modeli , LG celli , elektronik olarak , 3D ve ses olarak Vestel’de üretilen en highend ürünlerden , bilinen kronik bir problemi de yok

    dts desteği için teknik kısmı aradım var dediler 3d için pasif duyumu aldım cihaz elime ulaşınca daha detaylı aydınlatma yapabilirim inşallah
  • Hafta sonu incelemek için teknosaya gittim ama sağolsunlar tenezzül edip paketinden bile çıkarmamışlar. Ürünü sordum yok dediler. Arkalarında duran kutuyu gösterince afallayıp kurulu yok dediler. Daha sonra ürün hakkında bilgi istedim vestelin samsung ve lg ye göre daha yavaş ve problemli olduğunu söylediler. samsungun 6470 modelini önerdi. dediği modelle vestellere baktım görüntü açısından pek fark yok. yanlız vestelin 9300 modelinde oynayan belgeselde renk ve desenlerde kayma-titreme gördüm. belgeselden de kaynaklanabilir ama üzüldüm açıkçası.
  • ürün çok yeni bende bi iki bayisine sordum daha haberleri yok üründen ve fiyatlarından
    satıcıların yönlendirmelerine güvenmiyorum açıkcası insanı manüpile ediyorlar
    görüntü konusuda maalesef onların elinde bu konuyu arkadaşımla teknosada açtığımızda kibarca mağzadan kovulmuştuk
  • ürünün size yaklaşık maliyeti ne oldu öğrenebilirmiyim. bende yönlendirmelere güvenmiyorum.tutturmuşlar bir marka da marka. elektronik mağazasındaki çoğu çalışan forumdakilerin bildiklerinin yarısını bilmiyordur. ama çok güzel akıl veriyorlar.
  • personel fiyatından 2300 e temin ettim
  • ürün geldikten sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. bende niyetliyim ama 49" ten vazgeçtim 43 olanı alacağım.
  • tabiiki
  • Arkadaşlar 43 inç olanını 15 gündür kullanıyorum. 9300 serisindeki kronik köşelerde oluşan ışık süzmesi kararma olayı yok. 3d pasif. 4k mükemmel. Smart yetersiz. Futbol maçlarında rahatsız edici bir durum yok. Sadece kameranın hızlı geçişlerinde hafif anlık kararma oluyor. O da çok hafif rahatsız edici değil. Renkler doğal ve parlaklık güzel. Ips ekran. Wodafone internet kullanıyorum. 3mbit ile dahi 1080p görüntüyü takılmadan izletiyor wifi ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel 49UA9400 ile Samsung 48JU6570 arasında kaldım. Şu an için samsung daha ağır basıyor. 43 inç olanı daha ufak olduğu için ışık sızması, vs. problemler 55 inç olanına göre daha farklı olur diye düşünüyorum. 49 inç alıp kullanan arkadaşlar da incelemelerini yazarsa daha sağlıklı olacaktır.

    Birde IPS panel olduğu için ekran parlak herhalde, çok yansıma yapıyor mu?

    Smart ve Web tarayıcısı özelliğine takılmıyorum. Ebay'dan 40-50 dolara HDMI'dan takılan 4 çekirdekli 2 GB Ram bellekli mini PC alıp kullanmayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orbit_34 -- 6 Mart 2016; 11:21:02 >
  • bugün teknosada izleme şansım oldu. bir iki resim yükledim. bence görüntü olarak diğer tv lerden aşağı kalmıyor. satıcılar her zamanki gibi samsung vs diyor. menülerini inceleme fırsatım olmadı ama görüntüde hiç sıkıntı görmedim. ayrıca ekran ayarlarının da tam olarak yapılmadığını düşünüyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     VESTEL 49UA9400 VESTEL 49UA9400




  • quote:

    Orijinalden alıntı: orbit_34

    Vestel 49UA9400 ile Samsung 48JU6570 arasında kaldım. Şu an için samsung daha ağır basıyor. 43 inç olanı daha ufak olduğu için ışık sızması, vs. problemler 55 inç olanına göre daha farklı olur diye düşünüyorum. 49 inç alıp kullanan arkadaşlar da incelemelerini yazarsa daha sağlıklı olacaktır.

    Birde IPS panel olduğu için ekran parlak herhalde, çok yansıma yapıyor mu?

    Smart ve Web tarayıcısı özelliğine takılmıyorum. Ebay'dan 40-50 dolara HDMI'dan takılan 4 çekirdekli 2 GB Ram bellekli mini PC alıp kullanmayı düşünüyorum.

    Boyut olarak öyle aman aman bir fark yok. Yükseklikde 6cm genişlikte 13cm fark var. Mağazada 43 ve 49 ikisinide gördüm. Kendimdeki 43 de dahil hiç birisinde köşedeki sıkıntı yok. Ayrıca mağazada 48ua9300 seriside vardı. Ondaki ışık sıkıntısı bariz şekilde görülüyordu.
    İps ekran benim bildiğim kadarıyla yansıma daha az yapar. Rahatsız edici bi durum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nasipse servis ürünü getirip kuracak bugün tecrübelerimi paylaşağım arkadaşlar
  • Panel kaç hz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün geldi kuruldu daha tam kurcalama fırsatım olmadı ama bakabildiğim kadarı ile görüntü kalitesi iyi dts ses sistemi mevcut 3d pasif
    air mause çok kullanışlı değil gibi kanal geçişleri diğerlerine göre çok hafif ağır aksam detaylı kullanıp bakacağım servis 100 hz dedi hıza ama kem küm etti tam emin değilim
    onada bakarım
    Bu mesaja eklenen görseller:

     VESTEL 49UA9400




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.