Şimdi Ara

Vasiyetinizi Hazırlayın! Google'ın Yapay Zekası Oyun Oynamaya Başladı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yapay zeka kıyamet alametidir. (Şahsi fikrim) Bunu belki biz göremeyeceğiz ama torunlarımızın torunları bu yapay zeka denen olgu yüzünden 3. belki de 4. dünya savaşına tanık olacaklar ve bu savaş askeri bir savaş olmayacak herkesin tahmin edeceği gibi.

    Ayrıca bilim kurgu filmlerinde hep yapay zekanın gelişip insanlara ihanetinden bahsediyor. Benim şuana kadar izlediğim bilim kurgu filmlerinde daha hiç yapay zekanın hacklenip birileri tarafından kötü amaçlar için kullanıldığını görmedim. Bu olay çok daha vahim bir durum.

    Barutun keşfi insanoğluna çok büyük yıkım getirmiştir. Bilim kurgu filmlerinde izlediğimiz gibi yapay zeka da belki sonunu getirecek. Teknolojik açıdan beni en çok korkutan gelişmelerden biridir yapay zeka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 27 Şubat 2015; 1:38:01 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sanki insanlığın tüm dertleri bitmiş de, makinelerin yapayzekalarını kötüye kullanma teorileri üzerinde , kafa patlatılıyor.
    "Nereye gidiyoruz, Lan biz..." CM-YLMZ.
  • Makineler insan gibi hatta çok daha üstün seviyede düşünecekler, sadece şimdilik o kapasitede değiller. Yaşam, ölüm gibi bahsettiğiniz ve insana has diye tabir ettiğiniz bütün bu duygusal zekanın matematiksel bir karşılığı da var. Belirli bir seviyeye kadar geliştirilmiş ve kendini geliştirme kabiliyetine sahip yapay zeka, bütün bu duygusal zekaya bir tanımlama yapabilir. Doğal olarak yapay zeka insanoğlu için, kendi eliyle yaratmakta olduğu en büyük tehdittir. Fakat bizler biyoteknoloji ile fiziksel olarak bağlantı kurduğumuzda, yani beynimizi mikroçipler ile desteklediğimizde "Makine vs. Cyborg" olarak karşı karşıya geleceğiz. Dolayısıyla robotik teknolojileri geliştirmeden önce biotech geliştirirsek bilim-kurgu filmlerindeki gibi büyük yıkımlarla karşılaşmayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Painteam

    yapay zekaya oyun oynatmaya uğraşacaklarına oyunlardaki düşmanların yapay zekasını geliştirmeye çalışsalar olmuyor mu?


    yıllardır bsc yorumlarını okurum ilk defa senin gibi doğru tespit yapan birini gördüm ahahahahah

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.