Şimdi Ara

Uzun Ömürlü Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Standart ofis kullanımı için kablosuz mouse arayışım var. Hiçbir mouse'u 1 seneden fazla kullanmadım. Yere düşürdüğüm veya oyun oynayıp sert bastırdığım falan da yok. Ama hep bozuluyorlar. İşim bilgisayar başında olduğu için günde 15 saat çalışıyor alet.


    9 senedir kullandığım mouse bozuldu vs diye başlık görüyorum imreniyorum gerçekten. Standart bir mouse olmuş 90 tl. Hadi ben vereyim 200 TL ama gerçekten uzun ömürlü olsun, 4-5 sene çalışsın istiyorum. Var mıdır bu paraya bu kalite? Öneriniz olur mu?


    Derseniz ki var ama şu kadar tl, ona da bakayım. 500 tl gibi fiyatlar gerçekçi değil. Zaten 5 senelik mouse parasını peşin vereceksem anlamı kalmıyor.




  • Ben ofise 3 adet Logitech K850 Klavye Mouse Set olarak aldım. Tasarım, performans ve uzun ömür açısından gayet iyi diyebilirim. Ofis geneline de 20 adet Logitech MK345 set aldım, bu sette gayet iyi 20 set arasından 2 tanesinin Mouse da 1,5 sene sonra sorun yaşadım. Genel olarak bu 2 seti önerebilirim.


    Logitech MK850 Kablosuz Klavye Mouse Set 750-800 TL civarında

    Logitech MK345 Kablosuz Klavye Mouse Set 250-300 TL civarında




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FFF1D2F0 -- 18 Ocak 2021; 13:59:58 >
  • Sanırım ilk setteki mouse m720. Dayanıklı mouse deyince yabancı sitelerde de bu mouse üst sıralarda geliyor. 40$ civarında ama canım ülkemde 590 TL. Gerçekten yazık.


    Peki ses konusu nasıl bu mouse ve klavyede? Çok gürültü çıkıyor mu? 2 kişi aynı odadayız. Biri yazı yazarken bazen o kadar ses çıkıyor ki diğeri online görüşmeyi duyamıyor veya gürültü gidiyor karşıya. Eğer gürültü çoksa sadece mouse ile devam etmeli.

  • Logitech'in Mice adlı bir mouse'u vardı, 2005'te almıştım eski laptopla birlikte babama bırakmıştım hala taş gibi çalışıyor, parmak denk gelen kısımlarında rengi falan attı ama çalışması canavar. Kendim de 10 yildir m525 kullanıyorum, sorun yok.

    Logitech M235 ve üstünü almaya bakın
  • Difference D kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam set içerisindeki Mouse M720 çok fazla sesi çıkmıyor açıkçası. Klavye de ise ses konusunda diğer setlerle neredeyse aynı diyebilirim. benim bu kullandığım sette genelde performansa önem verdikleri için ses senin için belki sorun yaratabilir. Eğer sessiz bir set istiyorsan da yine aynı markanın Logitech MK470 & M350 olan setine bakmanı öneririm. Hatta bu setten daha sessizi de yok diye biliyorum.

  • Yenisini almak yerine direk içindeki bozulan butonu değiştiriyorum.

    Uzun Ömürlü Mouse
  • senaxa5084 S kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ettim. Şirket üzerinden k850 aldım. Gelince bakacağız artık. Şirketteki herkese bundan alamayız belki ama diğer ürünleri inceleyeceğim. Tekrar teşekkürler.


    @senaxa5084 son mouse'umda sorun scrolldu. Yine de değiştirme yöntemini denemek isterim. Bu parçaları nereden temin ediyorsunuz?

  • Difference D kullanıcısına yanıt

    Hocam ben karaköy elektronikçiler çarşısından almıştım. Ama isterseniz internetten de alabilirsiniz: 10 adet düğme anahtarı 3Pin fare anahtarı mikro anahtarı RAZER Logitech G700 fare|Anahtarlar| - AliExpress





  • senaxa5084 S kullanıcısına yanıt

    hocam selam, konuyu hortlatmış olacağım fakat karaköy deki elektronik çarşısı nerede oluyor tam ? Orayı çok aradım fakat bulamadım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.