Şimdi Ara

Vavacars, Letgo Oto, Arabamcom Aracını Satanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam merhaba, ben vavacarstan bu hafta önceki aracımı takasa vererek yeni araç aldım. Eski aracımı satmayı düşündüğüm fiyata yakın bir değerden alıp üstüne bir de yeni araç için takas indirimi yaptılar. Sitesindeki araçlar genellikle piyasadan düşük fiyata satıyorlar. Görevli arkadaş ile görüştüğümde şu anda sürümden kazanıp piyasada yayılmak için böyle bir politikaları olduğunu söyledi. Yani ilerde kar paylarını artırabilirler.

    Eski aracımın satışından yeni aracımı teslim almaya kadarki süreç sorunsuzdu gerçekten. Eski aracıma siteden ön teklif aldım, daha sonra eksper randevusu alıp ekspere götürdüm. Araçta 3 parça değişen vardı ona göre fiyat düştüler ancak diğer firmalar gibi düşmüyorlar. Örneğin kavak ve otoplus bu değişenlerden dolayı verdikleri ön tekliften 40-50 bin lira düşüyorlardı, vavacars 12 bin lira düştü. Ben de hemen takasa verdim.

    Araç alım süreci ise şöyle ilerliyor. Siteden beğendiğiniz aracı 3000 tl ön ödeme ile ayırtıyorsunuz ve kalan tutarı tamamlamak için size 2 gün süre veriyorlar. Siz de bu 2 gün içerisinde kalan ücreti verdikleri IBAN numarasına size verilen referans kodu ile gönderiyorsunuz. Hemen ödemeniz onaylanıyor zaten. Daha sonra size bir vekaletname formu gönderiyorlar, bunu noterden onaylatıyorsunuz. Aracın size geçişi 1 iş günü içerisinde gerçekleşiyor. Daha sonra 2 iş günü içerisinde aracı teslim alabilirsiniz. Başakşehirde yerleri var, isterseniz siz gidip aracı teslim alabilirsiniz, isterseniz sizi evden alıp oraya götürüp teslim edebilirler veya evinize teslim de alabilirsiniz. Ama eve teslimat biraz daha sürüyor.

    Araçtaki bütün kusurları sitelerinde yazıyorlar, en küçük bir çiziği dahi tespit edip gösteriyorlar çok şeffaflar, ben çok memnun kaldım. Ancak araç alacaksanız hızlı olmanızı öneririm çünkü piyasanın altında fiyatları bu yüzden gerçekten kapış kapış gidiyor. Sitelerini takip ederseniz siz de görebilirsiniz, her gün yüzlerce araç gelip gidiyor.

    Bu arada araç almayı düşünen arkadaşlar varsa sorularınız için bana mesaj atabilirsiniz.





  • Ben geçen sene aracımı hem vavacarsa hemde trinksata götürdüm götürmeden önce hatasız boyasız çiziksiz içi yepyeni düşük km aracıma binici sadece telefonla fiyat aldı fiyat uygun yazmama ragmen fiyatı dahada öldürmeye çalıştı bugün gelecegim yarın gelecegim diye oyaladı binicinin teklif ettigi fiyatın daha üzerini vavacars ve trinksatta verdi trinksatın teklifi biraz daha iyiydi bende trinksata satmıştım ve uygulamadan memnun kaldım ve saçma sapan insanlarla muhatap olmaktan kurtulmuştum arabam com on gün içinde binicinin benden almadıgı aracı üzerine koyarak sattmıştı

  • MrLabx M kullanıcısına yanıt

    Selamlar. 1 sene veya 25bin km yetkili servis garantisi verdiklerini söylüyorlar. Bunu sorguladiniz mi? Internette ise anlaşmalı olduklari servislere yonlendirdikleri yazilmis.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 28 Mayıs 2022; 12:52:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.