Şimdi Ara

Vajinismus Problemine Kesin Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vajinismus Problemine Kesin Çözüm

    Gerdek gecesinde en çok rastlanan problemlerin başında birinci sırada iktidarsızlık ikinci sırada ise vajinanın yeterli çalışmaması gelmektedir. İktidarsızlık problemini çözmek için çeşitli psikolojik ve mental tedavi yöntemleri kullanılır.

    Bayanların korkulu rüyası olan vajinismus ilk kez cinsel ilişkiye gireceklerde yüzde 60 oranında görülmektedir. Bu durumla karşılaşan çiftler ilk olarak kısa süreli bir şaşkınlık yaşarlar ve ne yapacaklarını bilemezler.

    Bu durumda yapılması gereken şey iyi bir kadın doğum uzmanına görünmek olmalıdır. Eğer vajinada yeterli miktarda genişlik yoksa bu durumda vajinal estetik yapılması gerekir. Plastik cerrahiler bu işle ilgileniyor.

    Ankara’da bilindiği üzere birçok kaliteli hastane hizmet vermektedir. Siz de vajnismus Ankara hastanelerinden randevu alarak problemlerinizi anında çözebilirsiniz.

    Ankara’da yer alan tüm kadın doğum uzmanlarının listesi divakadin.com adlı sitede yer almaktadır. Amerika’da bilimsel çalışmalar üzerine etkinliklere katılmış bu doktorlar artık işlerinde tamamen uzman hale gelmişlerdir. Hastanelerden randevu almaya çalışırsanız size en yakın birkaç ay sonrasına randevu vermekteler. Bu sitede yer alan numaraları ararsanız ertesi güne hemen randevu almanız mümkün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcaogluuu -- 21 Kasım 2016; 11:43:51 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.