Şimdi Ara

Vakti Zamanında - FIFA Serisi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
2
Favori
31.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abi ben bu seriye bayıldım allah aşkına devamı gelsin muhteşemin ötesinde birşey olmuş kesinlikle devamını getirin aşırı aşırı aşırı keyifle izledim.Ayrıca fifa11 e fifadan daha çok yakıştın abi keşke seni koysalarmış :D
  • nba live için de istiyoruz ama final de nba 2k serisiyle bitişde istiyoruz :D
  • Önce Actua Soccer diyorum Ne oynadık IBM 486 sistemde. (http://www.youtube.com/watch?v=2-1mHQhfyeA )

    Fifa Serisinin En eski versiyonlarının hepsini oynamış biri olarak şunu söyleyebilirim. Eski FIFA'larda bizim cemaat 6 yiyip otururdu aşağı nitekim zordu kontrol etmek.
    Fifa 96'da o eski futbolcuları görmek custom team yapmak ne kadar nostaljik anlatamam.
    Fifa 97 indoor futbol vardı.
    WC 98 unutulur mu? thumbpthing (http://www.youtube.com/watch?v=LODkVkpaVQA )
    Fifa 99 (http://www.youtube.com/watch?v=nYUpli3ZADc )

    Zaman ne kadar değişti yaa. Bir Klinsman vardı Bir Romario vardı, Deschamps, Bergkamp Valderama... Gözlerim doldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 11 Temmuz 2011; 2:38:47 >




  • Sıradaki oyun battlefield olsun.
  • Artık Fıfacıyım
  • HARİKA HARİKA HARİKA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Powermove

    Baya nostalji yaşadım. Çok güzel bir program olmuş elinize sağlık.

    Aynen. Güzel olmuş.
  • Aynısını pes için de yapsanız hiç fena olmaz
  • Çok keyifliydi, elinize sağlık :)
  • Çok keyifli bir video olmuş. Çocukluğumu hatırladım.
  • Fifa 99 ne oyundu be
  • Çok güzel video olmuş
  • Futbol oyunlarına Sensible Soccer ile başlayan birisi olarak Fifa her zaman ayrı bir yerdeydi fakat Sensible Soccer neydi be abi :) 98 Dünya kupası tanıtımını gördüğüm anda tüylerim diken diken oldu.Ronaldo'yla iki bacağının arasından sıkıştırıp önüne atma hareketini ps1'de yaptığım zaman arkadaşımın bana ağzı açık bakışı aklıma geldi.Güzel günlerdi.10 sene sonra bakalım Fifayı nasıl anacağız.Umarım 2k'da girer de şu futbol piyasasına gerçeğe yakın oyunlar çıkar.Rekabet açısından diğer firmalarında yenilik üstüne yenilik yapması bizi sevindirir.

    Bu arada Erdinç bey 1'e 1'den sonra çok güzel oldu bu program.Donanım Haber Tv gibi bir projeyle çıkarsınız ileride umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akut One -- 11 Temmuz 2011; 5:24:17 >
  • güzeldi
  • Çok güzeldi.BSC-DH video incelemelerde altın devrini yaşıyor.Devamlarını bekliyoruz
  • Nostalji oldu teşekkürler...
  • fifa 98 oyunla ilk tanışmamdı.
    amcamlara sırf bu oyun için gittiğim olurdu.
    Ama en çok 2004 Kaka'lı Shevchenko'lu Milan ile oynadım.
  • Beyler ben video göremiyorum yahu? Sorun ne?
  • C64'lerde Emily Hughes, Amiga'da Kick-Off, Microprose, Manchester United Europe, Sensible, FIFA 94-95 diye giderken PC'lerde 96 yılı ile 3 boyutlu Fifa'lara geçmiştik artık. O zamanlar şöyle muhabbetler geçiyordu aramızda:

    - Oğlum Fifa96 inanılmaz olmuş.
    - Adamlar gerçek gibi yapmışla.
    - Maç anlatıyorlar, gerçek maç izliyorsun sanki.

    Daha sonra Actua Soccer gibi oyunlar çıktı Fifa'ya rakip olarak ama tutunamadı hiçbiri. (Gerçi arada Sensible oynamaya devam ediyorduk, onun yeri bambaşkadır)

    Fifa'yı 2 adet Phyton 5 joystick ile oynardık karşılıklı. Üst buton pas, ön buton şuttu. İkisine birden basınca orta yapardı. Hatta 60 metre uzaktan alt çarprazdan direkt falsolu goller atardık orta yaparak. Bazen joystick bozulurdu, mouse ile oynardık oyunu.

    FIFA97'de bence biraz düşüş olmuştu. Motion Capture pek işlevsel olmamıştı, adamların hareketleri geçen senekinden daha kötüydü, hepsi sopa yutmuş gibi koşuyordu. Salon futbolu da yenilikçi olmasına karşın çok etkileyici değildi.

    FIFA98'i çok severdim. Özellikle 97'den sonra ilaç gibi gelmişti.

    World Cup 98'li PlayStation ile mükemmel bir yaz geçirmiştik. Nasıl bir rekabet, nasıl bir heyecan, anlatamam... Sayısız maçlar ile zevkin doruklarındaydık.

    FIFA 99 da gayet iyiydi, hatta devrim olmuştu ama ondan sonraki senelerde ne olduysa oldu, çöküşe uğradı oyun. Bunca yılın hatrına serileri oynamaya devam ediyorduk gerçi ama eksikleri konsol tarafından gelen oyunlar kapatmaya başladı. International Super Soccer ile birlikte Winning Eleven / Pro Evolution Soccer oyunlarıyla artık simulasyona geçmiştik. Yıllar boyu aralıksız PES oynadık durduk, hatta PES6 ile mükemmeliğe çok yaklaşmıştık, ötesi olamazdı belki... Olamadı da... Sonraki PES serileri yine güzel olsa da eskiye nazaran bazı eksikler vardı sanki. Oyun gerçekten güzelleşiyordu ama bir tarafında bir eksik, bir soru işareti kalıyordu.

    2010 yılına kadar neredeyse her haftasonu ufacık bir odaya sığmaya çalışan 4 kişi ile baş parmaklarımız yara oluncaya kadar 2vs2 maçlar çevirdik PES'de. İnanılmaz eğlenceli saatler yaşatan bu oyun için "artık buraya kadarmış" dediğim sene bu sene oldu. Yıllarımı verdiğim seride PES2011 artık bana yavan geldi. FIFA'ya bunca yıldan sonra nasıl alışırım diyordum, gayet de alıştım. Eski tek düze oynanıştan eser kalmamıştı, neredeyse "daha güzel gözüken bir PES" oyunu olmuştu. Tek bir eksisi vardı bana göre; eski alışkanlığımız "aynı bilgisayarda 4 kişi" desteği vermemesi... "Olsun" dedik, zaten artık eskisi kadar buluşamıyoruz aynı evde, kimimiz evlendi, kimimiz evlenmek üzere...

    Son videolarda görünen o ki FIFA12 bir adım değil, bir kaç adım atıp kendini geliştirmiş bir şekilde huzurumuza çıkacak. Eski FIFA önyargılarım artık PES için geçerli olmaya başladı. O önyargıyı da kırması için çok çabalaması gerekecek.

    Video için teşekkürler Erdinç, çok hoş bir düşünceyi güzel işlemişsin, anlatım da iyice üst düzey hale geldi... Sıradakileri merakla bekliyor olacağım. Arada nostalji yapmak iyi geliyor bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 11 Temmuz 2011; 12:23:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pwnzs


    quote:

    Orijinalden alıntı: Okisht

    çok güzel program olmuş tüylerim diken diken oldu. Bir dahaki bölüm için Tomb Raider'ı öneriyorum

    edit: ayrıca fifa 2002 world cup'da efsane ondan da bahsetseniz iyi olurdu. birde şu video başındaki görselleri kim hazırlıyor


    Evet FIFA World Cup 2002 de muhteşemdi. Yıldızlı futbolcular vardı onlarla uzaktan şut çekince topun arkasından alev çıkıyodu yanlış hatırlamıyosam.


    Evet Hatta Hakan Şükürle Attıgımız Orta Saha Golleri , Kaleciye Kayıp Kırmızı Kart Yemeler Ama En Eğlenceli Tarafı İse İlk Gollerdeki Müthüş Gol Sevinçleri :)

    Gerçekten Tomb Raider Olmalı Kadının Evine Giriyoduk Ve Arkamızdan Gelen Yaşlı İhtiyarı Her Görüşümüzde Tırsıyoduk :)




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.