Şimdi Ara

Valve Steam Yüzünden Bir Kez Daha Davalık Oldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • "sahip olduğu oyunları satmalarını yasaklaması," bu madde tam bir saçmalık. yeni bir oyun çıktı diyelim fiyatı 100 tl olsun adam alır bir haftada bitirir. 75 e 50 ye aynı oyunu başka oyuncuya satacak olsa yandı steam. aynı oyunu neden kullanıcı steam den daha pahalıya alsın sonuçta dijital hesap. ikinci el disk şeklinde oyun değil ki yok paketi açtın yok çizik çıktı sorunu olsun. oyun bu hesaptan diğer hesaba transfer olacak hepsi bu. bu arada tüm hizmeti steam verecek. şirketin sahibi ben olsam şirketi kapatır yine de buna izin vermezdim. oyuncu için mükemmel bir takas alanı olurdu. bunu oyun firmaları bile istemez oyun takası yüzünden oyun satamaz adamlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Davacı tarafın kafası iyiymiş. Sahip olduğu oyunu satmaya izin vermek nedir, korsandan farkı falan da yok neredeyse bunun. Valve ciddiye bile almaz şunları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Steam i ne cok savunan var.Adamlar oyuncu dostu falan degil milleti inek gibi sağma peşindeler yeni cikan oyunlara bir bakın adam ne vergi veriyor ne kargo ucretiyle ugrasiyor digital sattigi sey araldan pahali umarim davaci taraf kazanir da sunlarin aklını başına getirir.


    Bilginiz eksik belli.Steam 1 dolar=1,5 tl kuru üzerinden yürüyor fakat oyun yapımcıları oyun fiyatlarına müdahale etme yetkisine sahip.Aralın anlaştığı firmalar büyük ihtimal Türkiyedeki fiyatı ayarlama yetkisini arala bırakıyor oda kendi işine gelen fiyatlara çekiyor.Eksik bilgiyle güzelim platforma suç atmayın Türk oyun sektörünü korsandan kurtarabilecek tek platform gözüyle bakıyorum şu an steame.
  • Steam'e açılan dava Sony, Xbox, İtunes gibi diğer digital platformları da etkiler. Hatta zamanında Bruce Willis sahip olduğu mp3 leri kızına miras bırakabilmek için Apple'a dava açmıştı http://www.hurriyet.com.tr/bruce-willis-bu-davayi-kazanirsa-efsane-olur-21375984

    Şahsi görüşüm davanın olumlu sonuçlanması digital satışın sonunu getirir. Hiçbir firma oyun,mp3 ve film gibi ürünlerini kutusuz olarak satmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 19 Aralık 2015; 16:20:09 >
  • oyuncular birbirine oyun satarsa, steam ne satacak olur mu öyle şey
  • kenan9593 kullanıcısına yanıt
    Stream servisleri varken dijital servise bu düşmanlık niye? Zaten iTunesten aldığın müziği aile paylaşımı sayesinde paylaşabiliyorsun. Belki de Bruce Wills sayesinde olmuştur bu aile paylaşımı da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Humble Bundle olsun, diğer platformlardan olsun elimde oldukça fazla oyun oldu, şimdi bunları satmayıp ne yaparım. Zaten kütüphanemde mevcut veya oyunu bitirdim bir daha dönüp oynamak istemiyorum. Kutulu vs.. değil ki manevi yada arşiv değeri olsun. Bu sebeplerden oyunların satılmasına izin verilmeli... Birde ekleme Assassin's Creed 2 , Brotherhood, Revelations, Driver:San Francisco steam kütüphanemde var fakat uplay kütüphanemden sildiği için öylece duruyorlar. AC'leri bitirdim önemli değilde Driver daha oynayamadım bile...Alem Kardeşlik sistemiyle oyunları defalarca hemde aynı anda oynanabilecek şekilde satıyorda steam'de satınca sorun oluyor, korsan oluyor öyle mi ?
  • yasaklanan hesaplardaki paranın alınmaması hariç diğerleri mantıksız geliyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.