Şimdi Ara

Vatan Webe Özel OLayı (Kullanılmış Ürün mÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Masa üstü sistem toplayacağım ancak kafama takılan bir mevzu var vatan pc dcen netten parça alınca avantajlı fiyat mevzusu nedir anlamadım, herhangi bir ürünün avantajlı fiyatı normal fiyatının neredeyse yarısı kadar, ödeme seçeneklerine göre tek çekimde veya bazı diğer ödeme seçeneklerinde avantajlı fiyat aktifken diğer durumlarda kapalı. Yani ben aynı ürünü aynı sitede 700 tlye de alabiliyorum 500 tl ye de alabiliyorum. Peki 500 tl ye aldığım ürünle 700 tl ye aldığım ürün aynı ürün mü? Yani 500 tl lik ürün eskiden telefoncuların yaptığı gibi spot diye tabir edilen elden ele dolaşmış, iade edilmiş başına onlarca iş gelmiş bir ürün mü; yoksa sıfır ürün mü. Kafam çok karıştı bu konuda ilk defa pc toplayacağım ve ve yarı yoldayken öfkeden kasayı parçalamak istemiyorum. Mesele bir örnek vereyim alttaki ekran capsine bakarsanız göreceksiniz aynı ürünün webe özel versiyonuyla normal versiyonu arasında feci bir fiyat farkı var. Webe özel fiyatı olan ürünler mağazalardan merkeze dönmüş bir şekilde birileri tarafından mağazadan alınmış kısa süre kullanılmış sonra da iade edilmiş ürünler mi?
    Diğer sormak istediğim şeyse şu; webe özel fiyatı mağazada uygulanıyor mu, misal mağazaya gittim peşin para cash dedim ayni işlemciyi webe özel fiyatından alabiliyor muyum.

     Vatan Webe Özel OLayı (Kullanılmış Ürün mÜ)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 25 Kasım 2014; 1:34:22 >







  • root_echo kullanıcısına yanıt
    webe özel her ürün kullanılmış olması düşük ihtimal bunun için webe özel olması gerekmiyor hocam yollayacaksa normaldede yollar.

    530 liraya sapphire DUAL X alabilirsin.

    kasayıda değiştirmeni öneririm.

    ZALMAN
    Z9 PLUS MidT ATX SİYAH KASA
    182 TL

    FSP
    RAIDER SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI
    167 TL
  • Ekran kartı hariç Eksen'den hepsi...

    Daha iyi anakart, işlemci bir tık üst, ramler daha ucuz, kasa ve psu daha iyi.

     Vatan Webe Özel OLayı (Kullanılmış Ürün mÜ)

    +
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html




  • Vatandan kasa topladım ama pişmanım, Harddisk bozuk çıktı uğraş güç kaynağı bozuk çıktı uğraş wireless adaptör aldım bozuk çıktı uğraş, iade ettim wireless adaptörü adam bunu bantlasak satılırmı dedi yanımdaki servis elemanına yerine alacağım ürünü 70 liraya kakalamaya çalıştı bide dedim sitede 45 lira bidaha baktı ayy Pardon beyefendi felan, sinirli biriysen bulaşma vatana Dost tavsiyesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan a gidin alışverişi ben burdan yapmak istiyorum diyin.indirimli fiyatı elamana gösterin.sizin için fiyat isteği oluştursun.bi süre onay beklersiniz.onay alınca mağazadan aynı fiyata ürünü alabilirsiniz.Ben sapphire r9 280 dual x i mağazadan web e özel fiyatıyla aldım bu şekilde.Ayrıca Vatan a gidip bilindik siteler üzerinden daha ucuz fiyatı gösterince de aynı işlemi yapıp bileşenleri ucuza alma fırsatınız oluyor.Örneğin ben 4690k işlemci gaming 3 anakart ve 1 tb harddisk aldım.Eksenden fiyat gösterdim ama ben burdan almak istiyorum bu fiyata indirebilirseniz dedim.Adam eksen den fiyat ların ekran görüntüsünü aldı fiyat isteği açtı.Onay bekledim bi yarım saat sonra onay gelince yaklaşık 70 tl indirimle aldım.Hem elden aldığım için de 0 kutu factory seal üstünde olan ürünleri aldım.
  • Vatan net satisin buyuk cogunlugu iade urunlerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: varonil

    Vatan a gidin alışverişi ben burdan yapmak istiyorum diyin.indirimli fiyatı elamana gösterin.sizin için fiyat isteği oluştursun.bi süre onay beklersiniz.onay alınca mağazadan aynı fiyata ürünü alabilirsiniz.Ben sapphire r9 280 dual x i mağazadan web e özel fiyatıyla aldım bu şekilde.Ayrıca Vatan a gidip bilindik siteler üzerinden daha ucuz fiyatı gösterince de aynı işlemi yapıp bileşenleri ucuza alma fırsatınız oluyor.Örneğin ben 4690k işlemci gaming 3 anakart ve 1 tb harddisk aldım.Eksenden fiyat gösterdim ama ben burdan almak istiyorum bu fiyata indirebilirseniz dedim.Adam eksen den fiyat ların ekran görüntüsünü aldı fiyat isteği açtı.Onay bekledim bi yarım saat sonra onay gelince yaklaşık 70 tl indirimle aldım.Hem elden aldığım için de 0 kutu factory seal üstünde olan ürünleri aldım.

    Faturayı ekle hocam buraya . Millet için ispat olsun vatan personeli kıvırmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Web'e özel indirimli fiyat oluyor. Ben zamanında Samsung 840 Pro SSD alırken mağazaya gittiğimde 30 lira fazla fiyat söylediler, internette böyle dediğimde "internete özel ibaresi" olan ürünlerde böyle dediler.
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Web e özel olmasına gerek yok benim mağazadan aldığım kasanın içinden ürün servis fişi çıktı.3 ay öncesine ait.

    Edit : Hatta aldığım kasa da cooler master rc k-350. PSU da sorun varmış. Gidip fişi gösterip ortalığı ayağa kaldırınca diğer kasanın psu nu söküp taktılar. Biraz şans işi diğer aldığım hiçbir şeyde sorun yoktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrdurden -- 25 Kasım 2014; 9:15:09 >
  • Tamam hocam koycam faturayı ilk fırsatta
  • beyler konu yanlış anlaşılmış ben sistem tavsiyesi istemedim bende vatanın webe özel olayındaki indirimlerin kaynağıonı merak ettim mağazada iki katı fiyata satılan ürün webe özel 100-200 daha ucuza satılıyorsa bir hinlik vardır diyorum. ama sistem önerisinde bulunan arkadaşlara da teşekkür ederim.
  • Buyrun r9 280 in faturası.Yukarıda anlattığım yöntemle mağazadan web e özel fiyatla aldım.Bu yolu deneyin her zaman.Eksende inventusta hepsiburada da vs. ucuz bulunca vatana gidip gösterin.Ben bu ürünü zaten alıcam o kesin fakat bu fiyata sizden alabilirsem önceliğim burası diyin.Ona göre fiyat isteği açtırın :)
     Vatan Webe Özel OLayı (Kullanılmış Ürün mÜ)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varonil -- 25 Kasım 2014; 20:02:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: varonil

    Buyrun r9 280 in faturası.Yukarıda anlattığım yöntemle mağazadan web e özel fiyatla aldım.Bu yolu deneyin her zaman.Eksende inventusta hepsiburada da vs. ucuz bulunca vatana gidip gösterin.Ben bu ürünü zaten alıcam o kesin fakat bu fiyata sizden alabilirsem önceliğim burası diyin.Ona göre fiyat isteği açtırın :)
     Vatan Webe Özel OLayı (Kullanılmış Ürün mÜ)

    bazı şubeler kıvırabilir diye istedim bu örneği

    güzel oldu şimdi hocam , vatanın kıvırma payı ortadan kalktı




  • Şubeden şubeye hatta çalışandan çalışana değişiyordur tabi ama ben de bunu düzcedeki satış temsilcisinden öğrendim.Sağolsun ilgilendi direkt o bu yöntemi uyguladı.Madem böyle bi imkan var elden vatandan temiz ürünü ucuza almak kargo vs. beklemekten iyidir:D
    Ben faydalandıysam herkes faydalansın vatanın kazandığı ona yeter zaten :)
  • Sıfır ekran kartı diye aldım ama daha ilk saatte fan'ı durdu, aşırı ısınıp bilgisayar kapandı. Kasayı açıp baktım pervanenin dönüşü bile garipti, sıfır ürün değildi resmen. Montaj için kasayı Vatana bıraktığım için de fark edemedim. Sonra bi ton kavga gürültü sıfır ürün verildi. İndirimli üründü, açıkçası orada indirim olduğunda huylanmamak elde değil. Satış sonrası destek de çok kötü ne yazık ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.