Şimdi Ara

Uzun ilişkisi olanlar..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belli bir süre sonra alışkanlık mı oluyor sizce aşk bitiyor mu ? Yaşayanlarınız varmı böyle 2-3 sene sonra Aşkın bittiğini farketmeyip sadece alışkanlıktan dolayı çok sevdiğinizi düşündüğünz oldumu?



  • 1 yıl oldu , şöyle söyleyeyim , yanlış kişiyse git gide alışkanlığa döner , hatta buluşmaktan sıkılırsın bir süre sonra bahaneler uydurur iki taraf da , ama doğru kişiyseniz birbiriniz için günden güne daha da aşık olursunuz , şahsen ben ilk 3-5 ayda gözlerine baktıgımda hissetmediğim şeyleri 1 yıl olduktan sonra hissetmeye başladık gün geçtikçe daha çok aşık oluyorum alıp böyle içime sokasım geliyor her yerini öpesim geliyor , hiç ynaından ayrılasım gelmiyor. Doğru kişiyle aşk güzel şey , ve eminiz ki biz birbirimizin eşi olacağız.
  • Aşk ve sevgi bitmez. Güzel ilerleyen bir ilişki bunları daha da pekiştirir. Birbirinize benzemeye başlarsınız. Kavganın b.ku çıkarsa dediğin gibi sadece alışkanlık olur. Onun dışında sadece ilk yaşadıklarınızın heyecanı biter o kadar, aşk bitmez yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 seneyi geçti 3.senemize giricez.. hala ilk günkü heycan var :)

    ama alışkanlıkta olmuyor değil..
  • 1 yil 1 ay olacak benim icin uzun sure. Degisiklik yok müdür hala heyecan oluyo, samimiyet artiyo. Kavgalar daha ziyade kiskancliktan cikiyo. Ve degisik seyler yasadikca bagliligin artiyo. En onemlisi de zaman nasil gecmis anlamiyosun. Bi baktim 1 yil olmus.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K.B.V.

    1 yil 1 ay olacak benim icin uzun sure. Degisiklik yok müdür hala heyecan oluyo, samimiyet artiyo. Kavgalar daha ziyade kiskancliktan cikiyo. Ve degisik seyler yasadikca bagliligin artiyo. En onemlisi de zaman nasil gecmis anlamiyosun. Bi baktim 1 yil olmus.

    Aynen dostum , sanki daha 1 olmuş gibi geliyor ama bakıyorsun geçmiş 1 yıl var geride.. Sonra ilk konuşmalarınızı okuyorsunz birlikte hatırlıyorsunuz falan o anlar ayrı güzel oluyor.. Herşeyiyle güzel oluyor hele ki ciddi bir düşünce varsa.
  • 2 tane uzun ilişki yaşadım ikisi de 1.5 senenin üstündeydi. İlkinde seviyordum terkedilince salya sümük zor bıraktım zaten ama ikincisinde dediğin duyguyu hissetmiştim. Belli bir süreden sonra aşk bitiyor, alışkanlık haline geliyor. Sevgide azalırsa sonu ayrılık olur.
  • 6 yılı devirdik maşallah, heyecan devam ediyor. Ama alışkanlık da vardır tabi, olsun zararı yok Ama sırf alıştığımızdan devam etmiyoruz orası kesin..
  • 2 kişi aşık olarak beraber olmaya başladılarsa ve bu alışkanlığa döndüyse bunda hiçbir sakınca yok.ben 40 yıl sonra aşkın var olacağına inanmıyorum.

    Yaşadığınız güzel anılar,Geçirdiğiniz onca zaman,Birbirinize uzun yıllar beslediğiniz aşk yavaştan saygı,sevgi,bağlılığa dönüşüyorsa bence bunda hiçbir zarar yok.
  • Allah nazarlardan saklasın 5 yıl doldu.Ama günden güne benim ve onun sevgisisi artıyo.Bi süre sonra ister istemez bazı şeyler alışkanlık oluyor.Ama sevgi asla.

    Bir kartopu düşün yukarıdan bırakırsın aşşağıya kocaman olarak büyüyerek gider.Belki onun yuvarlanması bi alışkanlık gibi düşünürsen o kocaman kartopu yolun sonuna dek büyümeye devam edicektir.İşte sevgide böyle.Hergün katlana katlana arta arta coğalır.
  • 4.5 sene oldu.Aşık olduk ikimizde.İkimizde ilk defa bu kadar bağlandık.Bir çok kez ayrıldık ama hep yine birlikte olduk,kopamadık.Olabilecek en kötü şeylerin,kavgaların altından bile kalktık.Her zaman da sadık kaldık birbirimize,halen öyle.Alışkanlık olayını bazen düşündük ikimizde,değerlendirdik.Ama halen her görüşmemiz,birbirimizin her sesini duyuşumuz ayrı bir heyecan uyandırıyor.Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.Bir baktık koca adam,kadın olmuşuz.İkimiz için de birbirimizi kaybetmek,aileden birini kaybetmek gibi bir şey.Doymadık birbirimize,halen açız.Aramızdaki şey öyle güçlü ki,1 senedir ayrı şehirlerde olmamıza rağmen yürütebiliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.