Şimdi Ara

Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Yapanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
141
Cevap
14
Favori
40.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • takip
  • Devlet üniversiteleri için fiyatlar ne durumda?
    Siyaset bilimi kamu yönetimi üzerine yüksek lisans düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan99747 kullanıcısına yanıt
    5000-6000TL den başlıyor. Üniversiteye göre de değişkenlik gösterir. İlk mesajımda üniversitelerin uzaktan eğitim sayfalarını paylaşmıştım. Tek tek bakıp burada paylaşmak uzun sürecek. Hem incelemenin, diğer bölümleri de kıyas etmen açısından senin için daha iyi olacağı düşüncesindeyim.
  • Merhabalar,
    Ahmet yesevide sirf askerlik icin uzaktan yuksek lisans yapmak istiyorum. Telefon da boyle diyince turizm isletmeciligine git dediler kontenjan sikinti olmaz diye? Ne yapmam lazim?

    Bide bu askerlik uzama isi nasil oluyor. Diyelim ki yuksek lisansi uzatmadan tam doneminde bitirdim yine de askerlik 3 yil 4 ay uzuyor mu? Yoksa bilerek yuksek lisansi 3 yil boyunca uzatcam mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

    Merhabalar,
    Ahmet yesevide sirf askerlik icin uzaktan yuksek lisans yapmak istiyorum. Telefon da boyle diyince turizm isletmeciligine git dediler kontenjan sikinti olmaz diye? Ne yapmam lazim?

    Bide bu askerlik uzama isi nasil oluyor. Diyelim ki yuksek lisansi uzatmadan tam doneminde bitirdim yine de askerlik 3 yil 4 ay uzuyor mu? Yoksa bilerek yuksek lisansi 3 yil boyunca uzatcam mi?

    Merhabalar,

    Bölüm tercihin, ihtiyacına göre olmalı. Kontenjan sıkıntısı, eğer ales notun turizm için sözel 60 ve üzeri, ybs için eşit ağırlık 60 ve üzeri ise büyük olasılıkla bölümlere yerleşebilirsin. Yalnız başvuru zamanını iyi takip et ve treni kaçırma derim.

    Askerlik için öğrenci görünmen gerekiyor. Mesajda bahsettiğin konuya istinaden biraz inceleme yaptım, üniversitedeki öğrenciliğin boyunca(yani sürekli derslerden kaldığını ve mezun olmadığını varsayarsak) 3 yıl 4 ay kadar erteleme yapılıyor. Hatta doktora öğrencileri için bu süre 6 yıldır.

    Bu süreyi doldurdun ve 35 yaş sınırına ulaşmadın. Ne yapacağım?
    Lisans düzeyinde öğrenim görenlerde bu sınır 29 idi. Aynı şey lisans öğrenimi görenlerin de başına gelirdi. Bu durumda mezun olmadan ÖSS yapıp yeniden üniversite tercihi yaparak ve yeniden okul kaydı yaptırmak sureti ile tecil süresini uzatırlardı(bu şekilde de erteleyen tanıdıklarım oldu)

    Yüksek lisans için de tekrar alese girerek, yeniden kayıt yaptırarak süreyi uzatabiliyor musun, bunu araştırmak lazım. Tam emin değilim. Lisans düzeyinde yapılabiliniyorsa, Yüksek lisans düzeyinde de yapılabiliniyordur diye düşünüyorum mantık olarak.




  • Atatürk üniversitesi açıköğretim bölümü Bilgisayar programcılığını kapattı mı?.Ne zaman açılacak bu konuda bilgisi olan var mı?.Konu ile ilgili nereye istek ve şikayet etmemiz gerekiyor.Bu bölüme alternatif başka üniversiteler var mı.?.Final sınavlarını da istanbul da girebileceğim bir alternatif arıyorum.Yani sadece diplomayı almak için üniversiteye gideceğim başka bu bölümün alternatifi var mı?
  • Hoca Ahmet Yesevi yüksek lisans başvurularını aldığında ne kadar zamanda sonuçlandırıp mesaj yolluyor?
  • arkadaşlar hazır var programlar ve güncel başvuru tarihleri

    yüksek lisans uzaktan eğitim

    yüksek lisans başvuru tarihleri
  • bilgisayar üzerine düşünüyorum , seçeneklerim şunlar ;
    - ahmet yesevi 2 bin lira dönemlik , ama piyasada nasıl karşılanıyor yabancı üni'den mezun olmak ?
    - sakarya, dönemlik 1750 , istanbul'da oturuyorum , sınavlara gitmek zor gelebilir
    - beykent, dönemlik 4bin, burası en iyisi şimdilik ama fiyatı düşündürüyor
  • Arkadaşlar konuyla alakalı tam olarak bilmiyorum forumda yeniyim kusura bakmayın yanlış yerdeysem ama bir şey sorucam.2 yıllık Fizyoterapi okuyorum.Bu sene inşallah bitecek okulum yazın mezun olucam.4 yıllık için DGS'ye giricem fakat başarabileceğimi pek sanmıyorum ama açıköğretimden 4 yıllık bi bölüm okuyup askerliği kısaltmak istiyorum.İleriye dönük planlarım oldugu icin 12 ay fazla geliyor bana ne yazık ki.Sormak istediğim konuya gelirsek de 2 yıllık fizyoterapiden açıköğretim bölümlerinden hangisini seçersem beni 3. sınıftan başlatırlar yani açık öğretimde de 2 yıl daha okuyup üniversite mezunu olmam icin hangi bölümü seçmem gerekiyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende beyken üniversitesi yönetim bilişimi lisans bölümü okumak istiyorum bu yıl bilgi ve birikiminizi paylaşır mısınız.
  • Arkadaşlar Hoca Ahmet Yesevi Yüksek Lisans ön kayıt yapıp evrak yollayan var mı?Evraklar kaç günde değerlendiriliyor?
  • İşletme, yönetim ve organizasyon v.b. bölümler üzerinde kendimi geliştirmek ve askerlik tecil süremi uzatmak adına uzaktan yüksek lisans yapmak istiyorum.Ahmet Yesevi aklıma yatmıştı ama dönemlik ücreti 3000 tl gözüküyor.Daha uygun bir okul varmı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ag67

    İşletme, yönetim ve organizasyon v.b. bölümler üzerinde kendimi geliştirmek ve askerlik tecil süremi uzatmak adına uzaktan yüksek lisans yapmak istiyorum.Ahmet Yesevi aklıma yatmıştı ama dönemlik ücreti 3000 tl gözüküyor.Daha uygun bir okul varmı acaba?

    Bende merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaslar bu programlar tezli mi tezsiz mi? Kac yil icinde bitirmemiz gerekitor mesela normal tezlilerde 3 yil 3 aydi bundaki sure sinirlamasi nedir? Bitirdikten sonra 1 senelik tecil hakkimiz uzaktan egitim peogramlarinda da var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Benim de tecilim seneye bitiyor ve uzaktan eğitim yüksek yapmak istiyorum,

    Beykent ile Arel üniversitesi arasında yaklaşık 3000 ₺ beykent daha fazla. Peşin ödemelerde indirimler oluyor mu bir bilginiz var mı ?

    Ek olarak Beykent veya Arel hangisini neden seçmeliyim.

    Not: Yapılacak bölümler İşletme veya Yönetim Bilişim Sistemleri.

    Teşekkürler.
  • Ben de bu üniversitelerden birinde yüksek lisans yapmayı düşünüyorum ama 2000 3000 TL civarı olursa anca yapabilirim. En uygun ücretlisi Ahmet Yesevi üniversitesi mi acaba?
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Uzaktan öğretimler tezsizdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K.chaLi

    Ben de bu üniversitelerden birinde yüksek lisans yapmayı düşünüyorum ama 2000 3000 TL civarı olursa anca yapabilirim. En uygun ücretlisi Ahmet Yesevi üniversitesi mi acaba?

    2000-3000 den kastın dönemlik ise arel üniversitesi çok daha ucuz Ahmet Yeseviden. Arel' de indirimle beraber 7600₺ gibi bir ücrete paket program dahilinde kayıt olabiliyorsun.
  • Askerlik için benimde yapmam lazım. Beykent tercih edicem sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.