Şimdi Ara

Uzak durulması geren laptop markaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni laptop alacağım ama hangi marka alsam bilemedim. Fiyat/performans arıyorum. Çizim yapacağım için gamebook ama hafif ve sade olanlarından istiyorum. Bunlara göre ne almalıyım? Acer ve monster lar aslında uygun bana ama uzak dur diyorlar. Siz ne dersiniz?



  • Bahsettiğin cihaz tam olarak Msi Thin serisi.
  • İyi güzelde pahalı be. Diğer konularda gordum siz almışsınız indirimde banada oyle denk gelse hemen alıcam. 2.ellere bakayım diyorum ama güvenemiyorum. Şuan indirim kovalıyorum. Bakalım hayırlısı inşaallah.
  • saliih15 S kullanıcısına yanıt
    Umarım denk gelir hocam. Ben şu an için çok memnunum cihazdan.
  • Siz araştırıken indiri gordüğünüz siteler var mı?
  • https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g531gt-al052-gaming-i5-9300h-15-6-8gb-1tb-256ssd-4gb-gtx1650-vga-p-HBV00000NPHR9?magaza=Vizyon%20Bilgisayar&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQjw3JXtBRC8ARIsAEBHg4kKjtWRE9kWKQ0dRd2kP8ZJ7IDNSFlRTLEz5xSssiJjYosixNlnNZIaAnb1EALw_wcB

    Ben bu laptopu kullanıyorum oldukça memnunum. İnce ve nispeten hafif bir model. Ben 2 hafta önce ebrar bilgisayardan 6.200₺ ya almıştım ancak orada ürün bitmiş. Bir araştırın derim.




  • Teşekkürler gerçekten güzel makine güle güle kullanın. İşte bunu indirimde 5500 gibi bi rakama yakalsam dire atlıcam Geçen günlerde bu özelliklerde MSI ın 5300 e düştüğünü görüdkten sonra 1000 tl den fazla vermeye elim gitmiyor. @mevlutucar almış ama hayırlı olsun güle güle kullansın. Bizede nasip artık.
  • Ysgramor kullanıcısına yanıt
    hocam memnunmusunuz laptoptan suan hb de 6.650 civari almayi düşünüyorumda bende
  • persler23 P kullanıcısına yanıt
    Ben oldukça memnunum ısı değerleri çok iyi, havalandırma delikleri ve fan yerleşimi çok başarılı. Kasa kalitesi mükemmel değil ama fena da değil. Öneririm kısacası. Sorunuz varsa alabilirim.
  • Ysgramor kullanıcısına yanıt
    hocam peki soyle sorayim. cihaz boşta calisirken isi degerlerine baktinizmi. ve oyun oynarken islemci ve ekran karti değerleri kaca kadar yukseliyor. Normal.internet film izlendigi zaman fan sesi rahatsiz ediyormu
  • persler23 P kullanıcısına yanıt
    Cihazı sürekli silent modda kullanıyorum, fan sesi yok gibi. Forza horizon ve sea of thieves oynuyorum, işlemci 65-68, ekran kartı 60-64 derecelerde geziyor, 70 üstüne çıktığını görmedim. Grafikler high-ultra arası. Önceki msi laptopumdan sonra ilaç gibi geldi.
  • Ysgramor kullanıcısına yanıt
    bende monster kullaniyordum sattim. 1 ay dan fazladir arastirm içindeyim ne alsam diye. asus suan sizinde izlemleriniz sayesinde cok sicak bakiyorum. indirime gelirmi bilmiyorum ama bu hafta icinde bi aksilik olmazsa alacam inşallah. son bisey daha hocam kusura bakmayin sizide mesgul ediyorum. Ram takviyesi yapmak istediğimiz zaman acaba arka kapak tamamen mi sokmek gerekiyor yoksa bolmelere ayrılmışmi. ve takili olan ram anakarta gömülümu bi bilginiz varmi acaba
  • persler23 P kullanıcısına yanıt
    Hocam arka kapak tek parça maalesef, ancak ram anakarta gömülü mü bilmiyorum. Bu arada cihaz rog scar III olarak da geçiyor rog strix g olarak da. Yabancı sitelerden de araştırın derim almadan sorularınızı.
  • Ysgramor kullanıcısına yanıt
    tamam hocam cok tesekkur ederim yardimlariniz icin cok sağolun
  • saliih15 S kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam. Cihazı ufak ufak kurcalamalara başladım. Pil tasarrufu modunda, steam arka planda indirme yaparken ve parlaklık sondayken, klavye ledi 2. Kademede aydinlatirken tahmini pil sürem 4 saat 55 dakika, hiçbir şey yapmaz internette dolanırken ise 6 saat 25 dakika gördüm. Cihazın performansı bana fazlasıyla yetiyor. Zaten en çok oynadığım oyunlar, Rocket League, terraria, farm together ve lol. Oyunlar son ayardayken sıcaklık testi yaptığımda, (hem gpu hem cpu sıcaklıkları olarak msi afterburnerdan takip ettim.) otomatik fan ayarında terrariada 55 dereceyi geçmedi cihaz. Farm togetherda 72-76 arası gitti. (Oldukça yüksek render içeren ve çok modellemeli bir oyun.) Rocket Leaguede ise 76-82 arası oynadım. Cihaz durmadan 3 saat boyunca oyun testinde idi ve rocket league son testimdi. Cihazın kendi programından cooler boostu açtığımda ise sıcaklıklar yaklaşık 10 derece kadar düştü. 76-78 derecede oynadığım rocket league 68-72 seviyelerine geriledi. Tabii ki laptoptan oyun oynaniyorsa laptop soğutucu şart. Benim testlerim corsair mm200 extended mousepad üzerinde oldu, laptop soğutucum veya herhangi bir fan ayarim yoktu. Dün kendi kendini ne düzeyde soğutuyor diye denemek istedim. Cihaz daha da serin calisacaktir buna eminim. Fan ayarı ve laptop soğutucusu ile test ettiğimde sonuçları bildiririm. Ek not olarak, tek fana sahip msi bu kadar ince ve hafif bir kasaya göre bana kalırsa çok iyi iş çıkarıyor. Rakiplerinden acer'a bakacak olursak cihaz çift fan olmasına ve kalın bir kasaya sahip olmasına rağmen 90 dereceleri çok rahat geçiyor. Okuduğunuz için teşekkürler.




  • mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Hocam beni unuttunuz. Hayırlı olsun cihaz ulaştı galiba. Ne diyosunuz. Tek fanlı olmasına rağmen ısınıyor mu. Veya çok hissettiriyor mu ? Şuan tekrardan fiyat yukarılarda düşerse almayı düşünebilirim. Gerçi elimde de 480 tl hp indirimi var ama bilemiyorum.
  • yasinguness_ Y kullanıcısına yanıt
    Yukarda ısınma durumundan bahsettim. Fan ayarı ve laptop soğutucu ile daha da düşecektir. Normal kullanımda asla ısınmıyor cihaz. Fan sesi oyun oynarken bile çok çıkmıyor diyebilirim. Msi kalitesini ortaya koymuş. Klavyesini kullanırken zevk alıyorum. Masaüstü bilgisayarımda Corsair K70 MX Red Mekanik klavye kullanıyorum, ondan sonra sıkıntı çekmedim.
    SSD konusunda WD PC SN720 kullanılmış. 5 yıl garantisi mevcut ve okuma yazma hızları 3000/2400 olarak gözüküyor. Klavye hızlı ve hissiyatı güzel. Kasa kalitesi kesinlikle çok daha iyi fakat parmak izi bırakıyor. Düşündüğünüz cihazlar aynı özelliklerdeler ise MSI'ın, HP'den daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Çok sağol. Bakalım yine düşerse nasip olur belki
  • Lenovo almada ne alırsan al ben hayatımda böyle rezalet servis görmedim, zamanında kipadan 30 liraya cvs marka wifi adaptörü almışım onun bile servisi daha kaliteliydi, 2 hafta sonra para iadesi yapmışlardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.