Şimdi Ara

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
12
Favori
11.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun 2021 yılına ertelendi.

    Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [ANA KONU]
  • Mart 2019'da pre-oder vermiştim. Herhalde 2 yıl olmadan çıkmayacak oyun.
  • 32 liradan epic üzerinden ön sipariş ettik bekliyoruz. 32 değilde 100,150 tl olsa iptal ederdim ama 32 tl olduğu için göz yumuyoruz. Oyunu alırken çalışıyorduk şimdi işsiz kaldık. Zaman ne çabuk geçiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çok kötü oldu. Cyberpunkda ertelenince oynayacak Vampire kaldı gibiydi. İlk baharda oyun bombardımanı olucak nasıl oynayacaz diyorduk şimdi bir tanesi çıksın diye bekliyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragut488 -- 11 Ağustos 2020; 12:11:16 >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    haydaa. cp77 ile çakışmaması iyi de araları da çok boş kalmaz inşallah.
  • 2020'de en çok beklediğim üç oyundan ikisi ertelenmiş oldu böylece Geriye bir tek Crusader Kings 3 kaldı.

    Cyberpunk 2077 ile aynı anda çıkmaması bir yandan iyi oldu. İlk oyun da Half-Life 2 ile aynı gün çıktığından beklenen etkiyi yapamamıştı. Oyunda da eksikler vardı ama Activision biraz daha süre verseydi efsane bir seri olabilirdi. Bu oyunda gameplayi biraz daha geliştirmeleri lazım. 2020 oyunu gibi durmuyordu. 15 sene bekledim, 1 sene daha beklerim sorun yok. Yeter ki kaliteli çıksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02177D6B6 -- 11 Ağustos 2020; 13:54:46 >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Yayınlanan oynanış videolarında oyunun daha ham olduğu gün gibi ortadaydı.Onun üzerine bir erteleme alması isabetli bir karar olmuştu.2.defa ertelenmesi de bence mantıklı olmuş.Böylesi bir detaylı oyunun yıllarca sesinin çıkmaması ve bir anda duyurulup 2020 Mart ayında çıkış tarihi verilmesi zaten kafalarda büyük soru işaretleri bırakıyordu.Yapım ekibi doğru kararlar alıyor.Çıkışında bizleri üzmeyecek bir oyun,hatasız sorunsuz olması en büyük temennimiz.
  • Oyun ile ilgili 10 günde bir olumsuz haber gelmeye devam ediyor. Bu kez de Oyunun Kreatif direktörü ile Baş Yazarını kovmuşlar. Özellikle yazarın kovulması bayağı kötü bence, kendisi ilk oyunda da çalışmış bir isimmiş. Bu oyun gelecek sene de çıkmaz.

    quote:

    Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Hardsuit Labs, oyunculara mümkün olan en iyi Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 deneyimini sunabilmek için bazı organizasyonel değişiklikler yapıldığını duyurdu.

    Kreatif direktör Ka'ai Cluney ve hikaye anlatımı tasarımından sorumlu Brian Mitsoda projeden ve şirketten gönderildi. Bunun Paradox Interactive ile Hardsuit Labs liderliğinde alınan ortak bir karar olduğu belirtildi.

    Oyunun yeni kreatif direktörü ise Alexandre Mandryka. 20 yıldan fazla bir süredir oyun sektöründe görev alan Alexandre Mandryka Assassin's Creed, Warhammer 40,000 ve Far Cry gibi projelerde çalışmış.

    Brian Mitsoda, Rock Paper Shotgun'a yaptığı açıklamada, bir anda şirketten gönderilmesinin kendisi için büyük şok olduğunu ve inanılmaz hayal kırıklığına uğradığını belirtti.

    Geçtiğimiz hafta duyurulduğu üzere, bu yıl içinde çıkması planlanan Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 gelecek yıla ertelendi.

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Vampire_The_Masquerade__Bloodlines_2_Ekibinde_Organizasyonel_Degisiklikler-103933.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 20 Ağustos 2020; 12:46:52 >




  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Bu oyunu alınası kılan ilk oyunda iyi işler başarmış Rik Schaffer(vtmb'nin efsane soundtracklerini yapan kişi) ve Brian Mitsoda'nın(ilk oyunun ana senarist kadrosundaydı) da bu ekipte yer almasıydı. Bu oyun 2021'de de çıkmaz çıksa bile eskisi kadar hype kalmadı bende bu haberi gördükten sonra
  • Patlamamasina imkan birakmadilar, elbette ki patlayacak.

  • Bu oyun ya iptal edilir ya da çok büyük bir çöp olarak çıkar. Çıkarsa 2 saat deneyip tatmin olmazsam iade ederim. Steam'in bu olanağı veriyor olması çok güzel.

  • Ön siparişi iptal ettim bu haberlerden sonra. Patlayacakmış gibi hissediyorum. İyi çıkarsa o zaman alınır.

  • 20 TL ye epic den almıştım patlarsa da sorun değil ama hikaye sonuçta belli olmuştur. Bence 70 lik oyun olacak 20 TL ye değer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayinci firma 2021’in ikinci yarisina kadar cikabilecegini dusunmuyoruz diye aciklama yapmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Bu oyun sanki iptal edilecek gibi bir his var içimde.

  • Çalışan ekipte hikaye kısmını yaratan herifin taciz vs gibi şeylerden atıldığı oyununu onu yazdığı yerleri çıkartıldığı haberi vardı.Hikayenin yeniden yazılması tekrar oynanışı değiştirmek falan büyük ihtimal patladı.Üstüne oyun ne kadar geç çıkarsa grafikleri ve oynanışı çıkış zamanına göre geri kalıyor .Mount and blade pandemi dönemi çıkmasaydı oynanmazdı.Neredeyse tüm büyük yapıtların ilerliyişi o yönde.Valhalla ya mod getirsen MB den daha iyi oyun olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 6 Aralık 2020; 17:56:47 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.