Şimdi Ara

Valve, Source 2 Oyun Motorunu Duyurdu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yeni motorla yapılacak oyunları sabırsızlıkla bekliyorum oyun dünyasına yeni bir çağ atlatacaklar .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu oyun motoru üzerinden para kazanacaklardır malum oyunun 3. şeyini daha çok bekleriz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • tech demo beklerük

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yıl olmuş 2015.. Halflife2 den sonra zibilyon adet FPS oyunu çıkmış ve oyuncular hâlâ Halflife 3 çıkarsa heyecanlanacaklarını zannediyorlar. Mantıklı olmak gerekirse o kadar FPS oyunundan sonra HL3 ne kadar farklı olabilirki?.. O dönemde o oyun sayılı oyunlar arasindan en iyilerinden birisiydi ama o köprünün altından yıllar geçtikçe çok sular aktı.. Bugün eminim geliştiricileri bile böyle düşünüyordur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nedensiz07

    Yıl olmuş 2015.. Halflife2 den sonra zibilyon adet FPS oyunu çıkmış ve oyuncular hâlâ Halflife 3 çıkarsa heyecanlanacaklarını zannediyorlar. Mantıklı olmak gerekirse o kadar FPS oyunundan sonra HL3 ne kadar farklı olabilirki?.. O dönemde o oyun sayılı oyunlar arasindan en iyilerinden birisiydi ama o köprünün altından yıllar geçtikçe çok sular aktı.. Bugün eminim geliştiricileri bile böyle düşünüyordur.


    ozaman neden half life i hala heyecanla oynuyorum 1 bile hatta 1 in genişleme paketlerinide heyecanla oynuyorum ve benim yüzlerce oyunum var half life efsanedir
    bunu inkar etmeye calısan kişiler kendini on plana cıkarmaya calısan ergenlerdir
    zevkler renkler tartışılmaz ancak güzellik ve çirkinlik tartışılır kavramlardır

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayansame

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: weNM<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: emiLL<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>oyunsuz, tech demosuz, teknik detaysız, tarih vermeden motor duyurusu yapan Valve'i tebrik ediyoruz<br></blockquote><br> gerçekten bu nasıl bi duyuru.<br> valve ne sanıyo kendini çok merak ediyorum</blockquote><br><br>"Valve kendini ne zannediyor" ?! Oyun endüstrisinde bulunan herkesin çalışmak istediği 1 numaralı firma, belki? Son 15 yıla damgasını vurmuş Half-Life, Portal , Dota2 , Counter-Strike ve Left 4 Dead oyunlarının sahibi? Olduğunuz yerden konuşmak ne kadar basit bir şey. Ayrıca Source Engine 2 yapımı neredeyse 2 yıl önce bitmek üzere olan bir oyun motoru yani mutlaka gösterecekleri bir şeyler var ama beklemedeler.</blockquote><br><br>'Valve kendini ne sanıyor' demiş birisi, diyebilir de, kendince haklıdır, oyunlarını beğenmiyordur. Belki duyuruları ukalaca geliyordur, her şey olabilir, bu savunmanızı gerektirir mi?<br>Oyun endüstrisinde herkesin çalışmak istediği 1 numaralı firma mı ? (neden ! ?)<br>Geçenlerde bir anket vardı oradan mı yola çıkıyorsunuz bu kanıya ?<br>Son 15 yıla damga vurmuş oyunlar ? kime göre popüler kültüre göre mi ?<br>Valve sempatisi, aynı partileri tuttuğumuz gibi her şeyde bir fanatiklik, savunmacı yaklaşım.<br>Ben valveyi sevmiyorum mesela, tek sevdiğim işi steam. Yaptıkları hiç bir oyunu beğenmiyorum. Evet o herkesin ölüp bittiği half life dan counterdan portaldan nefret ediyorum. Etmemin bir sebebide sizin aşırı fanatikliğiniz , oyunları yüceltmeniz. <br><br>Msjına cevap vermemdeki amaçta valveyi gereksiz yüceltmeniz.


    neyi seviyosun peki

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Geçen sene en sevdiğim oyun ''gauntlet'' olmuştu.
    dragon age serisi,this war of mine,gang beasts,worms,dnt starve
    sid meiers railroads-game dev tycoon-Test drive serisi
    mario (zelda,pokemon...) fifa-badcompany 2 - cod(world of war-mw2)
    world of warcraft - hearthstone
    Dungeon siege serisi (3 hariç)
    diablo yu hiç sevmedim (mobil oyun gibi)
    vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayansame

    Geçen sene en sevdiğim oyun ''gauntlet'' olmuştu.<br> dragon age serisi,this war of mine,gang beasts,worms,dnt starve<br> sid meiers railroads-game dev tycoon-Test drive serisi<br> mario (zelda,pokemon...) fifa-badcompany 2 - cod(world of war-mw2)<br> world of warcraft - hearthstone <br> Dungeon siege serisi (3 hariç)<br> diablo yu hiç sevmedim (mobil oyun gibi)<br> vs.


    half life in hikayesini anlamamış yada oyunları tam olarak bitirmemiş olduğunu varsayıyorum
    sevdigin oyunların cogunda hikaye yok bkz game dev tycoon belkide sen hikayesi olan oyunlara ilgi duymuyorsundur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • peki dota2 source 2 motoruna ne zaman geçer onunla ilgili birşeyler öğrenebildiniz mi?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Evet dogru tahmin ettinizz half life in hikayesini bilmiyorum. Bilememde cunku o kamera acisindaki oyunlari 15 dk dan fazla oynayamiyorum. Cok cabuk skliyorum ve kendimi bir kafese hapsedilmis gibi hissediyorum(bunaliyorum)

    Hikayedn cok oynanabilirlik ve eglence onemli benim icin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayansame

    Evet dogru tahmin ettinizz half life in hikayesini bilmiyorum. Bilememde cunku o kamera acisindaki oyunlari 15 dk dan fazla oynayamiyorum. Cok cabuk skliyorum ve kendimi bir kafese hapsedilmis gibi hissediyorum(bunaliyorum)

    Hikayedn cok oynanabilirlik ve eglence onemli benim icin.

    bilmediğin şeyden nefret etmek ön yargıdır ve sizinde bu oyuna karşı ön yargılı oldugunuz her halinizden belli oynanabilirliği gayet kolay olan (ve bence iyide olan) bir oyundan nefret ediyorsunuz
    bu farklı görünme çabasıdır he edersin oynamış bitirmiş herşeyini bilirsin buna rağmen nefretliysen öper başıma koyarim fakat birşey bilmeden nefret etmek çok saçma zamanında oynamamaktan birazda
    neyse hadi iyi oyunlar
  • Hikayeyi bilmiyor olabilirim.
    Oynamadığımı nereden çıkardınız ?
    Bir önceki mesajımda da dediğim gibi hikayeden çok oynanabilirlik eğlence faktörü önemli benim için. (Half life atmosferi ve dünyasıyla bana çok itici geliyor.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 6 Mart 2015; 16:23:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.